Προς το περιεχόμενο

Programa gia na krataei logs gia kathe install

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia sas pedia yparxei kana programa pou na krataei mono logs ke tpt alla gia kathe install pou ginete sto pc sou? dld na lei ti exei katagrafei sto pc sou:

C:/ProgramFiles/Logitech/help.txt

HKEY LOCAL MACHINE k.a

Alla na sou lei ke ti katagraftike sta program file ke genika se fakelous alla ke se registry. Pio mou proteinete? Ektos Ashampoo Uninstaller ke Advanced Uninstaller!!!

Δημοσ.

Νομίζω κάποτε υπήρχε το CleanSweep που έτρεχε στο background και έκανε monitor όλες τις αλλαγές που γινόντουσαν στο pc με κάθε install ενός προγράμματος... Έχω βέβαια πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.
Το μόνο που έχω δοκιμάσει γι' αυτή τη δουλειά είναι το ashampoo. Χρειάζεσαι κάτι που δεν κάνει;

Eise sigouros gia to Ashampoo? Eine telios Moufa na ksereis!!! Ego to eixa ke to apegatestisa!!!

Νομίζω κάποτε υπήρχε το CleanSweep που έτρεχε στο background και έκανε monitor όλες τις αλλαγές που γινόντουσαν στο pc με κάθε install ενός προγράμματος... Έχω βέβαια πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω...

Tora xrisimopeiis kanena? An nai pio?

Δημοσ.

Eise sigouros gia to Ashampoo? Eine telios Moufa na ksereis!!! Ego to eixa ke to apegatestisa!!!

Για τη δουλειά που ήθελα εγώ δε μου έκανε, χρησιμοποιώ το goback (γιά τις πατάτες που μπορεί να συμβούν) και δοκιμάζω λογισμικό μόνο σε vmware. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πιό αξιόπιστη μέθοδος γιά να διατηρήσεις ένα σύστημα καθαρό από το ashampoo. Σου πρότεινα το ashampoo επειδή ζήτησες κάτι που να κρατάει μόνο logs ( ίσως γιά να τα επεξεργαστείς εσύ μετά και να μάθεις τι πραγματικά αλλάζει; ) και απ' όσο θυμάμαι το ashampoo κρατούσε με μεγάλη λεπτομέρεια.

Αν το θέλεις γιά ασφάλεια συστήματος δοκίμασε τη μέθοδο που περιγράφω παραπάνω (goback + vmware και εννοείται ghost ανά περιόδους).

Δημοσ.
to gobak ti kanei akrivos?

Κατά την εγκατάσταση του goback ορίζεις ένα "buffer" μέχρι 8GB ανά φυσικό δίσκο στα οποία καταγράφει οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει στον δίσκο.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις το σύστημα "πίσω στο χρόνο". 5 λεπτά πριν κολλήσεις ιό, 10 λεπτά πριν τα παίξει εντελώς το tcp/ip, 4 ώρες πριν εγκαταστήσεις το παιχνίδι που τελικά δε σου άρεσε κ.λ.π.

Δουλεύει σε πολύ χαμηλό επίπεδο (πριν καλά καλά φορτώσει το λειτουργικό) και κρατάει όλες τις εκδόσεις των αρχείων που αποθηκεύονται (στο buffer που λέγαμε) οπότε μπορείς να επαναφέρεις επιλεκτικά αρχεία που έσβησες ή χάλασες κατά λάθος.

Τέλος είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και δουλεύει πάντα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...