Προς το περιεχόμενο

SMS και αποκρυψη

Αλέξης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως γίνετε να στήλης sms και να εμφανίζεται σαν αποστολέας ότι όνομα θες εσύ?

ps: μην μου πείτε τώρα ότι δεν γίνετε, ξέρω σίγουρα ότι γίνετε! (στην κύπρο τουλάχιστον)

Από το δικό σου κινητό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν αγοράσεις κάποια συνδρομή σε εταιρεία που παρέχει ιντερνετικές υπηρεσίες αποστολής sms, εκεί μπορείς. Ψάξε για "μαγική αποστολή sms"

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φυσικά και γίνετε αρκεί το κινητό σου και το κινητό που θες να στείλεις το μήνυμα να είναι sony ericsson

Δημοσ.
φυσικά και γίνετε αρκεί το κινητό σου και το κινητό που θες να στείλεις το μήνυμα να είναι sony ericsson

tsila για δωσε λεπτομέρειες

Δημοσ.

τώρα που το λες όσους ξέρω που έχουν λάβει τέτοιο μήνυμα sony ericsson είναι το κινητό τους...(αν και δεν μπορώ να φανταστώ πώς επηρεάζει η μάρκα του κινητού)

για πες περισσότερα...

Δημοσ.

πας μηνύματα--->ρυθμίσεις--->μηνύματα κειμένου--->πύλη email--->προσθήκη και εκεί βάζεις τον αριθμό στον οποίο θες να στείλεις το μήνυμα μπορείς να βάλεις όσους θες νομίζω και κάθε φορά να επιλέγεις σε ποιον θες να το στείλεις μετά πας κανονικά να γράψεις το sms και μετά όταν θα πας να το στείλεις θα πατήσεις εισαγωγή διεύθυνσης email και εκεί γράφεις ότι θες να εμφανίζετε σαν αποστολέας και το στέλνεις σε όποιον θέλεις εσύ και θα βλέπει σαν αποστολέα ότι έβαλες εσύ αρκεί το κινητό σου και το κινητό που θες να στείλεις το μήνυμα να είναι sony ericsson γιατί αλλιώς θα εμφανιστεί ο αριθμός σου σε αυτόν που θα το στείλεις αν αυτός πχ έχει νοκια!

Δημοσ.
πας μηνύματα--->ρυθμίσεις--->μηνύματα κειμένου--->πύλη email--->προσθήκη και εκεί βάζεις τον αριθμό στον οποίο θες να στείλεις το μήνυμα μπορείς να βάλεις όσους θες νομίζω και κάθε φορά να επιλέγεις σε ποιον θες να το στείλεις μετά πας κανονικά να γράψεις το sms και μετά όταν θα πας να το στείλεις θα πατήσεις εισαγωγή διεύθυνσης email κάτι τέτοιο και εκεί γράφεις ότι θες να εμφανίζετε σαν αποστολέας και το στέλνεις σε όποιον θέλεις εσύ και θα βλέπει σαν αποστολέα ότι έβαλες εσύ αρκεί το κινητό σου και το κινητό που θες να στείλεις το μήνυμα να είναι sony ericsson γιατί αλλιώς θα εμφανιστεί ο αριθμός σου σε αυτόν που θα το στείλεις αν αυτός πχ έχει νοκια!

ενδιαφέρον,

ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω και θα πω τα αποτελέσματα!

Δημοσ.
...μετά πας κανονικά να γράψεις το sms και μετά όταν θα πας να το στείλεις θα πατήσεις εισαγωγή διεύθυνσης email κάτι τέτοιο και εκεί γράφεις ότι θες να εμφανίζετε σαν αποστολέας ...

Εδώ σε έχασα. Είσαι σίγουρος για αυτές τις οδηγίες; Ειδικά εκεί στο "κάτι τέτοιο"

Δημοσ.

ναι σίγουρος είμαι 3 επιλογές έχει όλες και όλες εισαγωγή διεύθυνσης email,εισαγωγή αριθμού και εισαγωγή αριθμού από τις επαφές σου εσύ πατά το πρώτο! έσβησα το κάτι τέτοιο από το ποστ μου για να μην μπερδεύεστε :)

Δημοσ.
πας μηνύματα--->ρυθμίσεις--->μηνύματα κειμένου--->πύλη email--->προσθήκη και εκεί βάζεις τον αριθμό στον οποίο θες να στείλεις το μήνυμα μπορείς να βάλεις όσους θες νομίζω και κάθε φορά να επιλέγεις σε ποιον θες να το στείλεις μετά πας κανονικά να γράψεις το sms και μετά όταν θα πας να το στείλεις θα πατήσεις εισαγωγή διεύθυνσης email και εκεί γράφεις ότι θες να εμφανίζετε σαν αποστολέας και το στέλνεις σε όποιον θέλεις εσύ και θα βλέπει σαν αποστολέα ότι έβαλες εσύ αρκεί το κινητό σου και το κινητό που θες να στείλεις το μήνυμα να είναι sony ericsson γιατί αλλιώς θα εμφανιστεί ο αριθμός σου σε αυτόν που θα το στείλεις αν αυτός πχ έχει νοκια!

φιλε να σε καλά, το κάνα και πέτυχε!!!

Δημοσ.

Δοκιμασα απο K550i σε W205 και σε W300i και δεν εγινε τιποτα .... Λεει κανονικα τον αριθμο και αυτο που γραφω για αποστολεα φαινεται μεσα στο κειμενο του sms. Τι μπορει να φταιει ;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω αυτο το παλιο τοπικ, για να μην ανοιγω δικο μου. Υπαρχει σημερα εταιρια κινητης που να προσφερει υπηρεσια αποστολη απορρητου sms?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχουν 24234 εταιριες στο internet που μπορεις να στειλεις δωρεαν sms και ανωνυμα ^^

Ακουστε τι θυμηθηκα. Παλια βαζαμε ενα αλλο κεντρο μηνυματων και οταν τα εστελνε κανανε fail αλλα το μηνυμα πηγαινε ομως δεν σε χρεωνε. νομιζω ειχα ενα T10 ερικσον μιας γραμμης οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...