Προς το περιεχόμενο

DvdLab Pro

gassim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Εχω κάνει ενα project στο dvd lab pro που περιλαμβάνει 4 μενού, 2 slideshows και τρείς ταινίες.

Οταν κάνω compile to dvd... ολα πάνε καλά και η διαδικασία φαίνεται να ολοκληρώνεται με επιτυχία (σε κανένα τέταρτο περίπου), όταν όμως πάω να γράψω τα αρχεία που προκύπτουν σε dvd μου πετάει μήνυμα οτι είτε ο φάκελος δεν υπάρχει (υπάρχει) είτε οτι τα αρχεία δεν είναι τα σωστά για εγγραφή σε dvd.....

Το dvd πρέπει να το έχω έτοιμο μέχρι αύριο το απόγευμα και είμαι λίγο απελπισμένος, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Δοκίμασε αν παίζει σε πρόγραμμα αναπαραγωγής (π.χ. PowerDVD). Αν ναι, γράψ'το με άλλο πρόγραμμα (αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να το γράψεις με το ίδιο το DVD-lab).

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθήσει στην περίπτωσή σου αυτό αλλά κάποτε κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και η λύση ήταν απλή. Οι ταινίες που είχα ήταν ήδη χωρισμένες σε chapters, μπαίνοντας όμως στο DVDLab Pro αυτά δεν φαίνονταν και τα ξαναδημιούργησα με αποτέλεσμα το compile DVD να ολοκληρωθεί γρήγορα και κατά το παίξιμο να βγάζει error.Μπήκα ξανά στο DVDLab Pro (αφού είχα κάνει save ευτυχώς) και έσβησα όλα τα chapters που είχα φτιάξει με αυτό και όλα OK.

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...