Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικο Antivirus!!

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν antivirus που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους' date=' υπάρχουν και άλλα που είναι πολύ καλές πατάτες.

Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει και μια ματιά σ'αυτό το link.

Έχω βαρεθεί σε κάθε σχετικό thread με antivirus να βλέπω τη συνεχή επίκληση του virus.gr και μόνο, λες και πρόκειται για το πλέον αξιόπιστο site που υπάρχει παγκοσμίως (η Μέκκα των συγκριτικών), όταν μάλιστα κατά καιρούς (και τα links επίσης τα έχω αναφέρει πολλάκις) έχει παραδειχθεί ο δημιουργός του σφάλματα κατά τη διαδικασία των μετρήσεων (άρα κάπου χωλαίνει το πράγμα).

Γιατί λοιπόν φίλε Johnnie να μην καταφύγει κάποιος στο Av Comparatives που στην τελική "συμβουλεύονται" κι αρκετοί developers αντιβιοτικών (όπως μπορείς να διαπιστώσεις αν κάνεις μια βόλτα από το forum των Wilders) κι έχει και πιο πρόσφατο test? Με βάση αυτό 8 συνολικά antivirus λαμβάνουν το βαθμό "Advanced +", μεταξύ των οποίων και το δαιμονικό Norton, το οποίο σε επίπεδο ανίχνευσης δεν είναι για πέταμα...πληρώνει όμως την προκατάληψη και τα λάθη του, συν το γεγονός πως είναι δημοφιλέστατο και του την πέφτουν για τα καλά οι ιοί. Αν τώρα το ένα βρίσκει το 95,4% και το άλλο το 96,7%, δε θα στάξει κι η ουρά του γαϊδάρου...πόσο μάλλον όταν το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό απλώς.

Κάνουμε την τρίχα, τριχιά σε αυτές τις περιπτώσεις αναίτια...το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις μια πλειάδα διαφορετικών συγκριτικών, αναζητώντας μάλιστα γνώμες επ' αυτών για να εξετάσεις και την εγκυρότητα/αξιοπιστία τους κι ύστερα να δοκιμάσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο/προτιμότερο με βάση τις απαιτήσεις σου. Απλά πράγματα που τα έχουμε ανάγει σε επιστήμη. :???:

Άντε και Καλό μας Πάσχα!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
telika se pio kataligoume???

Πιστεθω πως η τελικη αποφαση ειναι πανω στον χρηστη..και οχι μονο στα συγκριτικα τεστ..εν τελη εγω μετα απο ψαξιμο και τις εμπειριες ολων εδω μεσα εβαλα το NOD32 (ενω πριν ειχα το Kaspersky) μεχρι στιγμης ειναι καλο..η τουλαχιστον ετσι νομιζω..αλλα και παλι αυτο ειανι στον καθενα...εαν θελει αξιοπιστια...ασφαλεια, εαν ειναι ελαφρυ κλπ...τα ιδια ισχυουν και για firewall βεβαβαια αν και ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!!!

Δημοσ.
Πιστεθω πως η τελικη αποφαση ειναι πανω στον χρηστη..και οχι μονο στα συγκριτικα τεστ..εν τελη εγω μετα απο ψαξιμο και τις εμπειριες ολων εδω μεσα εβαλα το NOD32 (ενω πριν ειχα το Kaspersky) μεχρι στιγμης ειναι καλο..η τουλαχιστον ετσι νομιζω..αλλα και παλι αυτο ειανι στον καθενα...εαν θελει αξιοπιστια...ασφαλεια, εαν ειναι ελαφρυ κλπ...τα ιδια ισχυουν και για firewall βεβαβαια αν και ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!!!

Σαν πρωην χρηστης kaspersky γιατι λες οτι το Nod32 ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

To kaspersky είναι το καλύερο αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει (είναι πολύ βαρύ). Το NOD είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδιασμός βάρους/αποτελεσματικότητας. Σπίτι βέβαια χρησιμοποιώ AVAST.. είναι και free και αρκετά ελαφρύ (όχι το αποτελεσματικότερο αλλά να μην είμαστε και υπερβολικοί στις απαιτήσεις μας).

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Εγω εχω δοκιμασει αρκετα αντιβιοτικα και εχω σχηματισει απο μια εικονα για το καθενα:

Kaspersky: Αποτελεσματικο αλλα βαρύ

Νορτον: μακρια...

F-secure: Οταν το ειχα το συστημα εκανε να ξεκινησει 2 λεπτα... Ασε που χρησιμοποιει 115 διαφορετικες διεργασιες...

Avast k AVG τα κρατησα λιγοτερο απ ολα . Καλα ειναι αλλα κατι με χαλουσε σε αυτα...

Και τελος ΝOD32... Απλα τελειο κατα την γνωμη μου . Κανει σκαν για ιους πολυ γρηγορα και καταναλώνει ελαχιστους πόρους απο το σύστημα

Τεσπα.. Ο καθένας αναλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του επιλέγει ποιο απ ολα θα χρησιμοποιήσει .

Δημοσ.
To kaspersky είναι το καλύερο αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει (είναι πολύ βαρύ). Το NOD είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδιασμός βάρους/αποτελεσματικότητας. Σπίτι βέβαια χρησιμοποιώ AVAST.. είναι και free και αρκετά ελαφρύ (όχι το αποτελεσματικότερο αλλά να μην είμαστε και υπερβολικοί στις απαιτήσεις μας).

Φιλικά πάντα

δεν ειπα οτι το nod32 ειναι καλυερο...ειπα θια το δοκιμασω οπως και εκανα...ολα οπως ειπα και σε προιγουμενα μηνυματα ειναι θεμα προσωπικης επιλοηγης..και τι υεωρει ο καθενας, αξιπιστο, ασφαλες, κτλπ...

προς θεου..δεν εμεινα απογοιτευθμενος απο τον ρωσο...αλλα για να εχω μια σφαιρικη αποψη..εβαλα και αυτο τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...