Προς το περιεχόμενο

Στειλανε σε μια φιλη ενα μηνυμα το οποιο δεν

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τα γραφομενα σου προσβαλλεις τον εαυτο σου και τους παρευβρισκομενους και μεσα στο σαιτ που διαβαζες καποτε και εσυ υπαρχουν και αξιολογα ατομα που ψαχνουν μια σχεση ...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη την βλεπω την δουλεια να πηγαινει για λουκετακι παλι ας ηρεμησουμε λιγακι πλιζ..

Δημοσ.
Ενα αξιόλογο άτομο δηλαδή δεν μπορεί να ψάχνει ενα πήδημα της μιας βραδιάς? :P

....................................

Δημοσ.

Θαναση εγω σταματαω εδω και σε ευχαριστω και για την μεταφραση και για το τροπο επεξεργασιας, γιατι αχρειαστο να ειναι μπορει να μας ξαναχρειαστει, φιλακια

Δημοσ.

Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται , ειδικα οταν εγω δεν μιλησα ποτε ουτε για σχεσεις τις μιας βραδυας ουτε για εκδιδομενες γυναικες εκει μεσα.

Oh well.

Δημοσ.
Οταν θελεις να σκοτωσεις ωρα κανεις πολλα ακομα και να χαζευεις σε Dating Sites οποτε δεν το θεωρω περιεργο' date=' εξαλλου υπαρχουν πολλα αστεια ατομα εκει μεσα που σου προσφερουν αφθονο γελιο.

Αυτα ολα ομως εν ετη 2000 που ειμουν στο στρατο και σε NetCafe. :)[/quote']

Αστεια ατομα εκει μεσα που σου προσφερουν αφθονο γελιο.....Εμαθαινα στο σχολειο καποτε γελα ο μωρος καν τι μη γελιω ει, μη μου χαλας αλλο τη διαθεση φιλε αλλωστε πολυ χρονο χαλασα για να σου απαντησω και να ασχοληθω μαζι σου, η ποιοτητα υπαρχει παντου και ξεχωριζει και η αληθεια ειναι επειδη τυχαινει να γραφω σε περισσοτερα απο 6 φορουμ εχω παρατηρησει οτι υπαρχουν διαφορες ποικιλιες, να περνας ομορφα και μην ανησυχεις για μενα επαγγελματικα, οικονομικα ειμαι πολυ καλα και επισης πολυ κοντα στην τελικη επιλογη σχεσης ουσιαστικης για να κανω και τις σχετικες διαγραφες μου απο εκει που εσυ περναγες την ωρα σου και γελαγες,μονο που συμμετειχες και εσυ......χαμογελο και αμα νευριαζω εγω λεω και καμμια κουβεντα παραπανω.......

Δημοσ.

Ποτε δεν συμμετειχα και εγω και εχω βγει απο εκει παρα πολυ καιρο πριν.

Τωρα βεβαια αν με το να διαβαζεις τις βλακειες που εγραφαν πολλοι εκει μεσα συμμετειχα τοτε ενταξει.

Βεβαια οσα λες δεν ξερω γιατι τα λες, δεν υπαρχει λογος ουτε καν αφορμη οποτε μαλλον τα μαζευες μεσα σου και τωρα τα λες σε εμας που ειλικρινα δεν ξερω γιατι πρεπει να μας ενδιαφερουν, εμενα τουλαχιστον δεν με ενδιαφερουν εφοσον πιστευω μονο οτι βλεπω.

Οπως και να εχει η πλακα που θελησες να κανεις εδω μεσα ειναι που με πειραξε αφου το insomnia δεν ειναι Dating Site.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το κατεστραμένο κείμενο λύθηκε επιτυχός. :P

Φωτογραφία είδαμε. !!!!!!! :mrgreen:

Προτείνω να μην το σκαλίσουμε άλλο το θέμα γιατί οδεύει επιτυχός προς τον γκρεμό :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...