Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν συνδέσεις Internet από περιοδικά-εφημερίδες είναι ασφαλη;

Καριώτης1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρωτάω; δοκίμασα μια τέτοια σύνδεση εντάξει μια χαρά μπαίνω στο Internet αλλά βλέποντας στο firewall (zone alarm) μέσα σε εφτά λεπτα παραμονής στο δίκτυο μου μπλόκαρε 2204 intrusions από τις οποίες δέκα ήταν high-rated.Με την άλλη σύνδεση που χρησιμοποιώ αυτά δεν μου τα έχει μπλοκάρει εδώ και ένα χρόνο. Τι στο καλό συμβαίνει σ'αυτούς τους Server.

Δημοσ.

Από ποιό περιοδικό και ποιάς εταιρείας είναι η σύνδεση που δοκίμασες; Μη μου πεις από τις συνδέσεις τύπου: USERNAME: FREE PASS: NET

Δημοσ.

Τα intrusions που σου εμφανίζει το κάθε firewall δεν εξαρτώνται από το εάν η σύνδεση είναι free ή οχι. Μπορεί με την free σύνδεση να δοκίμασες να μπεις σε κάποια άλλα site ή να χρησιμοποιήσεις κάποιες άλλες εφαρμογές. Υπάρχουν και περιπτώσεις να scannarουν τυχαία κάποιες IP, αλλά δεν νομίζω να αγαπάνε τόσο πολύ τη IP σου :P

Δημοσ.

λογικα ειναι ασφαλείς , αλλα ο λογαρισαμος του ΠΟΤΕ θα σου ερθει στα υψη , βλεπεις δεν χρεωνεσαι ΕΠΑΚ αλλα κανονικη μοναδα οποτε κλαφτα

τωρα αν καποια εταιρεία χρισιμοποιει software για να κανει spam στους ανιποψιαστους πελατες

δεν το εχω ακουσει ποτε

νομιζω οτι συμπτωματικα συμβαινει αυτο με το firewall ,ψαξε για καν spyware ,ολο και καποιο θα εχεις

Δημοσ.
Από ποιό περιοδικό και ποιάς εταιρείας είναι η σύνδεση που δοκίμασες; Μη μου πεις από τις συνδέσεις τύπου: USERNAME: FREE PASS: NET

Ναι από την εφημερίδα Ελευθ........α.

Δημοσ.
Τα intrusions που σου εμφανίζει το κάθε firewall δεν εξαρτώνται από το εάν η σύνδεση είναι free ή οχι. Μπορεί με την free σύνδεση να δοκίμασες να μπεις σε κάποια άλλα site ή να χρησιμοποιήσεις κάποιες άλλες εφαρμογές. Υπάρχουν και περιπτώσεις να scannarουν τυχαία κάποιες IP, αλλά δεν νομίζω να αγαπάνε τόσο πολύ τη IP σου :P

Μπήκα μόνο στο Insomnia πουθενά αλλού.

Δημοσ.
λογικα ειναι ασφαλείς ' date=' αλλα ο λογαρισαμος του ΠΟΤΕ θα σου ερθει στα υψη , βλεπεις δεν χρεωνεσαι ΕΠΑΚ αλλα κανονικη μοναδα οποτε κλαφτα

τωρα αν καποια εταιρεία χρισιμοποιει software για να κανει spam στους ανιποψιαστους πελατες

δεν το εχω ακουσει ποτε

νομιζω οτι συμπτωματικα συμβαινει αυτο με το firewall ,ψαξε για καν spyware ,ολο και καποιο θα εχεις[/quote']

Τότε γιατί δεν μου το κάνει και με την δεύτερη σύνδεση που έχω; Όσο για spyware είμαι τόσο ψείρας με αυτά που αποκλείεται να έχω αρπάξει κάτι τέτοιο.Τέσσερα προγράμματα ανιχνεύουν συχνα το σύστημα μου.

Δημοσ.

δυστυχως όλοι οι internet providers κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι port scan.

η μόνη λύση για να απαλλαγείς τελείως , ειναι το adsl και router με firewall.

πρόσεχε τίς χρεώσεις ( χρεώνουν ανα λεπτό κόστος μονάδας )

Δημοσ.
δυστυχως όλοι οι internet providers κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι port scan.

η μόνη λύση για να απαλλαγείς τελείως ' date=' ειναι το adsl και router με firewall.

πρόσεχε τίς χρεώσεις ( χρεώνουν ανα λεπτό κόστος μονάδας )[/quote']

δηλαδή αν όντως ισχύει αυτό όσο αφορά τις χρεώσεις οι τύποι είναι απατεώνες του κερ....τά. Πόσοι να την έχουν πατήσει. Εγώ την πάτησα για λίγα λεπτά. Ποιός ξέρει όμως άλλοι.......

Δημοσ.

Η χρέωση λογικά θα αναγράφεται δίπλα από τα στοιχεία της σύνδεσης. Απο που νομίζεις ότι θα είχαν κέρδος? Η νομίζεις οτι τους νοιάζει να δώσουν free internet σε όλους?

Δημοσ.
δηλαδή αν όντως ισχύει αυτό όσο αφορά τις χρεώσεις οι τύποι είναι απατεώνες του κερ....τά. Πόσοι να την έχουν πατήσει. Εγώ την πάτησα για λίγα λεπτά. Ποιός ξέρει όμως άλλοι.......

60 μονάδες την ώρα επι 0,026 + ΦΠΑ το λεπτό

Τώρα οσον αφορά τους απατεώνες του δωρεάν internet ( πρώτος διδάξας ΑΝΤ1 και tsalbam !!! ), καλά κάνουν , αφου δεν τους ελέγχει κανένας!!!!

Δημοσ.

den ftaine autoi. autoi kanoun marketing xrisimopoiontas tis lekseis pou travane perissotero... TSAMPA, DOREAN. ekmetaleuontai tin agnoia mas na koitaksoume tin xreosi. ti sou einai i diafimisi... alloi tin koitane tin xreosi alla den siniditopoioun oti den einai epak alla xreosi astikis monadas... kai molis to siniditopoiisoun, einai pleon arga. pantos den mporei na katigorisei kaneis tis etairies epeidi anaferoun tin xreosi se kathe diafimisi euanagnosta.

Δημοσ.

Κάποτε το υπουργείο ανάπτυξης αν θυμάμαι καλά , υποχρέωνε τούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας να αναφέρουν στις τηλεοπτικές διαφημίσεις αναλυτικά τις χρεώσεις με τα διάφορα πακέτα ( 1998 αν θυμάμαι καλά ) .Τώρα με τους φιλάνθρωπους του δωρεάν internet τι γίνετε ? δεν μπορεί να παρέμβει κανένας ? κανένας εισαγγελέας μήπως για το έγκλημα της εξαπάτησης ? η μήπως τελικά φοβούνται τους εκλεκτούς παράγοντες της παραοικονομίας ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...