MixalisX Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Λοιπον κυριοι ψαχνω απελπισμενα εδω και καιρο προσόψεις για το n70 μου. Για οσους απο εσας εχετε το κιν. αυτο γνωριζετε ποσο ευαισθητη ειναι η original η οποια γρατζουνιζεται πολυ μα πολυ ευκολα... περα απο αυτο ειμαι βεβαια πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευη, ιδιαιτερα αφοτου εβαλα και 1GB μνημη της ΑΤΡ Σιγουρα κυκλοφορουν στο εξωτερικο πχ e-bay προσοψεις σε εξεφτελιστικες τιμες (να τα δουν εδω στην μερικοι μερικοι που μου ζητανε 45 ευρα για προσοψη και μαλιστα χωρις το πληκτρολογιο), αλλα μιας και δεν εχω πιστοτικη καρτα και γενικα προτιμω να αγοραζω απο μαγαζια εντος της χωρας μας μου ειναι αδυνατο να βρω κατι... Καμια πρόταση-ιδεα??
Mad_MaxRC Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καλημερα και χρονια πολλα!θελω να σε ρωτησω αν το Ν70 φορτωνει γρηγορα Menu και γενικα αν ειναι γρηγορο γιατι το δικο μου ειναι αργο!
MixalisX Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καλημερα και χρονια πολλα!θελω να σε ρωτησω αν το Ν70 φορτωνει γρηγορα Menu και γενικα αν ειναι γρηγορο γιατι το δικο μου ειναι αργο! Χρονια πολλα και σε εσενα φιλε. Η ταχυτητα του μενου δεν ειναι σε ικανοποιητικο βαθμο γρηγορη. Ας μην ξεχναμε οτι τρεχει ολοκληρο λειτουργικο απο πισω, και αν εχεις και αρκετες εφαρμογες να τρεχουν στον background σιγουρα το επιβραδυνει. Αλλα παρακαλω να μην ξεφυγουμε απο το θεμα, λεγαμε για προσοψη στην Ελλαδα?
S2Katana Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Mονο σε ΝΟΚΙΑ SHOP, με αρκετα ακριβες τιμες.
esykas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 εγώ από αυτά που έχω διαβάσει και δει προσωπικά με τις προσόψεις μόνο ορίτζιναλ θα έπαιρνα αλλιώς google
MixalisX Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 εγώ από αυτά που έχω διαβάσει και δει προσωπικά με τις προσόψεις μόνο ορίτζιναλ θα έπαιρνα αλλιώς google ena filaraki mou pire apo ebay prosopsh. 8 eura mono. polu ftini kataskeuh kai poiotita omos to kinito miazei pleon na einai ton 150 euron... an me poianete. Bebaia to xroma einai athlio. Aspro.... Kamia allh protash pou tha broume stin elada?
billpeppas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ena filaraki mou pire apo ebay prosopsh. 8 eura mono. polu ftini kataskeuh kai poiotita omos to kinito miazei pleon na einai ton 150 euron... an me poianete.Bebaia to xroma einai athlio. Aspro.... Kamia allh protash pou tha broume stin elada? Κάνε την ίδια ερωτησούλα στο πιο αρμόδιο ελλ. forum για τέτοια θέματα' date=' MyPhone
S2Katana Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 To βρηκα, αφηστε το. http://wp.jirulda.com/wp-content/N70-jak-prebalit/Demontaz%20N70.avi
MixalisX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 oraia.... mathame tora pos bgainei h prosopsh. An xerame kai pou mporoume na broume kai mia kainouria stin ellada gia na tin allaxoume tha tan akoma kalutera...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.