mazda Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Επικόλληση στο Word και Fix Broken Text (Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου). Εγω γιατι δεν μπορω ?
wert Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εγω γιατι δεν μπορω ? Εργαλεία -> επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου -> επέλεξε σαν γλώσσα τα Ελληνικά Την φωτογραφία γρήγορα…
litenant Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 αυτα γραφει το κειμενο? και εγω που πιστευα θα εγραφε κατι με μυστηριο
mazda Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εργαλεία -> επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου -> επέλεξε σαν γλώσσα τα Ελληνικά Την φωτογραφία γρήγορα… ΟΚ !! ΟΚ !! Μολις μετεφρασα και το υπολοιπο κειμενο.τις το εστειλα και τις ειπα το συντομωτερο να ριξει φωτο δημοσιως...
mazda Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Οριστε φαγωθηκατε φωτο και φωτο ... Ενα θερμο χειροκροτημα στην Diamon !!!!
wert Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Οριστε φαγωθηκατε φωτο και φωτο ... Ενα θερμο χειροκροτημα στην Diamon !!!! ΄Άψογη !!!!!! Είμαστε περίεργος λαός τι να κάνουμε ; :oops: Θέλουμε κιάλλες
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δεν θελω να φανω κακος αλλα αυτες τις φωτος τις ειχα δει παλιοτερα σε Dating Sites οποτε ας προσπαθησουμε να μην το κανουμε και εδω ενα τετοιο Site.
BadBoy Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δεν θελω να φανω κακος αλλα αυτες τις φωτος τις ειχα δει παλιοτερα σε Dating Sites[/b'] οποτε ας προσπαθησουμε να μην το κανουμε και εδω ενα τετοιο Site. Κάποιος μόλις προδόθηκε; :twisted: :twisted: :twisted:
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Οταν θελεις να σκοτωσεις ωρα κανεις πολλα ακομα και να χαζευεις σε Dating Sites οποτε δεν το θεωρω περιεργο, εξαλλου υπαρχουν πολλα αστεια ατομα εκει μεσα που σου προσφερουν αφθονο γελιο. Αυτα ολα ομως εν ετη 2000 που ειμουν στο στρατο και σε NetCafe.
mazda Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 ΄Άψογη !!!!!! Είμαστε περίεργος λαός τι να κάνουμε ; :oops: Θέλουμε κιάλλες Γεια σου ρε Wert σε παραδεχομαι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.