nuxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Loipon, exo edo kai polla xronia me ta XP to parakato problima, kai par'olon auton ton kairo pou exei perasei tora axiothika na rotiso To problima: Baino p.x. MyComputer kai meta sto C. Thelo as poume meta na bo sto folder Mp3. Ta exo organosei omorfa kai oraia pou thelo se RightClick-->View-->Details. Meta kano pali RightClick-->Arrange Icons By-->Show In Groups. Etsi mou aresei giati mou ta xehorizei alfavitika.... Kano meta o,ti einai na kano kai kleino ton Windows Explorer. Meta as poume pos thelo na balo kapoio allo Mp3. Pao loipon MyComputer-->C ktl. omos ekei pou ta eixa view by details kai Show in groups, mou ta exei allaxei p.x. se tiles kai xoris show in groups... auto mou to kanoun kai ta 2 PC me XP pou exo... xoris oute na kano restart.... alles fores se tiles, alles se thumbnails... o,ti na'nai diladi! Kapoios pou borei na me boithisei?
Exiled2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Όταν κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις πήγαινε tools --> folder options --> view --> και κοίτα αν είναι διαλεγμένο το remember each folder's view settings.
nuxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Euxaristo gia to grigoro reply Den to ixera auto. Piga na to bro kai eida pos einai idi clickarismeno.
Exiled2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Το έχει και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις? Είναι περίεργα τα windows. Αν πατήσεις στην ίδια καρτέλα το κουμπί που λέει apply to all folders πιστεύω ότι θα σου κρατήσει τις ρυθμίσεις αλλά το κακό είναι ότι θα κάνει όλους τους φακέλους σου να φαίνονται έτσι.
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Από ό,τι θυμάμαι τα XP θυμούνται τα settings ενός συγκεκριμένου αριθμού φακέλων (από default τουλάχιστον, νομίζω 400). Με κάποια προγράμματα για tweaking αλλάζει αυτό. Από την άλλη πάλι έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να θυμούνται τις αλλαγές σου, αφού ο συγκεκριμένος κατάλογος είναι ο πιο πρόσφατα τροποποιημένος. Πάντως κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά επίσης δεν αξιώθηκα ποτέ να το ψάξω .
Costinio Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, έκανα scan με το Registry Mechanic και έφτιαξε!! προφανώς για άλλη μια φορά το αγαπημένο μας λειτουργικό αδυνατεί να διαχειριστεί σωστά το μητρώο του...:evil:
giannisk1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Όντως τα Windows έχουν κάποια προβλήματα με την αποθήκευση των ρυθμίσεων των φακέλων.Ανάλογο πρόβλημα είναι αυτό. Ρίξε μια ματιά,υπάρχουν και κάποια links που μπορεί να σε βοηθήσουν.
nuxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Loipon, file mou Exiled2 telika epiase me mia "kinhsh" parapano auto pou eipes Mias kai itan idi clickarismeno to "remember each folder settings", to ekana unckeck kai meta to xanaekana check kai ola apo tote exoun ftiaxei Teleia - Euxaristo gia ta replies kai to help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.