Προς το περιεχόμενο

Πιστευετε ολα οσα λεει η θρησκεια;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Lucifer κανεις μπαμ πως εισαι γυναικα που πιστευει ακραδαντα στην Ισοτητα οποτε θα θιξω και εγω τα εξης :
Μα τοσο μπαμ πια??

Παρεπιπτοντως μολις φανταστκα το Λουσιφερ σε γυναικα:confused: :confused:

1) Να πηγαινουν υποχρεωτικα στρατο οι γυναικες αν θελουν ισοτητα.
Eδω με βρισκεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο...

2) Να δουλευουν στις οικοδομες αφου δεν ειναι ασθενεστερες.
Μην μπερδευεις την "δυναμη" με την σωματικη ρωμη.Παρεπιπτοντως,επειδη εχω δει συγγενεις πρωτου βαθμου στον τομεα της οικοδομης,ΥΠΑΡΧΟΥΝ γυναικες απλα ειναι ελαχιστες αφου δεν εχουν ολες την ΣΩΜΑΤΙΚΗ δυναμη και αφετερου ακομα και μερικες που θα δεχονταν,ο "μαστορας" συνηθως προτιμαει με τα ιδια λεφτα τους πιο ρωμαλεους αντρες

3) Να μην κλαιγονται οταν τρωνε ενα χαστουκι.
Δεν ξερω τον γυναικειο φιλικο σου περιγυρω αλλα την τελευταια φορα που φιλος μου χτυπησε γυναικα εφαγε μπουκετο.Μαλλον βλεπεις πολλες ασπρομαυρες ταινιες
4) Να μπαινουν στο ιδιο ρινγκ με αντρες.
Οταν στην πυγμαχια και την παλη κατεργηθουν οι κατηγοριες βαρων μεταξυ των ιδιων των αντρων...
5) Να τους φερονται οι αντρες οπως φερονται στον κολητο τους.
Εγω τουλαχιστον στις φιλες μου φερομαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως φαιρομαι στους φιλους μου οπου μπορω(κοινως δεν μιλαμε για μπαλα γιατι απλα δεν βλεπουν μπαλα)

Και εξακολουθεις να φερνεις σαθρα επιχειρηματα εξομοιωσεις γυναικων και αντρων την στιγμη που κανενας εδω δεν ισχυριστκε οτι γυναικες και ανδρες ειμαστε ιδιοι

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οταν αρχιζουν τα δυσκολα εσυ λες ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ? Ετσι φαινεται.

Όχι γλυκέ μου, το λέω ώρα τώρα. Πάρε το προ-προηγούμενο post μου συλλαβή-συλλαβή και θα καταλάβεις (...) τι εννοώ.

Και ερωτώ:

.Σε ποιο βαθμό έχετε μελετήσει τον Χριστιανισμό και ποιες ήταν οι πηγές σας;

.Πήγατε ποτέ να μιλήσετε με κάποιον γέροντα;

.Πληθυσμιακά στον πλανήτη πόσοι είναι οι ορθόδοξοι χριστιανοί; Αν ήθελα να

χειραγωγήσω ανθρώπους θα προτιμούσα να μήν ήταν η μειοψηφία του πληθυσμού...

.Ποιος είπε πως το μονοπάτι του Χριστιανισμού είναι εύκολο; Και όχι μόνο του

χριστιανισμού.

1) Απλά έχω διαβάσει τη Βίβλο. 2 φορές.

2) Όχι δεν έχω πάει να μιλήσω με έναν γέροντα και δεν βλέπω το λόγο να το κάνω.

3) Δεν έχω ιδέα, πάντως πρέπει να είναι μειοψηφία. Αν δεν ήταν οι Ρώσσοι παίζει να ήταν λιγότεροι κ από τους Προτεστάντες.

4) Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ως Χριστιανισμό. Ο Ιησούς με την Έκκλησία έχουν μια μικρή διάσταση απόψεων.

Δημοσ.

