greekparot Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Λοιπον εχω ενα desktop pc οπου εκει περνω ολα τα email μου απο το mail της OTENET που εχω. Μπορω να βαλω τα στοιχεια του λογ/σμου μου και στο λαπτοπ ετσι ωστε να περνω τα email μου και στο λαπτοπ; Με λιγα λογια θελω τα email αφου κατεβενουν στο λαπτοπ να κρατιουνται στον σερβερ για να τα κατεβαζω και στο desktop. Που υπαρχει αυτη η επιλογη και δεν καταφερα να την εντοπισω;
gokal Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 tools -> accounts -> mail -> επιλεγεις το account -> properties -> advanced -> κατω κατω (delivery) -> leave a copy of messages on server. Το τικαρεις κ επισης αν θες βαζεις τικ στο remove from server when deleted from 'deleted items' ωστε οτι σβηνεις απο καθε pc να διαγραφεται κ απο τον server.
abakas7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Στο Outlook Express πήγαινε Tools -> Accounts. Επίλεξε το account σου και πάτα Properties. Στο παραθυράκι που θα σου ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα Advanced και τίκαρε την επιλογή "Leave a copy of messages on server". Πάτα ΟΚ και είσαι άρχοντας.
greekparot Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.