mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Εχω kaspersky και ειμαι ευχαριστημενος (οταν πεταξα το νορτον μου βρηκε καμια 15αρια ιους) και με εχει προστατευσει παμπολες φορες(αρχεια που ειχαν ιους) αλλα σκεφτομαι και για το nod με τοσα που λετε. Αληθεια, ειναι ευχρηστο οσο το kaspersky? Και αποτελεσματικοτερο?
Αλέξης Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Nod32 exei perasi ola ta test agnoston ion . To avg stin free edition ine mavra halia giati kani update opote goustari episis me tous ious den ta pai kala sto katharisma alla sto detection mono. O kaspersky ine theovaros alla tromera statheros kai apo ta liga antivirus pou otan tous les na ine mesa alla mi trexoun to kanoun. Firewall den xero ego exo ena palio kerio personal antivirus to opio exei kati provlimata me to to sp2 ton xp . Makria apo norton internet security kai zone alarm prokaloun trela provlimata kata kairous stin apodosi tis kartas diktiou. !! 8a fanei trello,alla mazi me ola ayta poy periegrapsa,eixa kai to Kerio,to ebgala omws giati epapse na kanei update,den kserw giati,enw to eixa.....agorasei
xtraktor Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Ean den sou kanei kopo' date='kai epeidh den eimai kai toso proxwrhmenos,pes mou pws ginetai to unattended δισκακι,pou na periexei kai ola ta programmata.Kai ean den xwraei se ena dvd disk, pws ginetai na synexiseis gia ena deytero?.Ayta ola ginonte me kapoio programma?,kai ean nai, poio einai ayto?Eyxaristw prokatabolika.[/quote'] Αλεξη εαν δισκακι dvd ειναι υπεραρκετο με απειρα προγραματα, tweaks το λειτοργικο και διαφορ πρωσοπικα σου settings pisteve me.εγω εχω φτιαξει ενα δισκακι ου τα windows believe it or not μονα τους πιανουν γυρω στα 150ΜΒ!!!!μην νομιζεις πως πολλα απο αυτα που ερονατι μαζι με τα windows ta xreizesai amesa.,...εκτος εβαια και εαν μιλας 20 γλωσσες τοτε ναι σου χρειαζεται ολος ο φακελος "Lang" , αυτο ειανι ενα παραδειγμα..οσον αφορα για το πιο προγραμμα τα κανει αυτα...εγω το κανω μονος μου...εαν ψαξεις στο ορουμ θα βρεις και οδηγο αλλα εγω θα ελεγα καλυτεα να επισκεφτεις το παρακατω site τα λει αναλυτικα, για λειτουργικο, tweaks, settings, applications u name it! http://unattended.msfn.org/unattended.xp/ αναφοιρικα να σου πω πως εγω αλλαξα τα παντα..και οταν λεω τα οαντα..φαντασου οτι οταν εγκαθστουνται τα windows εχω δικο μου backgroynd και διο μου text kai oxi του κυριουBill!. εαν χρειαστεις κατι πανω στο θεμα στειλε μου pm ελπιζω να βοηθησα
mikeharitakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 egw exw to NOD32 kai exw brei tin igeia mou...den pernaei tipota einai poli mikro kai einai apla gamato!!
Αλέξης Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 xtraktor,eyxaristw poly gia tis odhgies.Tha to epixeirhsw,kai tha ksanapostarw gia ta neotera.Kai pali se eyxaristw poly.
Αλέξης Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Tzifos,kapou mperdeythka kai ginane ola axtarmas.Paramenw sto Acronis,to opoio sou symplhrwnei kai oti neo sthseis,sto hdh yparxon image,xwris na sou kanei image olo to partition.Pantws se eyxaristw.Kalo Pasxa.
@zouve@ Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 diladi apo firewall ehoume KERIO vs SYGATE (pou apo oti eida kati trehei me tin symantec mallon exagorastike ) vs ZONE ALARM PRO
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Ποιό firewall και acronis και του πουλιού το γάλα μιλάτε ρε παιδια??Πάλι την ίδια κουβέντα θα αρχίσουμε? xtraktor κατέβασε το AVG Free που είναι μια χαρά antivirus...όσο περισσότερα διαβάζεις και γνώμες πολλές παίρνεις,τόσο περισσότερο θα μπερδεύεσε.
Dynoroad Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Magkes sto ena pc exw Kaspersky kai ston allon F-secure. Kai ta dyo einai gamata, Se vathmologia me arista to 10, tha eperne to f-secure. Poly kalo kai poupoulo.......