Kaizer εχεις την εντυπωση πως αν φαει μια κοπελα δυνατο χαστουκι θα μπορεσει να ριξει μπουκετο ? Ακομα και αν ειναι ετσι αν φαει η ιδια μπουκετο λες να μην κλαφτει ? Συγκρινα δυναμεις και εκει.

Δεν μπορεις να μιλας για ισοτητα στα μισα και στα αλλα μισα οχι και ευτυχως παρα πολλες γυναικες το καταλαβαινουν αυτο και συμφωνουν πως δεν υπαρχει ισοτητα.

Την Lucifer devil δεν την συμφερει καμια θρησκεια αφου σε ολες εντελως "τυχαια" οι γυναικες ερχονται μετα τον αντρα.

Οπως και να εχει δεν νομιζω πως το να εχει διαβασει την βιβλο κανεις 2 φορες ειναι κατορθωμα αφου μικρος μαρεσε να την διαβαζω συνεχεια απο περιεργεια και μονο.

Δημοσ.
Kaizer εχεις την εντυπωση πως αν φαει μια κοπελα δυνατο χαστουκι θα μπορεσει να ριξει μπουκετο ? Ακομα και αν ειναι ετσι αν φαει η ιδια μπουκετο λες να μην κλαφτει ? Συγκρινα δυναμεις και εκει.

Δεν μπορεις να μιλας για ισοτητα στα μισα και στα αλλα μισα οχι και ευτυχως παρα πολλες γυναικες το καταλαβαινουν αυτο και συμφωνουν πως δεν υπαρχει ισοτητα.

Την Lucifer devil δεν την συμφερει καμια θρησκεια αφου σε ολες εντελως "τυχαια" οι γυναικες ερχονται μετα τον αντρα.

Οπως και να εχει δεν νομιζω πως το να εχει διαβασει την βιβλο κανεις 2 φορες ειναι κατορθωμα αφου μικρος μαρεσε να την διαβαζω συνεχεια απο περιεργεια και μονο.

Είσαι ο άντρας των ονείρων μου. Αλλά νιώθω τόσο κατώτερη από σένα' date=' σαν γυναίκα που είμαι, που θα σου συστήσω τον κολλητό μου.

Είμαι σίγουρη πως θα τον γουστάρεις τρελλά. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LMAO.gif[/img]

Btw, το sex είναι αμαρτία;

Δημοσ.

Πως με πιάνει όμως την άτιμη...

Δημοσ.
Πως με πιάνει όμως την άτιμη...

Λούση, σου έχω πει πως είσαι μία κούκλα; prettywink.gif

Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που τινάζεις τα μαλλιά σου... tongue.gif

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι πολλοι δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει ισοτητα μεταξυ αντρα και γυναικας. Οταν μιλαμε για ισοτητα ενοουμε σε πολιτικα δικαιωματα, στον χωρο της εργασιας, στον τροπο συμπεριφορας κλπ.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να δουλευει η γυναικα στην οικοδομη ή να πηγαινει στρατο καθως αυτο απαιτει την φυσικη δυναμη που εχουν οι αντρες. Αυτο ομως δεν υποβιβαζει τις γυναικες αλλα και δεν κανει τους αντρες ανωτερους. Δεν νομιζω ετσι και αλλιως να αρεσει σε κανεναν η γυναικα του να δουλευει στην οικοδομη!

Το οτι μια γυναικα μπορει να κλαψει αν την χτυπεισεις ευκολοτερα αποτι ενας αντρας δεν σημαινει τπτ καθως και εδω ειναι θεμα δυναμης.

Τελικα πιστευω οτι μπορει μια γυναικα να υστερει στο θεμα της δυναμης αλλα εχει μεγαλυτερες ψυχικες δυναμεις.

Και κατι τελευταιο. Μια γυναικα μπορει πιο ευκολα να κανει οτι θελει εναν αντρα και γενικα να τον επηρεασει.(εξαιρουνται οι περιπτωσεις βιας)

Δημοσ.

μιλαμε για πολυ αντρα....αμα γουσταρεις να γινεις ισος με γυναικα βγαλε και συ ενα ζωντανο 3 κιλα απο το πουλακι σου και τα ξαναλεμε...ελεος πια με τη βλακεια...τι αλλο θα ακουσω...

