Προς το περιεχόμενο

τα πηρα στο χερι τα ηχεια?????

devil_will_cry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ηχεια μου ειναι τα altec lansing 5021 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=183438&Merchant_Id=1&sts_cid=3 . εχει πεντε λεντακια ενδειξης της εντασης του ηχου. την x-fi την ειχα στο 100% της εντασης οταν μου το εκανε αυτο. το ειχα βαλει στο 4 και αρχισαν να βουιζουν κατι που δεν μου το εχει ξανακανει ποτε. απο οτι ξερω αυτα ειναι αυτοενισχυομενα οποτε δεν νομιζω να μπορεις να τα καψεις η να τους κανεις ζημια. απλα δεν μπορω να θυμηθω αν παλαιοτερα που τα εβαζα στο τεσσερα ειχα την καρτα ηχου στο 100%. τι λετε τα πηρα στο χερι. αν χαμηλωσω λιγο την ενταση παιζουν οκ. γενικα πως μπορω να ελενξω τα ορια της εντασης την οποια αντεχουν?

Δημοσ.

Ανάθεμα αν αυτά τα 60+ άτομα είναι σε θέση να καταλάβουν, τι πρόβλημα υπάρχει με την περιγραφή που έκανες.

Το "βουίζουν" μπορεί να σημαίνει πολλά πράματα.

Δημοσ.

το χανει το κομματι ρε παιδι μου πως να το πω αλλιως δεν ακουγονται σωστα τα πριμα χαλαει η ποιοτητα του ηχου σαν να μπουκωνει το ηχειο.

Δημοσ.

ta metaxeirizomai san barbaros????sygnwmh alla apo thn stigmh poy einai aytoenisxyomena kai moy exoyne 5 epiloges entashs ypothetw oti mporw na tis xrhsimopoihsw kai tis 5!!!!! ti blakeies einai aytes. kai den xrhsimopoihsa kan thn pempth.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε μεγάφωνο(και ειδικά αυτά της πλάκας που βάζουν στα pc sets)παίζει κοντά στα όριά του, κάποια στιγμή θα βγάλει πρόβλημα.

Τίποτα δεν είναι αθάνατο.

Δημοσ.

Αν είναι να παίζεις σε τόσο υψηλές εντάσεις, μάλλον σε συμφέρει η λύση του στερεοφωνικού... Οδήγηση από την κάρτα ήχου και μετά ενίσχυση από τον ενισχυτή και έξοδος από "κανονικά" ηχεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...