Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδι : Επιδοξος πυροτεχνουργος ..

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα ύδρωσα :P στα 10 λεπτά το έβγαλα,αν και στην αρχή δεν ήξερα το στυλ του παιχνιδιού..nice

Δημοσ.

το έλυσα!

SPOILERS!

Γιατί το τελευταίο είναι το μαύρο, έχει καταλάβει κανείς; Εγώ έκανα μια σχετική σκέψη (δηλαδή θεώρησα ότι ο κωδικός 000000 δεν μπορεί να αντιστοιχεί στο κόκκινο αλλά στο μαύρο επείδη είναι πιο ουδέτερο σαν νούμερο)

Δημοσ.
το έλυσα!

SPOILERS!

Γιατί το τελευταίο είναι το μαύρο' date=' έχει καταλάβει κανείς; Εγώ έκανα μια σχετική σκέψη (δηλαδή θεώρησα ότι ο κωδικός 000000 δεν μπορεί να αντιστοιχεί στο κόκκινο αλλά στο μαύρο επείδη είναι πιο ουδέτερο σαν νούμερο)[/color']

SPOILERS

απο οτι θυμάμαι σε όλες τις ταινιές πάντα το μαύρο ήταν οπότε...(βαριόμουν να δω τι σημαίνουν τα νούμερα)

Δημοσ.
το έλυσα!

SPOILERS!

Γιατί το τελευταίο είναι το μαύρο' date=' έχει καταλάβει κανείς; Εγώ έκανα μια σχετική σκέψη (δηλαδή θεώρησα ότι ο κωδικός 000000 δεν μπορεί να αντιστοιχεί στο κόκκινο αλλά στο μαύρο επείδη είναι πιο ουδέτερο σαν νούμερο)[/color']

SPOILERS

Εγώ πάντως έκοψα το κόκκινο και πάλι εξουδετερώθηκε άρα μάλλον δεν παίζει σημασία όποιο και να κόψεις...

Δημοσ.

Kάνεις τον πολλαπλασιασμό και βρίσκεις το αποτέλεσμα. Το μαύρο αντιστοιχεί στο 000000. Κόβεις ό,τι σου βγάλει η πράξη

Δημοσ.

Τα χρώματα είναι στο δεκαεξαδικό σύστημα.

000000 = μαύρο

FF0000 = κόκκινο

Παράδειγμα:

[ color="#000000" ]Μαύρο[ /COLOR ]

[ color="#FF0000" ]Κόκκινο[ /COLOR ]

Δημοσ.

την πρώτη φορά έπαιξα με τα νούμερα στο πρώτο γρίφο ακι ανάβανε τα κουμπάκια , έκτοτε δε ξανανάψανε έχει κανένας καμμια ιδέα γιατί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...