gassim Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Εχω κάνει ενα project στο dvd lab pro που περιλαμβάνει 4 μενού, 2 slideshows και τρείς ταινίες. Οταν κάνω compile to dvd... ολα πάνε καλά και η διαδικασία φαίνεται να ολοκληρώνεται με επιτυχία (σε κανένα τέταρτο περίπου), όταν όμως πάω να γράψω τα αρχεία που προκύπτουν σε dvd μου πετάει μήνυμα οτι είτε ο φάκελος δεν υπάρχει (υπάρχει) είτε οτι τα αρχεία δεν είναι τα σωστά για εγγραφή σε dvd..... Το dvd πρέπει να το έχω έτοιμο μέχρι αύριο το απόγευμα και είμαι λίγο απελπισμένος, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
accipio Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δοκίμασε αν παίζει σε πρόγραμμα αναπαραγωγής (π.χ. PowerDVD). Αν ναι, γράψ'το με άλλο πρόγραμμα (αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να το γράψεις με το ίδιο το DVD-lab).
gassim Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 ευχαριστώ για την απάντηση Δοκίμασα να το γράψω και με το nero αλλά πάλι τα ίδια έχουμε.
kakli Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Mipos oloklironete grigora se ena tetarto malon ginete kati lathos ,kita edo echi odigo gia to dvdlab pro http://dvd.stuff.gr/guides/29.zip
kastel Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν βοηθήσει στην περίπτωσή σου αυτό αλλά κάποτε κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και η λύση ήταν απλή. Οι ταινίες που είχα ήταν ήδη χωρισμένες σε chapters, μπαίνοντας όμως στο DVDLab Pro αυτά δεν φαίνονταν και τα ξαναδημιούργησα με αποτέλεσμα το compile DVD να ολοκληρωθεί γρήγορα και κατά το παίξιμο να βγάζει error.Μπήκα ξανά στο DVDLab Pro (αφού είχα κάνει save ευτυχώς) και έσβησα όλα τα chapters που είχα φτιάξει με αυτό και όλα OK.
weirdo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 na rotiso.... 8elo na kano copy ena thread enos forum k na to valo se ena dvd, einai efikto auto me to dvdlab ? an nai pos ? euxaristw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.