Προς το περιεχόμενο

Bottleneck

Shinta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ton teleutaio kairo paratirisa,paizontas games,to ekseis provlima.Paizontas px to NFS MW alla kai to wow, ana aorista xronika diastimata to paixnidi freezarei reliws kai meta apo 2-8sec ksanasinexizei.To freezarisma den einai xroniko, afou px akoma kai meta apo 10 seconds kolimatos, otan ksekolisei eimai akrivos ekei pou eimouna xoris na exw xasei tpta.To provlima emfanizetai aneksartita tis poiotitas twn grafikwn pou exw orisei.

Kata tis diarkia tou kolimatos o diskos grafei sinexws(den exw idea ti) kai me to pou stamatisei ksefreezarei.

To provima paramenei meta apo format.

Exei ginei virous scan, katharismos, defrag ktl.

Ta games einai egatestimena se diaforetika HDD apo to litourgiko.

Anarotieme,kai afou kai paging tin ram na ekanan ta win, tin kanoun se diafoteriko HDD apo to game, giati kollaei?

Provlima se Temp apo CPU-VGA den iparxei

SPEC

P4 2.8HT

1.5GB RAM DChannel

2x120 WD sata @ Promise controler (non array)

6600GT 128DDR3

Wintendo SP2

Δημοσ.

Εμένα η υπηρεσία helpsvc (βοήθεια και υποστήριξη) σε τυχαία διαστήματα, ανεξάρτητα αν έκανα βαριά δουλειά (παιχνίδια :) ) ή όχι, κάτι ξεκινούσε και έκανε και απασχολούσε το δίσκο και έριχνε τα FPS σε ρυθμό slide show (δεν κολλούσε όμως).

Μπορείς να τρέχεις το παιχνίδι σε παράθυρο με ανοιχτή τη διαχείρηση εργασιών ώστε να δεις τι θα απασχολήσει τον επεξεργαστή την ώρα που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα;

Υπάρχουν και προγράμματα που ελέγχουν συνέχεια το μοίρασμα της επεξεργαστικής ισχύος ανα διεργασία, αλλά δε μου έρχεται στο μυαλό κάποιο τώρα.

Γιά να μην έχουμε όμως αμφιβολίες και για το page file απενεργοποίησέ το τελείως. Με 1.5GB RAM που έχω, το έκανα αυτό από καιρό και ακόμα και το πιό μνημοβόρο παιχνίδι, το Battlefield 2, δεν παρουσίασε πρόβλημα.

Δημοσ.

Aκριβως αυτο το προβλημα το εχω με το λαπτοπ, οταν κανω pause για πολυ λιγο την αναπαραγωγη DVD και μετα το βαλω να ξαναπαιξει.Ο σκληρος διαβαζει ολη την ωρα και το DVD αναπαραγεται σπαστα.

Δημοσ.
Εμένα η υπηρεσία helpsvc (βοήθεια και υποστήριξη) σε τυχαία διαστήματα' date=' ανεξάρτητα αν έκανα βαριά δουλειά (παιχνίδια :) ) ή όχι, κάτι ξεκινούσε και έκανε και απασχολούσε το δίσκο και έριχνε τα FPS σε ρυθμό slide show (δεν κολλούσε όμως).

Μπορείς να τρέχεις το παιχνίδι σε παράθυρο με ανοιχτή τη διαχείρηση εργασιών ώστε να δεις τι θα απασχολήσει τον επεξεργαστή την ώρα που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα;

Υπάρχουν και προγράμματα που ελέγχουν συνέχεια το μοίρασμα της επεξεργαστικής ισχύος ανα διεργασία, αλλά δε μου έρχεται στο μυαλό κάποιο τώρα.

Γιά να μην έχουμε όμως αμφιβολίες και για το page file απενεργοποίησέ το τελείως. Με 1.5GB RAM που έχω, το έκανα αυτό από καιρό και ακόμα και το πιό μνημοβόρο παιχνίδι, το Battlefield 2, δεν παρουσίασε πρόβλημα.[/quote']

Οχι το battlefield 2 δεν ειναι και πολυ μνημοβορο. Το επαιζα με 1024RAM χωρις page file ενω δεν μπορουσα να παιξω το DOOM3, FEAR και αλλα.

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις πληρως οπως ειπαν και αλλοι συνforumητες το page file. Αν παλι κανει τα ιδια τοτε καποιο background process χρεισημοποιει πορους. Κανε απο τον task manager end process σε οτι νομιζεις οτι σπαταλει αδικα πορους.

Δημοσ.

Afou skotwsa polla "xrisima" servicies kai applications pou trexan opote ithelan nomizw oti to provlima lithike.apeleuterosa kai 50mb ram :) pragma kalo tora pou den xrisimopoio to pagefile.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...