nikoss Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καρτοκινητο εχω,ενταξει η χρεωση δεν ειναι μεγαλη,ετσι και αλλιως δεν καλω συχνα με αποκρυψη.
corsakias Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 κι όμως γίνεται!! Σε παλιο κινητό, sony, επι εποχής πράσινης lcd οθόνης με γραφικα εκείνου με την ροδέλα στο πλάι γινόταν. Το έχει ένας φίλος μου, και υπάρχει επιλόγή στο μενού αν θέλει να εμφανίζεται ο αποστολέας!Εχω στείλει αρκετά τέτοια sms. Επισης φίλη μου με το sharp (gx 27?)που δεν ανοίγει στα δύο, μου εχει στείλει αρκετα sms χωρις να μου δείχνει αποστολέα. Δεν το έχω δει αυτο το κινητό και αυτή δεν ξέρει τί ακριβως έχει γίνει.
winmik2kx Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Γίνεται, αν το κινητό υποστηρίζει flash sms. Το μήνυμα τότε εμφανίζεται κατευθείαν στην οθόνη, δεν αποθηκεύεται και δεν φαίνεται ο παραλήπτης!
kallair Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 hmm... flash sms... endiaferon. pou mporoume na vroume mia lista me flash sms supported kinita?
gfilippas Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Όντως γίνεται μεσω της voda. Μόλις το δοκίμασα. Ο παραλήπτης παίρνει 2 μηνύματα. Το ένα με το κείμενο που έστειλες και ένα άλλο που σου δίνει ένα κωδικό για να απαντήσεις στο ανώνυμο μήνυμα και σου λένε να πάρεις σε κάποιο νούμερο αν θες να μην ξαναδεχτείς ανώνυμο sms.
Bill_Slayer Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Καλησπέρα.Από TIM γίνεται να στείλω μήνυμα με απόκρυψη?
worldcitizen Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Με φλας έπαιζαν παλιά, τώρα φαίνεται ο παραλήπτης στις νέες συσκευές (το έχω δοκιμάσει πολλάκις).. Μια άλλη λύση είναι να στείλεις κάρτα(επαφή) και να γράφεις στο όνομα ότι θές..
kwtsios34 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 pigenne mesa gia na pros8eseis ypoti8ete kapia epafi sou kai anti gia epafi grafeis kanonika to minima sou. meta perase exo kai peigene na vreis to minima pou egrapses stis epafes kai kanto apostoli.
billpeppas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Με φλας έπαιζαν παλιά' date=' τώρα φαίνεται ο παραλήπτης στις νέες συσκευές (το έχω δοκιμάσει πολλάκις).. Μια άλλη λύση είναι να στείλεις κάρτα(επαφή) και να γράφεις στο όνομα ότι θές..[/quote'] Και αυτό νέες συσκευές αναγνωρίζουν και δείχνουν και στοιχεία αποστολέα. Με άλλα λόγια, full απόκρυψη σε SMS = forget it
nikos29_xan Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 prin apo 4 xronia peripou me cosmote prin apo to kimeno egrafes AAA ke to sms efeuge me apokripsi se oles tis eteries. distixos to ema8a arga ke boresa na pekso mono kamia 10aria meres. mas piran xabari ke mas ekopsan apo tote tipota alo
NiCkReD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 μπραβο! φτασαμε και σε αποκρυψη σμσ!!!! καλη φαση αντε να δουμε τι αλλο θα βρουν...!
leukonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Να πω και εγώ πως κάποτε υπήρχε ενα πρόγραμμα που μπορούσες και έστελνες μέσω υπολογιστή μήνυμα σε κινητό με οτι αριθμό αποστολέα ήθελες.Βέβαια δεν υποστήριζε ελληνικά και η χρέωση ήταν υψηλή.Δυστηχώς δεν θυμάμαι το όνομα του προγράμματος απλά έριξα την ιδέα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι ανάλογο.
Xvipes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Να πω και εγώ πως κάποτε υπήρχε ενα πρόγραμμα που μπορούσες και έστελνες μέσω υπολογιστή μήνυμα σε κινητό με οτι αριθμό αποστολέα ήθελες.Βέβαια δεν υποστήριζε ελληνικά και η χρέωση ήταν υψηλή.Δυστηχώς δεν θυμάμαι το όνομα του προγράμματος απλά έριξα την ιδέα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι ανάλογο. εγώ ήξερα ένα παρόμοιο το οποιό ήταν site.γραφόσουν τσάμπα με 3 sms δώρο αλλά αυτά τα 3 sms δεν τελειώναν ποτέ!!επίσης μπορούσες να γράψεις ότι αποστολέα ήθελες(είτε νούμερο,είτε αριθμό).μόνο που το site μετά απο κάτι μήνες σταμάτησε το τσάμπα!
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 πως γίνετε να στήλης sms και να εμφανίζεται σαν αποστολέας ότι όνομα θες εσύ? ps: μην μου πείτε τώρα ότι δεν γίνετε, ξέρω σίγουρα ότι γίνετε! (στην κύπρο τουλάχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.