Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Το εχω ξαναδιαβασει εδω αλλα δεν το θυμαμαι και δεν το βρισκω..Πως μπορουμε να αφαιρεσουνε τις διαφημισεις κλπ απο μια ταινια που εχουμε γραψει σε dvd απο την tv????? Με ποιο προγραμμα και πως ????? Ευχαριστω. :-D
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 mpegvcr TMPGEnc Mpeg2Schnitt CutterMaran Τα 2 πρώτα εμπορικά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Ευχαριστω.Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος για καποια απο αυτα ????
kastel Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Για το TMPEGEnc DVD Author δες εδώ: http://www.dvd-guides.com/content/view/53/59/ (Υ.Γ.: Δεν πατάς Add files αλλά Add DVD video )
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Ευχαριστω.Θα δοκιασω αυριο. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Τελικα με την καθοδηγηση του υπερ - δασκαλου τα καταφερα με το DVD Shrink. Υπαρχει αναλογο προγραμμα για divx αρχεια ???? :)
polaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Με το DVD Shrink πως ακριβως το έκανες? Παιζει να μου εξηγήσεις λιγο? Γραφω κατι πραγματα απο TV και θέλω να σουτάρω τις διαφημίσεις κλπ...
marios1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Με το DVD Shrink πως ακριβως το έκανες? Παιζει να μου εξηγήσεις λιγο? Γραφω κατι πραγματα απο TV και θέλω να σουτάρω τις διαφημίσεις κλπ... Πανεύκολο είναι.Πας Re-Author,βάζεις την ταινία και την πας από δεξιά στ' αριστερά με το ποντίκι b(drag'n'drop).Μετά,με δεξί πλήκτρο του ποντκιού πάνω εκεί που τη μετέφερες,ανοίγεις να σου βγει το παράθυρο με τα δύο slide.Πας με το από πάνω μέχρι εκεί που αρχίζει η ταινία (αν δεν είναι απ' την αρχή) και με το από κάτω μέχρι εκεί που αρχίζουνοι πρώτες διαφημίσεις.Πας πάνω δεξιά και λες Back-up και σώζεις το πρώτο κομμάτι.Μετά ξαναβάζεις την αρχική ταινία και πας με το πρώτο slide εκεί που τελειώνουν οι πρώτες διαφημίσεις (αρχή) και με το από κάτω slide εκεί που αρχίζουν οι δεύτερες.Ξανα back-up,ξανα save σε άλλο folder και ούτω καθ' εξής. Τέλος ενώνεις πάλι με re-author ένα-ένα τα "καθαρά"...(με το ποντίκι,drg'n'drp=>back-up=>save).
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 VirtualDub Παω να ανοιξω αρχειο avi και μου βγαζει οτι:
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ο "tscc" FourCC code έχει γίνει register από τον codec του προγράμματος Camtasia. Για να ανοίξεις το αρχείο με το VirtualDub, χρειάζεσαι έναν VfW codec που να μπορεί να αποκωδικοποίησει τον συγκεκριμένο τύπο video. Είτε κατεβάζοντάς τον από το website της TechSmith και εγκαθιστώντας τον (δε γνωρίζω όμως αν το setup file παρέχει τον codec και σε VfW εκδοχή που χρειάζεται το VirtualDub ή μόνο σε DirectShow) είτε εγκαθιστώντας τον πολυ-codec ffdshow-tryouts που μπορεί να αποκωδικοποίησει tscc video και παρέχει VfW interface: Start > Programs > ffdshow > VFW configuration > καρτέλα Decoder > αριστερά, Codecs > δεξιά, Format Techsmith: από disabled σε libavcodec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.