Sorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Κι εγώ τα ίδια προγράμματα χρησιμοποιώ και μπορεί και περισσότερα. Με 1γίγα μνήμη και χωρίς pagefile δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πόσο άλλωστε τώρα που έχω και άλλο μισό. Ναι η μνήμη μου είναι DDR2 @ 533MHz. Στο ξαναλέω, μην τρελαίνεσαι σχετικά με ποιά μνήμη θα αγοράσεις. Εφώσον είναι επώνυμη με lifetime εγγύηση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι διαφορές τους (αν υπάρχουν) είναι τέτοιες που στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να τις αντιληφθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Κι εγώ τα ίδια προγράμματα χρησιμοποιώ και μπορεί και περισσότερα. Με 1γίγα μνήμη και χωρίς pagefile δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πόσο άλλωστε τώρα που έχω και άλλο μισό. Ναι η μνήμη μου είναι DDR2 @ 533MHz. Στο ξαναλέω' date=' μην τρελαίνεσαι σχετικά με ποιά μνήμη θα αγοράσεις. Εφώσον είναι επώνυμη με lifetime εγγύηση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι διαφορές τους (αν υπάρχουν) είναι τέτοιες που στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να τις αντιληφθείς.[/quote'] ναι οκ συμφνων..απολα ετυχε να δω τις μνημες απο την geil βεβαια αυτες ειναι 2χ512 η οποιες εχουη και passive cooling! και τις βρικα αρκετα ενδιαφερουσες!βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν καλο να παρω δυο ντιμακια αντι για ενα... anyway κοιταω σε μαγαζια..ερευνα αγορας ειτε gioa kingston ειτε για καποια αλλη παντα στο 1Gb ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.