Προς το περιεχόμενο

MSN MESSENGER aporia...

neperios_1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο default τα emoticons είναι στο "C:\Documents and Settings\ToUserNameSou\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\EnaNoumero\CustomEmoticons"

είναι σε μορφή .dat,αλλά ανοίγουν και με το Paint πχ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

emena drn iparhei fakelos Application Data , ehw ellinika windows ala de vriskw kai pouthena fakelo microsoft, kai mesa apo to programms files ---> MSN Messenger mesa den iparhei fakelos pou na ine apothikevmena emoticons , pou mporei na vriskonte?

Δημοσ.

Ο φακελος υπαρχει αλλιως δε θα σου λειτουργουσαν σωστα τα Windows... Απλα ειναι ενα "feature" ασφαλειας των Windows...

Αν θες να βλεπεις τον φακελο αυτο πηγαινε στον explorer Εργαλεια>Επιλογες φακελων> Προβολη και επελεξε Εμφανιση κρυφων αρχειων καθως και να βγαλεις το ν απο το Αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος... Αυτο και θα εισαι ΟΚ.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν μπορείς να τα βάλεις με ενα copy paste στο φάκελο και να δουλεψουν. Σίγουρα μπορείς κάνοντας την παρακάτω διαδικασία μέσω του msn

tools>my emoticons>create>find image βρίσκεις το emoticon που θες βάζεις ένα shortcut πατάς ok και μετά pin και εισαι ok.

Πάντως θα με ενδιέφερε και εμένα μια διαφορετική λύση αντί να τα προσθέτω όπως παραπάνω ενα ενα γιατι έχω ένα φάκελο με παρα πολλά και βαριέμαι την διαδικασία.

Δημοσ.
Νομίζω υπάρχει ένα πρόγραμμα που κάνει αυτό αυτόματα...google it

Τώρα που το θυμηθηκα ειχα περασει κάτι winks ετσι, λογικά θα υπάρχει και για emoticons

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...