Προς το περιεχόμενο

NOKIA N70 προσοψη ?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον κυριοι ψαχνω απελπισμενα εδω και καιρο προσόψεις για το n70 μου. Για οσους απο εσας εχετε το κιν. αυτο γνωριζετε ποσο ευαισθητη ειναι η original η οποια γρατζουνιζεται πολυ μα πολυ ευκολα... περα απο αυτο ειμαι βεβαια πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευη, ιδιαιτερα αφοτου εβαλα και 1GB μνημη της ΑΤΡ :)

Σιγουρα κυκλοφορουν στο εξωτερικο πχ e-bay προσοψεις σε εξεφτελιστικες τιμες (να τα δουν εδω στην μερικοι μερικοι που μου ζητανε 45 ευρα για προσοψη και μαλιστα χωρις το πληκτρολογιο), αλλα μιας και δεν εχω πιστοτικη καρτα και γενικα προτιμω να αγοραζω απο μαγαζια εντος της χωρας μας μου ειναι αδυνατο να βρω κατι...

Καμια πρόταση-ιδεα??

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα!θελω να σε ρωτησω αν το Ν70 φορτωνει γρηγορα Menu και γενικα αν ειναι γρηγορο γιατι το δικο μου ειναι αργο!

Δημοσ.
Καλημερα και χρονια πολλα!θελω να σε ρωτησω αν το Ν70 φορτωνει γρηγορα Menu και γενικα αν ειναι γρηγορο γιατι το δικο μου ειναι αργο!

Χρονια πολλα και σε εσενα φιλε. Η ταχυτητα του μενου δεν ειναι σε ικανοποιητικο βαθμο γρηγορη. Ας μην ξεχναμε οτι τρεχει ολοκληρο λειτουργικο απο πισω, και αν εχεις και αρκετες εφαρμογες να τρεχουν στον background σιγουρα το επιβραδυνει.

Αλλα παρακαλω να μην ξεφυγουμε απο το θεμα, λεγαμε για προσοψη στην Ελλαδα?

Δημοσ.

εγώ από αυτά που έχω διαβάσει και δει προσωπικά με τις προσόψεις μόνο ορίτζιναλ θα έπαιρνα αλλιώς google

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εγώ από αυτά που έχω διαβάσει και δει προσωπικά με τις προσόψεις μόνο ορίτζιναλ θα έπαιρνα αλλιώς google

ena filaraki mou pire apo ebay prosopsh. 8 eura mono. polu ftini kataskeuh kai poiotita omos to kinito miazei pleon na einai ton 150 euron... an me poianete.

Bebaia to xroma einai athlio. Aspro....

Kamia allh protash pou tha broume stin elada?

Δημοσ.
ena filaraki mou pire apo ebay prosopsh. 8 eura mono. polu ftini kataskeuh kai poiotita omos to kinito miazei pleon na einai ton 150 euron... an me poianete.

Bebaia to xroma einai athlio. Aspro....

Kamia allh protash pou tha broume stin elada?

Κάνε την ίδια ερωτησούλα στο πιο αρμόδιο ελλ. forum για τέτοια θέματα' date=' MyPhone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...