mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Θελω να χρησιμοποιησω τη λειτουργια re-author του Dvdshrink (τι καλο προγραμμα, κριμα που σταματησε να εξελισεται). Το εχω χρησιμοποιησω για να συμπτυξω πολλους dvd τιτλους σε ενα μονο δισκακι. Το προβλημα μου ειναι οτι θα ηθελα να εχω και καποιο μενου ωστε να μπορω να επιλεγω ποια ταινια θα δω καθε φορα. Προς το παρον, για να δω την 2η ταινια, πρεπει να δω ή να τρεξω χειροκινητα(fast forward) ολη την 1η ταινια. Υπαρχει καποιος τροπος να εχω ενα μενου με τις ταινιες που ειναι διαθεσιμες, και επανασυμπιεσμενες με το dvdshrink? Να πω επισης οτι εχω εγκατεστημενο και το Dvdfab platinum αλλα και το clone dvd στο συστημα μου, οποτε αν ξερει κανεις εστω και με καποιο απο αυτα τα προγραμματα πως μπορω να το κανω, ας μου πει.
grigas Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Θα χωρέσεις σε ένα single layer δισκάκι 2 ταινίες??
zavlakas Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Mε το Nerovision Express, μπορεις να προσθεσεις ευκολα ενα υποτυπωδες menu...
mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Θα χωρέσεις σε ένα single layer δισκάκι 2 ταινίες?? Εχω χωρεσει και 3! Με τα προγραμματα που λεω πιο πανω, αυτο που ζητω δεν μπορει να γινει?
dim_b Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Σίγουρα χωράνε και περισσότερες από 3. Βλέπονται όμως;
mjmj Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Nerovision Express ειναι η μονη λυση και κανενα απο τα προγραμματα που ανεφερα δεν βοηθαει σε αυτο που θελω?
mjmj Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Εχω μαζεψει πολλες ταινιες και ψαχνω τροπο να τις γραψω σε dvd(πολλες μαζι) αλλα να εχουν μενου ωστε να μπορω να επιλεξω καθε φορα αυτη που με ενδιαφερει.
kakli Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Chrisimopoiise to dvdlab pro gia menou kai ta lipa alla min balis pano apo 2 tainies se dvd
kastel Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Σωστά από kakli το DVDLab Pro είναι το καλύτερο γι' αυτή τη δουλειά και όχι μόνο.
mjmj Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εχω την εκδοση 1.6(δυστυχως trial). Μεσα σε αυτο τον κυκεωνα επιλογων, που να παω για να προσθεσω τιτλους απο dvd να μου τα κανει author σε ενα δισκακι? (που ειναι το dvdshrink με την απλοτητα του-αλλα και τις ελλιπεις επιλογες του...)
kakli Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Kala min chanese edo echi ena odigo tou dvdlab pro http://dvd.stuff.gr/guides/29.zip kai kita kai to email sou kai apantise mou ean ine ola entaxi
mjmj Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Χμ, ειδα το tutorial αλλα εγω δουλευω με το vso convertx2dvd το οποιο βγαζει output σε κανονικους φακελους video_ts. Το tutorial μιλαει για cinemacraft encoder και αρχεια τυπου .mpv, mpa, ac3 κλπ Πως να προχωρησω τωρα?
kakli Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Den yparchi problima xekina to dvdlab pro kai dose tou to megalitero archio apo to dvd pou echis ftiaxi me to vso convertx2dvd tha sou zitisi kati gia demuxing epelexe nai (tha sou bgali 2 epiloges na epilexis tin proti) kai etsi tha sou chorisi video kai icho.To echo kani para polles fores eno icha ftiaxi dvd me winavi
mjmj Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ok, θα το δω kakli. To vso convertxtodvd επιτρεπει authoring πολλων ταινιων(σε μορφη video_ts, οχι .avi) σε ενα dvd με μενου που περιλαμβανει ολες τις ταινιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.