ALR Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Υποτίθεται ότι αναλαμβάνω να παραδώσω σε κάποιο χρονικό διάστημα ένα Site για ένα κατάστημα ή επιχείρηση. Ο εργοδότης μου δεν ξέρει τίποτα, απλώς ζητάει να είναι όλα έτοιμα την ημερομηνία που έχουμε ορίσει. Η ερώτηση μου είναι : Εγώ τι πρέπει να κάνω όσον αφορά το web hosting αλλά και το domain ; Να κλείσω πχ για 1 χρόνο ( όσο έχουμε συμφωνήσει τέλος πάντων) σε μια εταιρία web hosting και να αποκτήσω ένα domain , όλα αυτά στο όνομα μου ή στο όνομα του εργοδότη μου; Ποιος θα φανεί μπροστά δηλαδή ; Σε ποιανού όνομα θα κοπεί η απόδειξη; Ευχαριστώ.
urezin Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Του εργοδοτη σου φυσικά Εχει γινει σάλος με αυτί γιατί κάποιοι εκβίαζαν μετά τον πελάτη ότι θα χάσει το domain αν δεν συνεχισει μαζί τους Το domain ειναι του πελάτη και αυτουνού του ονομα για καλους και κακους λόγους πρέπει να ειναι μπροστά
damiano Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Καλό είναι να του εξηγήσεις πριν κάνεις κάτι. Μπορεί αυτός να νομίζει οτι δεν χρειάζεται τίποτα τέτοιο και μετά να σε ρωτάει γιατί τα 'περιττά' έξοδα. Πρώτα του το λές και μετά φυσικά κάνεις στο όνομά του αίτηση κτλ.
ALR Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καλό είναι να του εξηγήσεις πριν κάνεις κάτι. Μπορεί αυτός να νομίζει οτι δεν χρειάζεται τίποτα τέτοιο και μετά να σε ρωτάει γιατί τα 'περιττά' έξοδα. Πρώτα του το λές και μετά φυσικά κάνεις στο όνομά του αίτηση κτλ. Καλά η εξήγηση προηγείται και θα είναι φυσικά υπολογισμένη μέσα στην τελική τιμή. Απλά μετά είναι λίγο έξτρα βάσανο το να του ζητήσω τα στοιχεία(όποια στοιχεία χρειάζεται) και να τον βάλω σε κάποια διαδικασία. Λογικά δεν ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι χρειάζεται αυτό και περιμένουν από σένα ότι καλύτερο , ότι πιο γρήγορο με λιγότερες υποχρεώσεις και ενέργειες για αυτούς. Δηλαδή προτείνετε να βάλω τον πελάτη να παραγγείλει ο ίδιος με την ταυτότητα του και να πληρώσει με την πιστωτική του ή όπως θέλει ο ίδιος ;
kitsos Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 na agoraseis apo kapoia elliniki etairia me fysiki yparksi o idios zitwntas apo ton ergodoti soy oti stoixeia xreiazetai kai na ta symplirwseis esy o idios.
damiano Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Εσύ θα κάνεις την αγορά αλλά με τα στοιχεία του εργοδότη
ALR Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καταρχήν μπορεί να μην είναι Ελληνική εταιρία και το domain να είναι κατάληξης .com Συμπληρώνω εγώ τη φόρμα οκ βάζοντας απλά τα δικά του στοιχεία. Με την δική μου κάρτα ή τελοςπάντων, όπως θέλω να πληρώσω εγώ; Δεν του λέω πχ "πρέπει να καταθέσεις τόσα χρήματα στον τάδε λογαριασμό κτλ.." ;
damiano Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καλύτερα κατάληξη .eu, θα έλεγα να πληρώσει αυτός, ξεκάθαρα πράγματα.
kitsos Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 kai egw tha proteina .eu i .gr kai elliniki etairia kai plirwmi sto onoma toy... na kserei ti kanei kai ti plirwnei o idios , na mporeis na pareis ena tilefwno stin etairia opote theleis. Kai propantwn na min trexete kai oi dyo sto mellon an tyxei kamia stravi
Iphoster Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Καλησπέρα, σχετικά με το ζήτημα, μπορείς να το κάνεις εσύ το όλο ζήτημα σχετικά με το domain. Σε ένα όνομα χώρου το όνομα επαφής μπορεί να είναι διαφορετικό από το όνομα ιδιοκτήτη. Σε μια εταιρεία υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί το τιμολόγιο στο όνομα της εταιρείας αλλά σαν εκπρόσωπος της εταιρείας για την καλύτερη επικοινωνία μπορεί να είσαι εσύ. Απλά αν θέλει ο εργοδότης σου να κοπεί στο όνομα του το τιμολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα αλλά το πρόσωπο επαφής μπορεί να είναι και εσύ, αρκεί να έχει γνώση ο εργοδότης.
ALR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Καλησπέρα' date='σχετικά με το ζήτημα, μπορείς να το κάνεις εσύ το όλο ζήτημα σχετικά με το domain. Σε ένα όνομα χώρου το όνομα επαφής μπορεί να είναι διαφορετικό από το όνομα ιδιοκτήτη. Σε μια εταιρεία υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί το τιμολόγιο στο όνομα της εταιρείας αλλά σαν εκπρόσωπος της εταιρείας για την καλύτερη επικοινωνία μπορεί να είσαι εσύ. Απλά αν θέλει ο εργοδότης σου να κοπεί στο όνομα του το τιμολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα αλλά το πρόσωπο επαφής μπορεί να είναι και εσύ, αρκεί να έχει γνώση ο εργοδότης.[/quote'] Ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτό περίπου ήθελα να ξέρω από πρίν ώστε να μην έχω προβλήματα στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.