internet_gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Απο Χθες ξαφνικά δεν ακούω ήχο και από το 2 μου pc... το περίεργο (για εμένα) είναι ότι το powerdvd παράγει κανονικά ήχο και όλα τα άλα προγράμματα μόνο όταν έχω ανοιχτό το powerdvd... τι συμβαίνει??
Exiled2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Το λέγα ότι τα windows μπορούν να κάνουν εκπληκτικά πράγματα.
internet_gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ψάχνω να βρω τι φταίει και δεν βρήσκω!! μήπως κόλλησα κανένα ιό στο δύκτιο??? to antivirus πάντως δεν βρίσκει τίποτα...
littlelouievegos Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ψάχνω να βρω τι φταίει και δεν βρήσκω!! μήπως κόλλησα κανένα ιό στο δύκτιο??? to antivirus πάντως δεν βρίσκει τίποτα... Κοιταξες στο Control Panel να δεις αν σου εχει κανει ή σου κανει mute κατι oταν επιχειρεις να βαλεις ηχο.. Πρωτο βημα πριν κανουμε περαιτερω συζητηση ειναι να κανεις uninstall drivers και να τους ξαναπερασεις.. Δοκιμασε το και αν το προβλημα παραμεινει πες μας να βοηθησουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.