Luxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας. την δικη μου θα την πω αυριο, μιας και τωρα ειμαι πτωμα.. παντως εγω εχω πολλες αμφιβολλιες οι οποιες εγιναν εντονοτερες με το ευαγγελιο του Ιουδα..
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Διαβασε την Ιστορια του Χριστου και μετα μπες σε μια Εκκλησσια η ενα μοναστηρι.... Αυτο και μονο ειναι αρκετο για να εχει καποιος ΠΟΛΛΕΣ αμφιβολιες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Οσα λεει η θρησκεια νομιζω ναι.Οσα εχουν γραψει παππαδες στην αμμεσως μετα Χριστον εποχη και εχουν καθιερωθει εχω αντιρησεις και αμφιβολιες....:twisted: :twisted: :twisted: Ειδικα στο θεμα με τις γυναικες (αβατο κλπ) νομιζω δεν τα λεει πουθενα η θρησκεια.Και πολλα αλλα.:twisted: :twisted: :twisted:
evansdimo Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Αυτα που λεει η θρησκεια μας ειναι σωστα. Απο κει και περα οι παπαδες τα εχουν φερει στα μετρα που θελουν και οπως γουσταρουν. Το θεμα ειναι αν πρεπει να απομακρυνθει καποιος απο τη θρησκεια του μονο και μονο γι΄αυτο.
litenant Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 νομιζω οτι ολα ειναι μια μεταφορα... τωρα τι θελουν να πουν οι "ποιητες"? ΑΣ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΘΡΥΣΚΟΙ" ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΣΚΕΙΑ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Το θεμα ειναι αν πρεπει να απομακρυνθει καποιος απο τη θρησκεια του μονο και μονο γι΄αυτο. Οχι βεβαια αλλα να "πολεμησει" τα κακως κειμενα. :-D
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Το αβατο δεν ειπαν ποτε οτι το ειπε ο θεος. Ο σκοπος του ειναι απλα να μην τρελανει τους μοναχους που ειναι εκει απλα και ξαστερα. Φαντασου εσυ να ειχες να δεις γυναικα 60 χρονια και ξαφνικα να σου εσκαγε μυτη η Britney η καποια αλλη θεα με το "κλασσικο" πια γυναικειο ντυσιμο οποτε δικαιολογημενο ειναι το αβατο και προσωπικα πιστευω πως δεν θα επρεπε σε κανενα αντρικο μοναστηρι να επιτρεπονται γυναικες.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μπα?Τι εγινε?Δεν μπορουν να αντισταθουν στις αμαρτιες?Εμεις δηλαδη πρεπει να τις εχουμε και να αντιστεκομαστε και αυτοι την σκαπουλαρουν με το να μην τις βλεπουν? Παρεπιπτοντως τελικα ειναι του Θεου ή του Διαβολου?
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εσυ τις βλεπεις καθε μερα μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Εδω στις φυλακες στο εξωτερικο που οι κρατουμενοι ειναι 5+ χρονια μεσα απαγορευεται η επαφη με γυναικες και γιαυτο τους εχουν να μιλανε πισω απο πλαστικο παραθυρακι και με τηλεφωνο ποσο μαλλον ενας μοναχος που θα εχει να δει γυναικα 20-30-40-50 χρονια.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Αυτοι ομως ειναι φυλακισμενοι,πιθανοτατα στιγεροι εγκληματιες,δεν ειναι μοναχοι...Και αν το επιτρεπανε απο την αρχη δεν θα βλεπανε και αυτοι γυναικες για πρωτη φορα μετα απο 40 χρονια...Αρα οταν ξεκινησε ο κανονας δεν νομιζω οτι υπηρχε θεμα "Εχω να δω γυναικα 50 χρονια"
Sorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με την θρησκεία. Ειδικά τους παπάδες (το μεγαλύτερο ποσοστό) δεν τους χωνεύω με τίποτα!
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εχεις την παραμικρη ιδεα του τη εστι μοναχος ? Δεν μιλαμε για παπαδες σε Εκκλησσια που πολυ ειναι και παντρεμενοι εδω μιλαμε για μοναχους που εχουν ταχτει σε μια ζωη αποχης απο το σεξ ( Γενικα πονηρες πραξεις / Σκεψεις ) και εσυ μου λες να τους βαζουμε φατσα καρτα γκομενακια και εκεινοι να κανουν πως δεν τρεχει τιποτα. Οσο δυνατοι και να ειναι θα μπουν πονηρες σκεψεις στο μυαλο τους ευλογο και λογικο ειναι.
Sorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 ....εδω μιλαμε για μοναχους που εχουν ταχτει σε μια ζωη αποχης απο το σεξ[/b'] ( Γενικα πονηρες πραξεις / Σκεψεις ).... Είσαι σίγουρος για αυτό που λές; Γιατί, συνήθως ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Μιλάμε για τρελά όργια......:-? :-? :-?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Στην καινη διαθηκη στο Ευαγγελιο του Ιωάννη γράφει: "ο διάβολος απ' αρχήν αμαρτάνει" "Eκείνος ανθρωποκτόνος ήν απ' αρχής και εν τη αληθεία ουκ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ· όταν λαλεί το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, ότι ψεύστης εστιν και ο πατήρ αυτού" Ο Διάβολος δημιουργήθηκε από την αρχή, ποτέ δεν ήταν άγγελος φωτός.
nmtray2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μονο που η λεξη "διαβολος" δημιουργηθηκε τη στιγμη που αλλαξε γνωμη. Αν ηταν ετσι, δεν θα τον ανεφερε ως "διαβολο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.