Προς το περιεχόμενο

ektypwsh se cd

kostis_74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paidia kai xronia polla!!

8a i8ela na rwtisw an kserete pws mia foto A4 mporw na thn gyrisw se morfh ekswfullou cd wste na thn ektypwsw se printable cd ston ektypwth mou??

ginetai me to cover xp?? giati den brika kati.

eyxaristw!!

Δημοσ.

Αν έχεις εκτυπωτή canon στο cd εγκατάστασης έχει το CD label print. Το ανοίγεις, προσθέτεις τη φωτογραφία που θέλεις, αλλάζεις διαστάσεις, προσθέτεις κείμενο κ.λ.π. και τυπώνεις.

Δημοσ.

Ton canon 4200 exw kai me to label print typwnw ta etoima ekswfylla cd.

Otan omws ta ekswfylla einai front h back kai oxi gia cd den exw brei kati gia na ta gyrizei se cd. yparxei kati genika pou na to kanei?

thanx!!

Δημοσ.

Η εύκολη λύση που έχω βρεί με τον canon είναι η εξής: Κατεβάζω το εξώφυλλο που θέλω και το μεγαλώνω και το μετακινώ όσο χρειάζεται ώστε στην επιφάνεια εκτύπωσης να φαίνονται οι πληροφορίες που θέλω. Γίνεται σε δύο λεπτά και 99% το τελικό αποτέλεσμα είναι μιά χαρά. Εννοείται πως δε χωράει όλο το εξώφυλλο, μπορεί να χωρέσει π.χ. μόνο το όνομα και μέρος της φωτογραφίας.

Ετσι, αυτόματα, όπως το ζητάς δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να αποφασίσει ποιά είναι ζωτική πληροφορία και ποιά όχι και να βγάζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...