Προς το περιεχόμενο

Kινητο απο Χονγκ -Κονγκ

Ammon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες επειδη μεθαυριο φευγω για Κινα και θα περασω απο Χονγκ-Κονγκ σκεφτομαι να αγορασω απο εκει κανενα κινητο ή καποιο PDA.Ξερετε εαν γινεται μετα να του περασω εδω το ελληνικο μενου?Λογικα το μενου που θα εχει εκει θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση αγγλικο.

Επισης υπαρχει πιθανοτητα να εχω προβλημα με την εγγυηση?

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν θα σε καλύπτει στο 90% των προϊόντων.

Ελληνικά μπορείς να βάλεις σε οποιοδήποτε κινητό υπάρχει στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε υπάρχει εκεί και θα έρθει σίγουρα εδώ.

Δημοσ.

συνήθως τα προιόντα που πωλούνται σε αυτές τις χώρες και έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή από την Ευρώπη, δεν καλύπτονται από πανευρωπαική ή διεθνή εγγύηση....αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που έχουν καλύτερη τιμή αφού η πανευρωπαική ή η διεθνής εγγύηση κοστίζει αρκετά πάνω στην τιμή fix που έχει το προιόν από το εργοστάσιο.

πάντως εγώ που πέρασα από Ντουμπάι, Μπαχρέιν,Μπανγκονκ,Σιγκαπούρη αυτή την εικόνα είχα.

άμα ρωτήσεις στο λένε κιόλας...

προιόντα που πωλούνται και στην Ελλάδα μπορείς να τους περάσεις ελληνικό μενου....με τα πλήκτρα τι θα κάνεις όμως που θα είναι σε ακαταλαβιστικη γλώσσα?

Δημοσ.

Για ΝΟΚΙΑ που έχω μπορώ να σου πώ ότι η αντιπροσωπεία καλύπτει προϊόντα αγορασμένα εντός Ευρώπης και ΑΜερική,Αφρική Ασια δε καλύπτει ότι και να κάνεις!Αν πάντως είναι μεγάλη η διαφορά γιατι να μη το επιχειρήσεις?!1 χρόνο θα σου κρατήσει στη χειρότερη μετά αν παθει κάτι πλήρωσε και φτιάξτο!

Δημοσ.

Κινητα απο Ασια εχουν διαφορετικα στανταρ κατασκευης αρχικα. Γι'αυτο και δεν καλυπτονται σε καποιες περιπτωσεις. Δευτερον πολλες φορες την αγορα της Ελλαδας αλλα και οποιαδηποτε χωρα την καλυπτει αντιπροσωπος που αγοραζει ανταλλακτικα. Αρα σε αυτη την περιπτωση καλυπτει μονο τα δικα του δηλ. αυτα που ειναι αγορασμενα εντος των συνορων. και τα υπολοιπα δεν τον ενδιαφερουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...