HaTHoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Απίστευτο. Έχω κολλήσει άσχημα στο Numpad, και σεις λέτε για καλώδια νιώθω τόσο άχρηστη (ή αυτό ή δεν έχω πιει αρκετό γκαϊφέ) Edit: το βρήηηκα το βρήηηκα wheeee καλή ήταν και η μαγκιά με τους διακόπτες. Μ'άρεσε, κιαλλα κιαλλα!
BadBoy Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δεν έχω καταλάβει τίποτα... Πώς στο καλό βρίσκουμε το σωστό συνδυασμό για να ανοίξει η βόμβα; ΟΚ, απλά ήθελε IE... grrrr Τώρα κόλλησα κι εγώ στο numpad. Το βρήκα και αυτό... Τώρα τι είναι αυτό με τα switches; Οκ, το βρήκα και αυτό ----> Παίζει με τις δυνάμεις του 2, πρέπει να τις αθροίσεις έτσι ώστε να έχουν άθροισμα 2984 Έλυσα και το καλώδιο στην τύχη... wheeee ^ | | | | Log προσπάθειας...
HaTHoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 BadBoy, έπαιζες με ff πριν και λες πως θέλει ΙΕ; Γιατί εγω με ff τό'βγαλα.
madsc Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Αν σκάσει η μπόμπα, πώς βλέπεις σε πόσο χρόνο τους σκότωσες όλους; /sc
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 madsc ... μα κατι ερωτησεις που κανεις :Ρ
BadBoy Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 HaTHoR Opera, και δεν γίνονταν πράσινα τα λαμπάκια όταν πετύχαινα τον αριθμό...
oblivious Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μούφα μεγάλη! Στο num pad περίμενα να υπάρχει κάποια λογική. Αλλά η μόνη λογική που υπάρχει είναι να δοκιμάσεις όλους τους συνδυασμούς. Δηλαδή 4! συνδυασμούς, δηλαδή 24 συνδυασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.