Δημοσ.

Kkardo91...δυστυχώς επαληθεύεται πως έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (επίκαιρο κι όλας). Κάποιοι μιλάμε για τα προφανή και δει αναφορικά με την ισότητα που επικρατεί (ή μάλλον δεν επικρατεί) στις θρησκείες γενικότερα κι οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι του επιπέδου "η γυναίκα θα θεωρείται ισότιμη, όταν μάθει να κατουράει όρθια". Ο πλούτος κι η ποικιλία των επιχειρημάτων είναι του ύψιστου βαθμού.

Εδώ βγαίνει η αοιδός και λέει πως "το νινί σέρνει καράβι" κι άλλος μιλάει ακόμα για το "ασθενές" φύλο. :P

Αλλά είπαμε...καρκίνωμα και μελάνωμα η γυναίκα...έξω από την καθαρότητα των ιερών και μοναστηριών μας, γιατί προκαλεί και δαιμονίζει. ;)

Δημοσ.

Μόλις επέστρεψα από μια περιοδεία σε club-μπουζούκια...

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι οι γυναίκες κάνουν κουμάντο...και μας αρέσει κιόλας. ;-)

Όσον αφορά τη θρησκεία... παρατήρησα με δέος αυτές τις μέρες τη θρησκευτική κατάνυξη των ανθρώπων που γέμισαν την πλατεία και τα καφέ γύρω από την εκκλησία. Το βλέμμα των αντρών χανόταν στην ανεύρεση κατάλληλης γυναικείας παρουσίας για να περάσει ευχάριστα η εκκλησιαστική ώρα.Οι δε γυναίκες, ντυμένες με όσο το δυνατό λιγότερο ύφασμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα υλικά-υφάσματα, τονίζοντας επίσης τη σημασία του εκκλησιασμού με το να ετοιμάζονται 2 μέρες για 5λεπτα στην εκκλησία.

Η θρησκευτική κατάνυξη-δημόσιες σχέσεις-καλή εικόνα οικογενειάρχη πολιτικού-περηφάνια θρησκευτικής ταυτότητας διακοπτόταν περιστασιακά από περαστικά αυτοκίνητα-κινητό club με εκθαμβωτικές (λόγω των ημερών) γυαλισμένες αεροτομές...

Μπορώ να συνεχίσω σε άλλες 100 σελίδες, απαριθμώντας γεγονότα θρησκευτικής ολοκλήρωσης, τα οποία φαντάζομαι ήταν ευδιάκριτα σε κάθε εκκλησία που πήγατε....

Αν λοιπόν, από τους καταγεγραμμένους χριστιανούς, πάνω από το 30% ξέρει τι έγινε τη μεγάλη εβδομάδα, εγώ θα πετάξω το pc μου από το παράθυρο και θα γίνω καλόγερος....

Καλημέρα σας...

ΥΓ: Δεν κριτικάρω τους ανθρώπους που πάνε ή δε πάνε εκκλησία, πιστεύουν ή δε πιστεύουν... απλά δε μ αρέσει η υποκρισία...

Δημοσ.
Εκει που εχει φτασει η τεχνολογια το δεν μπορεις να γεννησεις εχει εξαλειφθει σαν επιχειρημα.

Δεν ειπα πως ειναι κατωτερες απλα δεν ειναι ισες...Αλλα ουτε και ανωτερες...Ειναι το ασθενες φυλο.

Ποιό ασθενές φύλο? Σε σωματική ρώμη? Διότι αν εννούμε σε αντοχή και μακροζωία, είμαστε αρκετά πίσω.

Δες τις στατιστικές για τα νεογέννητα σχετικά με το ποιά έχουν μεγαλύτερο δείκτη θνησιμότητας και ποιά περισσότερες πιθανότητες να επιζήσουν αν γεννηθούν άρρωστα ή με κάποιο πρόβλημα. Δες επίσης το μέσο όρο ζωής.

