dpolal Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Προσωπικά ΔΕΝ έχω να αναφέρω κάποια μάρκα... Θυμάμαι παλιά, που τα φορητά με 386 / 486 επεξεργαστές έκαναν κοντά στο 1 εκατομύριο+ δραχμές, τα αγόραζες χωρίς καν να ανησυχείς για βλάβες (όχι ότι δεν χάλαγαν βέβαια) και τα είχες για 4-5 χρόνια. Πόσοι τα αγόραζαν τότε;;;; Ελάχιστοι, που τα είχαν πραγματικά ανάγκη. Από το σημείο που τα σημερινά φορητά καλούνται να δουλέψουν σε εξαιρετικά ΜΕΓΑΛΕΣ θερμοκρασίες, έφτασαν να πωλούνται στα 700ευρώ και πλεόν ΟΛΟΙ τα αγοράζουν (σαν δεύτερο-τρίτο μηχάνημα) γιατί είναι trendy, απλά ΔΕΝ γίνεται να μείνει η ποιότητα στα ίδια υψηλά επίπεδα του παρελθώντος. Όποια μάρκα και αν πάρεις η αγορά ενώς φορητού είναι πλέον λαχείο. Αν σου κάτσει καλό είσαι τυχερώς, αν όχι...
GI@RG@S Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 filaraki etsi einai otan anaferese stin texnologia os geniki enia to ena epireazei to allo.Giati oi epipedes othones den thimasai poso kanane prin 5-6 xronia kitazes gia 17ara 19ara kai eprepe naeixes 1 ekatomirio....kai tora sti xarizoun...etsi einai afto sinexia ekselisomaste kai to kathe proion pernei ti thesi tou allou...pada kati tha xanei tin aksia tou otan tha bgenei kati kalitero...
nmour Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως παιδιά μετά από έρευνα αγοράς διάρκειας περίπου 2 μήνες και κάτι, μετά από ατελείωτες ώρες surfing στα forums στο internet, δεκάδες reviews, κατάλαβα πως είναι τελικά πολύ υποκειμενικό να πούμε την μια ή την άλλη μάρκα. Για παράδειγμα, άλλοι διαλαλούν την αξιοπιστία των fujitsu και άλλοι κάτοχοι που έχουν προβλήματα τρέχουν και δεν φτάνουν.... Είχα στο νου μου και παρολίγο να αποφασίσω να πάρω ένα Acer 9504. Τελικά θα πάω εξωτερικό και θα αγοράσω ένα Dell XPS M1710. Βέβαια η αγορά απο το εξωτερικό κρύβει κινδύνους, αλλά η αξιοπιστία των Dell με κέρδισε τελικά. Κρίμα που το συγκεκριμένο μοντέλο ίσως να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα λόγω τιμής ($ 2600). Τι να πώ ? Μετά την Dell, μάλλον θα διάλεγα Τoshiba ή Acer.
kakli Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Den erchese ollandia na to paris telika yparchi kai stin europi Intel ® Core™ Duo Processor T2500 (2 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB) [inbegrepen in prijs] pou itan mono gia amerika,kita edo http://configure2.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b=&c=nl&cs=nldhs1&l=nl&oc=N04XP5a&rbc=N04XP5a&s=dhs&sbc=nldhsrsinspn_xps_m1710_2 kai oti boithia thelis me tin glossa pali edo ime
admin.iekep Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 ego exo TOSHIBA kai eimai EYXARISTIMENOS apolyta kai apo to mhxanima kai apo tin etaireia. stin ergasia mou xrisimopoioun synadelfoi ta eksis laptops FUJITSU-SIEMENS = DEN TO PROTEINO SE KANENAN AKROS APARADEKTO TOSHIBA = kanena sxolio APSOGO HEWLETT PACKARD = kanena sxolio APSOGO ACER = kanena sxolio prosopika se laptops otan psaxno kati koitao tis eksis markes : TOSHIBA SONY ASUS HEWLETT PACKARD ACER auta
tarrasque Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 εγω μια ψήφο συν στα thinkpad, έχουν αποδειχθεί σκυλιά του πολέμου τουλάχιστον 5 χρόνια που τα χρησιμοποιώ για βαριές εργασίες, πολλές μεταφορές, ταξίδια κλπ. μιλάμε για αξιοπιστία όχι μλκς τωρα με τους κινέζους δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά αν τα standards της εταιρείας για την ποιότητα παραμείνουν τα ίδια το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ικανοποιητικό. Μόνο το κόστος τους θα ρίξουν. ps. μόνο για γκεϊμινγκ δεν τα συνιστώ καθότι συνήθως έχουν τραγικές κάρτες γραφικών.
