Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2006 Δ' ΕΣΣΟ - 297 σειρά

Σπάρτη - Πάτρα - Σάμος - Μενίδι

Φώτο από 79 Τ.ΥΠ.ΕΘ. Κοκκάρι Σάμος

PB120001.JPG

Επεξ/σία από @zouve@
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 12:38 ΜΜ, x2468 είπε

252 Σπάρτη, Μέγα Δέρειο Έβρος, Βέροια.

Ελα ρε κοντοσειρι...

Που ησουν βεροια;

Εγω ημουν 251 και απολυθηκα απο βεροια

Χαιδαρι 3 μηνες εκπαιδευση και μετα Βεροια στο Κεπικ του Β Σωματος ως το τελος της θητειας, με 2μηνη αποσπαση καταχειμωνο στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαριας. Ειχα βαλει βυσμα να μην παω και μετα εψαχνα τροπο να μην φυγω...οτι να ναι!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Stroboli είπε

Ελα ρε κοντοσειρι...

Που ησουν βεροια;

Εγω ημουν 251 και απολυθηκα απο βεροια

Χαιδαρι 3 μηνες εκπαιδευση και μετα Βεροια στο Κεπικ του Β Σωματος ως το τελος της θητειας, με 2μηνη αποσπαση καταχειμωνο στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαριας. Ειχα βαλει βυσμα να μην παω και μετα εψαχνα τροπο να μην φυγω...οτι να ναι!

Αρχηγέ ήμουν στην 20ΜΕ στην ταξιαρχία, δλδ ανεβαίνοντας τον δρόμο από δεξιά.σε είχα απέναντι δλδ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, x2468 είπε

Αρχηγέ ήμουν στην 20ΜΕ στην ταξιαρχία, δλδ ανεβαίνοντας τον δρόμο από δεξιά.σε είχα απέναντι δλδ.

Θυμαμαι. Εγω ημουν στο 489 ταγμα διαβιβασεων. Το κτιριο μας ηταν πισω απο τον σκοπο της πυλης σου. Και οταμ ξυπναγαμε περναγαμε απο την πυλη υης ταξιαρχιας για να περασουμε απενταντι στο στρατηγειο και το κεπικ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stroboli είπε

Θυμαμαι. Εγω ημουν στο 489 ταγμα διαβιβασεων. Το κτιριο μας ηταν πισω απο τον σκοπο της πυλης σου. Και οταμ ξυπναγαμε περναγαμε απο την πυλη υης ταξιαρχιας για να περασουμε απενταντι στο στρατηγειο και το κεπικ.

Ναι όντως οι διαβιβάσεις ήταν πίσω από την πύλη.ειχαμε κ την θρυλική Σκόπια της μπαρμπουτας απ' την άλλη μεριά..ωραία χρόνια.ειχα κάνει σκοπός στην πύλη με πολλά παιδιά από διαβιβασεις.μπορει να συμπεσαμε σε κάποιο νούμερο..

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 3:44 ΜΜ, adsl2+ είπε

ΣΤ' 79, Τρίπολη, Τατόι, 359 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΝΊΚΗ [Μογγόλος]ΟΑ

Α' 79,  Τρίπολη, Καβούρι, Σκύρος, Χανιά.

Μηχανικός ραντάρ.

25 μήνες !

Δημοσ.
Στις 29/4/2019 στις 6:08 ΜΜ, atrwtos είπε

306 (ΠΒ) Παντα sexy...Λυκόφη (lykofians) και μετα ταξιαρχία Εβρος

Εγώ όταν πηρα φυλλο πορειας για Λυκόφη πήγα μέχρι εκεί και έμαθα οτι μετέφεραν τον λόχο μου στην Ταξιαρχία...

Άρα σας πήγαν και εσάς Προβατώνα μάλλον.

Εγώ ΔΒ 281 ( 2002 ΣΤ ΕΣΣΟ)

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΕΛΔΥΚ-ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Εγώ όταν πηρα φυλλο πορειας για Λυκόφη πήγα μέχρι εκεί και έμαθα οτι μετέφεραν τον λόχο μου στην Ταξιαρχία...

Άρα σας πήγαν και εσάς Προβατώνα μάλλον.

Εγώ ΔΒ 281 ( 2002 ΣΤ ΕΣΣΟ)

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΕΛΔΥΚ-ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ

Ναι μεταφέρθηκε όλο το πυροβολικό εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Ναι μεταφέρθηκε όλο το πυροβολικό εκεί

Εγώ είχα σκάσει μύτη 19 Ιουλίου του 2003 στην Λυκόφη. Αφού φτάνω στο χωριό και ρωτάω πως θα πάω στο στρατόπεδο, μου λένε οτι ο Λόχος διαβιβάσεων έφυγε από την Λυκόφη και πήγε στην 7η Ταξιαρχία... Ταξάκι και τσου στην πύλη μετά από λιγη ωρα. 

Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι γλύτωσα ολη την μετακόμιση του λόχου.

Πάντως μετά από την όχι και τόσο καλή διαμονή μου στην Ελδυκ πέρασα τους καλύτερους μήνες της θητείας μου εκεί πάνω. Μέχρι να φύγω ο λόχος μου δεν έκανε σκοπιές (λόγω οτι είμασταν φιλοξενούμενοι) . Μόνο θαλαμοφυλακας και εστιατόρια. Φάγαμε και μια εμπλόκή 25 μέρες μόλις απολύθηκε η 279 τον Σεπτέμβριο αλλά ήταν πολύ καλό το κλίμα και βοηθούσε σε αυτό και ο διοικητής και ο υποδιοικητής και οι υπαξιωματικοί.

7ος Λόχος Διαβιβάσεων!!

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...