Προς το περιεχόμενο

fan απο συρτάρι σκληρού-Να το βγάλω??

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συρτάρι που είναι ο σκληρός μου έχει ένα μικρό ανεμιστηράκι που κάνει πολύ θόρυβο και πιστεύω ότι δεν κάνει καμιά σοβαρή δουλειά όσων αφορά την ψύξη του σκληρού. Σκέφτομαι να το βγάλω για να μην το ακούω... πείτε μου αν κάνω λάθος.....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν έχεις ένα σκληρό και αερίζεται καλά τότε βγάλτο αλλοιώς (2 σκληροί και πάνω που είναι στριμωχτά και ζεστοί) άστο και μετά το Πάσχα (αυριο η τελευταία ευκαιρία) άλλαξέ το.

Δημοσ.

Βγαλε το αυτοκολλητο,και ριξε 1-2 σταγονες λαδι ραπτομηχανης (πολυ ψιλο).Εαν εχεις και λιγο γρασσο,στριμωξε λιγο στην τρυπα του αξονα,και κατοπιν κλεισε την τρυπα με σελοτειπ,αφου καθαρισεις την περιοχη ,απο τυχον λαδια που εχουν χυθει εξω για να κολληση.Το εχω κανει αρκετες φορες στον δικο μου "συρταρενιο".Καθε φορα κραταει περιπου ενα χρονο,μεχρι να ξαναρχισει τα βογγητα,οποτε παλι μια απο τα ιδια, και ξανα προς την δοξα τραβα....

Δημοσ.

Εγώ πάντα τα αφαιρώ γιατί κάνουν πολύ θόρυβο.

Βασικά δεν αφαιρώ το fan, αλλά το βύσμα της τροφοδοσίας τους.

Δημοσ.

an mporeis na kaneis mia kollhsh aplh rikse tis strofes toy fan syndewntas to kokkino kalwdio toy fan(afoy to kopseis h to bgaleis/ksekolhseis) sto kokkino ths trofodosias(kanonika pairnei apo to kitrino) etsi apo 12 volt 8a pairnei 5 8a gyrizei pio arga 8a psyxei apotelesmatika (kata th gnwmh moy) to sklhro kai sigoyra me elaxisto 8orybo...

to "ladwma" den blaptei... alla 8elei poly poly mikrh posothta ladioy 1 stagona einai arketh.. na mhn "pitsilaei"...

Δημοσ.

Δεν έχει και κίτρινο καλώδιο και κόκκινο...μόνο κόκκινο-μαύρο. Αυτό που σκέφτόμουνα είναι να έβαζα και μία αντιστασούλα για να ρίξω την τάση! Βέβαι πάνω χρόνια χρόνια από τα μαθητικά μου χρόνια οπότε αν κανείς ξέρει πόσο πρέπει να είναι αυτή η αντίσταση plz ας πει

Δημοσ.

Βάλε ένα άλλο ανεμιστηράκι. Το θέμα του θορύβου δεν προέρχεται από τις στροφές αλλά από την φθορά στα κουζινέτα μετά από x ώρες χρήσης.

Αυτά που κρατάνε αρκετά παραπάνω κ κυκλοφορούν ευρέως στο ελληνικό εμπόριο (Κατουμάς, Φανός κτλ) είναι τα sunon σε διαστάσεις ≤40x40.

Παίζουν στα 2-4€ συνήθως. Ρουλεμανάτα δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάπου σε αυτές τις διαστάσεις Αθήνα, αλλά γενικά κατασκευάζονται.

/sc

Δημοσ.
Δεν έχει και κίτρινο καλώδιο και κόκκινο...μόνο κόκκινο-μαύρο. Αυτό που σκέφτόμουνα είναι να έβαζα και μία αντιστασούλα για να ρίξω την τάση! Βέβαι πάνω χρόνια χρόνια από τα μαθητικά μου χρόνια οπότε αν κανείς ξέρει πόσο πρέπει να είναι αυτή η αντίσταση plz ας πει

o fan exei pragmati mayro kokkino ...esy 8a kopseis h 8a bgaleis to kokkino kai 8a to enwseis me to kokkino ths kanonikhs trofodosias toy koytioy h toy sklhroy...etsi apo 12volt 8a peseis sta 5volt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...