GI@RG@S Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 afta pou ebgale i lenovo i sira n-100 exei kalh karta grafikon tin 7300 paraplisia se epidoseis me tin x600...kai einai poli kalo mixanima me tromerh analisi kai exei prositi timi ...
Wolfidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αρνητική ψήφο στα HP από μένα...Μέσα σ'ένα μήνα είχε κάψει ασφάλειες οθόνη και μπαταρία...Θα μου πεις έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι...Ακόμα κι αυτό να είναι HP δεν ξαναπαίρνω... Αρνητική ψήφο στα HP και από μένα.... επειδη και η δευτερη μπαταρια, μου χαλασε γρηγορα και εχει και μαπα σκληρο.
elteo Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Τοshiba και από εμένα...είμαι στο τρίτο μηχανάκι! Καμία μα καμία ζημιά! Δεν ξέρω καν πώς είναι το σέρβις...
mjmj Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Τοshiba και από εμένα...είμαι στο τρίτο μηχανάκι! Καμία μα καμία ζημιά! Δεν ξέρω καν πώς είναι το σέρβις... Kι εχει και καλο σερβις, αχρειαστο ναναι!
nobleman Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Πρώτη μου επαφή με FSC, άριστες εντυπώσεις... δοκίμασα σύνθεση Multirama, Toshiba, είχα για 5 χρόνια Compaq, δεν με εντυπωσίασαν αλλά τα σχόλιά μου θετικά...
Directx Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πάντως πριν 11 χρόνια είχα αγοράσει ένα Mitac 486/66 με έγχρωμη οθόνη στα 550.000 και μέσα σε 7 περίπου μήνες παρουσίασε καμένα pixels στην οθόνη ενώ χάλασε το floppy disk και το track-ball! Ο φορητός ενός φίλου , παλαιότερο μοντέλο αλλά εξίσου ακριβό (δεν θυμάμαι εταιρία –νομίζω Compaq) με gray DSTN και σκληρό στα 512MB είχε παρουσιάσει σφάλματα στον δίσκο μέχρι που το σύστημα έπαψε να τον αναγνωρίζει (κλασσικά..) Στα Service δε, μπορούσες να δεις δεκάδες laptops ανοιγμένα (τότε ακόμα τα διορθώνανε οι αντιπροσωπείες εδώ).. Συνεπώς και τότε, τον παλιό καιρό, υπήρχαν τεχνικά προβλήματα που δεν διέφεραν και πολύ από τα σημερινά (προβληματικές TFT – χτυπημένοι δίσκοι κ.α.), απλά λόγο κόστους οι αγοραστές ήταν λιγότεροι οπότε δεν φαινόντουσαν ενώ η πίκρα του να έχεις σκάσει μια 500άρα γιαʼ δαύτα ήταν ανείπωτη
thedinius Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 File pare ena Apple powerbook G4 h ena Macbookpro me 2pyrino Intel kai tha vreis tin ygeia sou. Exo to Powerbook G4 1.23 Ghz kai efxaristo ton theo kathe mera. den leo ligo akrivo alla..... ta pataei ola xame.
ronniexxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 diabasa ligo biastika ta post peri laptop alla den eida kanenan na anaferei tpt peri egguhshs.prin liges meres agorasa asus(montelo a3ac) kai eimai polu euxaristhmenos. arxika pigaina gia toshiba alla mou eipan oti den exei service sthn ellada.to idio isxuei kai gia ta sony.de lew omorfa ta sony einai alla an to service einai sto belgio,egw proswpika den tha epairna to risko na to steilw exwteriko. kai telos oson afora tis othones, katarxhn to an deixnoun omorfes den einai krithrio gia na agoraseis laptop kai kata deutero logo gia na fainontai "gualisteres" oi othones tous exei afairethei ena filtro opote auto den tis kanei kai kaluteres apla pio omorfes.epishs meta apo polu wra auth h gualada se zalizei giati blepeis thn antanaklash sou. pantws sumfwnw apoluta me kapoion pou eipe oti to laptop einai laxeio
elteo Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 H Toshiba έχει service Ελλάδα...http://www.ideal.gr/ Aυτά που λες για τις οθόνες είναι out of space...no offence.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.