grek77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Compaq Presario 2816.Το αγόρασα απο Πλαίσιο πριν 3μισυ χρόνια και ακομα είμαι ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις του.Μόνο αναβάθμιση σε μνήμη έχω κάνει.΄Οσο απο ποιότητα βαθμολογείται με *****.
GI@RG@S Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 file prolalisada kai ego asus exo agorasei mallon i moni eteria me 2 xronia eggiisi,eimai kai ego iperefxaristimenos..kai gia service erxode sto pernoun kai sto epistrefoun dorean.Epishs i poiotita kataskebis tou einai ekpliktiki.Gia epeksigisi to Asus 17db exo.
sotalotsopa Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δεν γινεται να απαντησει καποιος, γιατι είναι εντελως υποκειμενικά τα κριτήρια που επιλέγει. Τι εννοώ: Δυο καλές μάρκες ακούγονται η Sony και Toshiba, ομως δειτε.... Toshiba: Αγορασε μια φιλη μου (sorry, αλλα δεν θυμαμαι μοντελο αλλα μπορω να το βρω) και ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για τα χαρακτηριστικα του και η ΟΘΟΝΗ του ΙΣΩΣ είναι η χειρότερη που εχω δει... Αααα... και πάνω στον χρόνο η οθόνη του χάλασε εντελώς. Αυριο-μεθαύριο θα την δω και θα την ρωτήσω για service κτλ. Sony: Απο μια αλλη φιλη μου μολις εμαθα οτι δεν εχει το VAIO service στην Ελλαδα. Δηλαδή η sony εχει, αλλα μονο για dvd,tv,radio και οοοτι άλλο βγαζει εκτος απο το service για laptop.... (αν και μου φαίνεται περιεργο...) Νομιζω ότι της ειπαν οτι να το στειλει Γαλλία. Ααα... και το ωραιο: Αν η εγγύηση έχει λήξει και παρεις τηλ την τεχνική βοήθεια της sony, καλο ειναι να εχεις ετοιμη την πιστωτικη σου γιατι θα σε χρεωσουν 20€ (επειδη απασχολεις τεχνικο) Αυτα τα καινουρια εμαθα και παντως εντυπωσιάστηκα!
silentpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο elteo Τοshiba και από εμένα...είμαι στο τρίτο μηχανάκι! Καμία μα καμία ζημιά! Δεν ξέρω καν πώς είναι το σέρβις... Παραθεση mjmj Kι εχει και καλο σερβις, αχρειαστο ναναι! Εχει καλο service η toshiba?στην ideal πατε?μην τρελαθουμε αυτος ειναι λογος να μην ξαναπαρω toshiba ,λογω της ideal.οι τυποι εκει ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι ,κανουν 1 βδομαδα για να εξετασουν τη βλαβη,πριν κατι χρονια ειχα φαει τρελο τρεξιμο στο μαγαζι τους ειχα προβλημα στην μνημη και με διαβεβαιωναν οτι ειχε προβλημα ο σκληρος πληρωσα λοιπον 150ευρω ο αντιστοιχος σκληρος στο εμποριο τοτε εκανε 70 ευρω .τελικα το ξαναπηγα τους ειπα οτι λενε μαμακιες και να παρουν πισω το δισκο πισω αυτοι ειπαν αλλαξαν την μνημη μετα εβαλαν λαθος μοντελο και ο φορητος δεν δουλευε ξαναπισω οπου μου ειπαν οτι εγω ειχα βαλει λαθος μνημη και οχι αυτοι αρχισα να τα παιρνω το καταλαβαν εβαλαν πισω μια σωστη μνημη και εφυγα με το προβλημα να επιμενει,τελικα ενας φιλος μου το εφτιαξε και οχι αυτοι οι κρετινοι που ειχαν το λαπτοπ μια εβδομαδα και το ειχαν περασει και ειδικα τεστ χα χα αστειο.ΙDEAL = MAKRIA
kakli Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 I lisi ine dell to monadiko servis pou den echi epireasti apo tin elliniki nootropia. To problima me to servis yparchi srtous antiprosopous stin ellada giati edo den yparchi kanena problima me tis idies eteries Prin merikes meres imouna athina kai to powerbook pro mou parousiase kapoio problima kai piga ston antiprosopo kai mou ipe na to pao apo eki pou to pira na to koitaxoun (Ollandia) ,katalabenete ti chali epikrati
Donacgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Υ.Γ. Φυσικά παίζει πάντα ρόλο και η τύχη του καθενός μας αφού καμία φορά μπορεί να πέσουμε σε ελαττωματικά κομμάτια, όμως ψυχολογικά είναι δύσκολο να πείσουμε τον εαυτό μας να ξανά δοκιμάσει την ίδια εταιρία ~ «κακό προηγούμενο» που λέμε Tha simfoniso me afto mias kai ego exo agorasei prin peripou 1 xrono ena laptop apo to lidle TARGA, giro sta 800 euro to opoio tou exo poiei ta zoumia kai den exei kolisei katholou! opote fenete imou tuxeros! pantos ta lefta tou ta evgale kai me to parapano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.