Και τί είναι αυτά που λες σχετικά με το ότι η γέννα έχει εξαλειφθεί σαν επιχείρημα? Μπορεί ο άντρας να κάνει κάτι ανάλογο? Αντιθέτως αγαπητέ μου, σε λίγα χρόνια, που το ανδρικό σπέρμα θα έχει αδυνατίσει ακόμα περισσότερο λόγω των καρκίνων που τρώμε και αναπνέουμε, τότε θα πηγαίνει η γυναίκα στην τράπεζα για να έχει σίγουρο αποτέλεσμα και ο άντρας θα είναι πλέον περιττός (κάτι που σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει).

Αλήθεια, γιατί τέτοιο μένος προς τις γυναίκες, μέσα σ' ένα θέμα που αφορά τη θρησκεία? Η θρησκεία υποτίθεται βλέπει όλους τους ανθρώπους ως ίσους, και ειδικά ο Χριστιανισμός τον οποίο -υποτίθεται- ασπάζεσαι. Ο Χριστός έκανε παρέα με τις πόρνες και τα αποβράσματα και ποτέ δεν έκανε διακρίσεις, συμπεραίνω λοιπόν πως όλα αυτά που λες αποδεικνύουν περίτρανα τα όσα λέω για το προφίλ του σημερινού "χριστιανού" που κάνει μεγάλους σταυρούς αλλά κατά βάθος είναι σκοταδιστής που ζει στον δικό του μεσαίωνα.

Οι απόψεις σου περί ισότητας των ανθρώπων είναι αρκετά περίεργες απ' όσο είδα κι από άλλες απαντήσεις σου και -λυπάμαι που το λέω- τέτοια απλοϊκά επιχειρήματα έχω δει στην ιστορία του ρατσισμού κατά των μαύρων, των Εβραίων και γενικά όλων όσοι ζούσαν υπό καθεστώς καταπίεσης. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις, οι κατηγορίες αυτές δεν θεωρούνταν ισότιμοι άνθρωποι.

Αυτά περί γέννας, μαγειρικής, οικοδομής κλπ, είναι το λιγότερο για γέλια. Έχεις ακούσει ποτέ για το glass ceiling?

Η κλασικότερη ρήση που θα ακούσεις από κάποιον που εκφράζει ρατσιστικές απόψεις : "Εγώ ρατσιστής? Ρωτήστε όποιον θέλετε".

Γείτονας στα κανάλια: "Ο Χ ήταν το καλύτερο παιδι της γειτονιάς. Μείναμε άφωνοι που έσπασε τη γυναίκα του στο ξύλο/πήρε σβάρνα και πυροβολούσε αλλοδαπούς. Δεν είχε δώσει ποτέ τέτοια εντύπωση!" (Ποιά εντύπωσε ρε παπάρα? Του ρατσιστή ή του δολοφόνου?)

Δημοσ.
@Kandinsky' date='Hellasvagabond,Lucifer,KaizerSoze και λοιπούς...

Μιλάτε για

.Θρησκεία(Χριστιανισμό)

.Εκκλησία

.Μοναστήρια(...μοναχούς)

Και ερωτώ:

.Σε ποιο βαθμό έχετε μελετήσει τον Χριστιανισμό και ποιες ήταν οι πηγές σας;

.Πήγατε ποτέ να μιλήσετε με κάποιον γέροντα;

.Πληθυσμιακά στον πλανήτη πόσοι είναι οι ορθόδοξοι χριστιανοί; Αν ήθελα να

χειραγωγήσω ανθρώπους θα προτιμούσα να μήν ήταν η μειοψηφία του πληθυσμού...

.Ποιος είπε πως το μονοπάτι του Χριστιανισμού είναι εύκολο; Και όχι μόνο του

χριστιανισμού.

