Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο δισκο xbox!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντικατεστησα το σκληρο δισκο του xbox με ενα καινουριο μεγαλυτερο maxtor 80GB,και το προβλημα μου ειναι,οτι ενω μπαινει στη dashboard κανονικα και ολα λειτουργουν κανονικα,οταν βαζω μερικα παιχνιδια DVD,να τρεξουν,τρεχει τις εισαγωγες και μετα τα κολαει.Δεν τα κολαει ολα,αλλα μερικα,οπως pro evolution 5 και NBA 2k5 και αλλα αρκετα.

πριν την αλλαγη του σκληρου δισκου δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.

το καινουριο σκληρο δισκο τον δημιουργησα,με το xboxhdm v.1.9

τα παιχνιδια τα τρεχω παντα απο το DVD player,αλλα και αν τα γραψω μεσα στον σκληρο,παλι το ιδιο προβλημα εχω.

δοκιμασα να φτιαξω ξανα και τον γνησιο σκληρο του xbox,σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με τον καινουριο,αλλα και ο γνησιος παλι τα ιδια μου κανει.

πιστευω οτι ειναι προβλημα σκληρου δισκου γιατι οταν τελειωνουν οι εισαγωγες απο τα παιχνιδια,ακουω τον σκληρο δισκο να προσπαθει να διαβασει κατι,και κολαει.γιατι οπως ξερετε ολα τα παιχνιδια του xbox,συνεργαζονται με το σκληρο δισκο.

ΥΓ.ευχαριστω τον BOUGAS,που μου δανεισε το account του.

ο ξαδερφος του Αργυρης.

Δημοσ.
Exeis tsipaki h softmod?softmod na ipothesw?

Ναι.ειχε τσιπακι,αλλα το απενεργοποιησε και τωρα εχει softmode.

γνωριζεις κατι μπας και βοηθησουμε?

Δημοσ.

Sto xbohdm ekei pou epelekses pio softmod na baleis pio epelekses?sto gnwsto tutorial proteinei na epilekseis ti 2i epilogi.

kati allo pou borei na exei paei straba einai na min exei graftei kapio arxeio kala sto linux boot cd(se auto mesw tou opoiou bootareis to xboxhdm) kai na min ginete kala i antigrafi twn arxeiwn me apotelesma na min diabazontai swsta meta apo to skliro tou xbox kai na kollaei...kapws extreme bebaia periptwsi alla den apokleiete

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...