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Οτι και να πειτε ολοι, ακουστε τον παλιο. Ενα ειναι ΤΟ προγραμμα. Symantec Antivirus Corporate Edition. Χωρις να καταλαλωνει πολλους πορους κανει αριστα την δουλεια του. Τα υπολοιπα ειναι για ερασιτεχνες κομπιουτεραδες
mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Οσοι ελληνες τοσες γνωμες... Μακαρι να καταληγαμε σε ενα-δυο...
blueviper Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Διαβάζω το thread και μου έχει σηκωθεί η τρίχα από τη συγκίνηση...πολύ εμπειρία και ειδίκευση έχει πέσει μαζεμένη και θα καταρρεύσει το σύστημα στο τέλος...ευτυχώς καταφθάνει κι η Ανάσταση κι ίσως επανέλθει! Κατά την αυστηρά προσωπική μου γνώμη που δεν έχει το βάρος χιλίων άλλων καρδιναλίων, θα συνιστούσα να επιλέξεις οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα 4-5 antivirus, με γνώμονα τα "δευτερεύοντα" χαρακτηριστικά τους, μια και σε ζητήματα εντοπισμού δεν έχουν κραυγαλέες διαφορές και θα ικανοποιήσουν στην πλειονότητά τους τις ανάγκες σου. Από εκεί κι έπειτα καλό είναι να εξετάσεις τι πόρους σου τρώει, το μέγεθος που έχουν τα definitions (αν μιλάμε για χρήστη pstn είναι πάντα ένα ζήτημα να κατεβάζει πχ 1Mb), την υποστήριξη που μπορείς να έχεις μέσα από ένα forum ακόμα και το momentum. Χρησιμοποιώ NOD32 και Jetico Personal Firewall χωρίς να συναντήσω το παραμικρό πρόβλημα σε επίπεδο προσβολής ιού εδώ και 2 χρόνια, αλλά δε θα στο παίξω ιεροκήρυκας, ούτε είμαι κανένας ζηλωτής του προγράμματος. Εκτιμώ επίσης Kaspersky, Avast, Bitdefender μεταξύ άλλων, αλλά η πανάλαφρη λειτουργία και το αίσθημα ασφάλειας που μου έδωσε το Nod τελικά με κέρδισε. Μάλιστα σχετικά σύντομα (θέλω να πιστεύω) θα κυκλοφορήσει και σουίτα προγραμμάτων από την Eset που θα παρέχει και firewall. @Αλέξης Loipon paides, peste me trello,h oti allo 8elete,alla egw ston ftwxo moy P4 3GHZ,me 512 RAM,exw enable monitoring ola mazi ta ekshs: Ανεξάρτητα από το πως εξηγείται η απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή σου, το γεγονός παραμένει...η resident παρουσία πολλαπλών antivirus είναι αναποτελεσματικότατη και μπορεί να προκαλέσει conflicts, μια και το ένα antivirus θα παρεμβαίνει στην προσπάθεια του άλλου να εξετάσει το προσπελάζον αρχείο με αποτέλεσμα να δημιουργεί false positives. Είναι σα να χρησιμοποιείς δύο προφυλακτικά ταυτόχρονα, νομίζοντας πως σου παράσχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Κατά τη διαδικασία το ένα τρίβεται στο άλλο κι αυξάνει τις πιθανότητες να σπάσει. Πρόσεξε λοιπόν μην την πατήσεις τελικά...ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Nightfall_2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Οσοι ελληνες τοσες γνωμες...Μακαρι να καταληγαμε σε ενα-δυο... Οι περισσότεροι' date=' τουλάχιστον στο Insomnia, έχουν κατασταλάξει ανάμεσα σε δυο... [b']Kaspersky[/b] και Νοd32. . Όλα τ'άλλα απλώς υπάρχουν!! Α, προσωπικά θα σου έλεγα μακρυά απο AVG: 1)Τους ιούς τους ανιχνέυει μετά απο 2-3 μέρες αφου τους φάς 2)Όπως είπε κ ένας φίλος παραπάνω (clopier) το Avg δεν ξέρει τι πάει να πει "εκκαθάριση" Στην τελική...καλύτερα Νorton παρά το κάκιστο Avg (ουυυ εξ εξ εξ)
Cromb Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Είναι σα να χρησιμοποιείς δύο προφυλακτικά ταυτόχρονα' date=' νομίζοντας πως σου παράσχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Κατά τη διαδικασία το ένα τρίβεται στο άλλο κι αυξάνει τις πιθανότητες να σπάσει.[/quote'] Καλά ε.... τρομερή παρομοίωση... Εγώ προτείνω avg...;έχω ακούσει οτι κατατρωπώνει όλους τους ιούς,παράσιτα,hackers και οτιδήποτε άλλο... επίσης λένε πως είναι 20 μέτρα ψηλό και μπορεί να σκοτώσει τους εχθρούς πετώντας κεραυνούς από τον κ@λο του...(σαν τον william wallas)
Johnnie Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 ... θα συνιστούσα να επιλέξεις οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα 4-5 antivirus, με γνώμονα τα "δευτερεύοντα" χαρακτηριστικά τους, μια και σε ζητήματα εντοπισμού δεν έχουν κραυγαλέες διαφορές ... Συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν antivirus που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, υπάρχουν και άλλα που είναι πολύ καλές πατάτες. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει και μια ματιά σ'αυτό το link. 8) 8) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.