Απ'την εμπειρία μου σε forums,τέτοια threads καταλήγουν σε flames.Ας μη γίνει κάτι τέτοιο και εδώ.[/quote']

Η γνώμη που εζητήθη από το θέμα δεν απαιτούσε γνώσεις Θεολογίας αλλά την άποψη ενός απλού πιστού (ή άπιστου). Με γέροντα δεν έχω μιλήσει εκτός από μία περίπτωση ενός μοναχού στα Μετέωρα που μας φιλοξένησε για 2-3 ώρες που καθήσαμε εκεί. Φαντάζεσαι όμως ότι αν τον ρωτούσα για το σεξ θα μου έλεγε "ναι παιδί μου, κι εμένα καμμιά φορά τη νύχτα μου έρχονται οι ορέξεις και ψάχνω να βρω κουφάλες δέντρων ή καμμιά κατσικούλα ή τον νεαρούλη μοναχό που είναι προστατευόμενος μου"?

Όσον αφορά τις νηστείες κλπ, έχω ρωτήσει παπάδες και οι εξηγήσεις που μου έδωσαν δεν με ικανοποίησαν διότι αργά ή γρήγορα όλες καταλήγουν στο σκοταδιστικό "πίστευε και μη ερεύνα".

Να σε ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου :

- Όταν βλέπεις τον Χριστόδουλο και τους υπόλοιπους υψηλόβαθμους ιεράρχες, πιστεύεις ότι είναι άνθρωποι του Θεού? Και αν ναι, πού το στηρίζεις αυτό εκτός απ' τη ρήση που λέει ότι εκ προοιμίου ένας παπάς (και δη αρχιεπίσκοπος) είναι καλός και αγαθός?

- Σοβαρολογείς όταν λες ότι επειδή οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακά κομμάτι των πιστών του πλανήτη άρα δεν θέλει κανείς να τους χειραγωγήσει? Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό? Άρα, ο Χίτλερ δεν προσπάθησε να χειραγωγήσει τους Γερμανούς, σωστά? Απ' όσο ξέρω, οι Ορθόδοξοι πρέπει να είναι γύρω στα 300 εκατομμύρια, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος. Όλοι μαζί οι Χριστιανοί δε, είναι γύρω στο 32% των πιστών παγκοσμίως.

Δημοσ.
Όταν βλέπεις τον Χριστόδουλο και τους υπόλοιπους υψηλόβαθμους ιεράρχες, πιστεύεις ότι είναι άνθρωποι του Θεού? Και αν ναι, πού το στηρίζεις αυτό εκτός απ' τη ρήση που λέει ότι εκ προοιμίου ένας παπάς (και δη αρχιεπίσκοπος) είναι καλός και αγαθός?

"Να μη μείνετε έκπληκτοι όταν ακούσετε ότι οι άνθρωποι τρέχουν με κάθε τρόπο στις εκκλησίες και προσεύχονται.Όταν εκείνοι που στα χρυσά-καλύμματά τους [Αρχιμανδρίτες - και Πατριάρχες] απαγορεύσουν την ανάγνωση του ψαλτηρίου -- και, αργότερα, των ωρών -- ο Κύριος (ο Θεός) θα τα υπομείνει όλα αυτά αλλά για λίγο και, Ο πώς θα τους εγκαταλείψει!"

-Αρχιμανδρίτη Λαυρέντιου (+1950) (από μετάφραση)

Σοβαρολογείς όταν λες ότι επειδή οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακά κομμάτι των πιστών του πλανήτη άρα δεν θέλει κανείς να τους χειραγωγήσει? Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό? Άρα, ο Χίτλερ δεν προσπάθησε να χειραγωγήσει τους Γερμανούς, σωστά? Απ' όσο ξέρω, οι Ορθόδοξοι πρέπει να είναι γύρω στα 300 εκατομμύρια, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος. Όλοι μαζί οι Χριστιανοί δε, είναι γύρω στο 32% των πιστών παγκοσμίως.

Όταν μιλάμε για δήθεν παγκόσμια κέντρα εξουσίας που θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο όλο τότε οι ορθόδοξοι δεν αποτελούν σημαντικό ποσοστό.Αυτό λέω.Επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι στους ορθόδοξους.

Οι ορθόδοξοι με πολύ ζώρι φτάνουν το 9-10% παγκοσμίως.Μπορεί να κάνω

και λάθος,πάντως όχι πάνω απο 10%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...