ga25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 8 μέρες - 24 ώρες κλπ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Από 9 Νοεμβρίου 2005 που έκανα το λάθος και έκανα μία αίτηση στην Vivodi (Η πρώτη σου επιλογή ----> ωραίο σλόγκαν αλλά πολύ καλό για να είναι αληθινό) περιμένω αυτήν την αναθεματισμένη γραμμή. Στις 9 Νοεμβρίου που επιβεβαίωσα με την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας όλα ήταν οκ. Στην πορεία βέβαια έγιναν διάφορα τραγελαφικά. Ο ΟΤΕ έλεγε ότι δεν υπάρχει η διεύθυνση μου και βέβαια η Vivodi το δέχθηκε χωρίς να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, μετά ο ΟΤΕ δεν είχε ελεύθερα καλώδια, και τους τελευταίους 3 μήνες η Vivodi δεν έχει ελεύθερες πόρτες στα DSLAM. Ήθελα να ήξερα τόσο δύσκολο είναι να αγοράσουν μερικά dslam ακόμα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Κλείσαμε 5 μηνο και πάμε για 6 μηνο.... Αντε καλό κουράγιο...... :evil:
schumacher_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 "na agorasoun merika dslam"? karameles einai diladi, kapws etsi to vlepeis? katarxas kai 1 dslam na eixe mia thyra eleytheri, esi tha empaines... to provlima sou mallon den einai i diathesimotita mono, alla kati prepei na exei ginei me ote kai vivodi (oxi metaksi tous, alla sxetika me to noumero kai tin aitisi sou) kai to mperdema ayto se exei mamisei ligo... psaks'to ligo parapanw, giati kamia etaireia den prokeitai na endiaferthei gia to ti ginetai me sena... ama den tous prikseis sta tilefwna, den paizei na exeis dsl oute to 2007...
ga25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 "na agorasoun merika dslam"? karameles einai diladi' date=' kapws etsi to vlepeis?katarxas kai 1 dslam na eixe mia thyra eleytheri, esi tha empaines... to provlima sou mallon den einai i diathesimotita mono, alla kati prepei na exei ginei me ote kai vivodi (oxi metaksi tous, alla sxetika me to noumero kai tin aitisi sou) kai to mperdema ayto se exei mamisei ligo... psaks'to ligo parapanw, giati kamia etaireia den prokeitai na endiaferthei gia to ti ginetai me sena... ama den tous prikseis sta tilefwna, den paizei na exeis dsl oute to 2007...[/quote'] Κάπως έτσι θα έπρεπε να το βλέπουν αυτοί και όσοι άλλοι λένε ότι πουλάνε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών φίλε μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ εταιρία τηλεπικοινωνιών να μην έχει διαθέσιμες πόρτες στα dslam τις για πάνω από 2 μήνες. Αν δεν μπορεί καλύτερα να το κλίσει και να πάει να πουλάει πατάτες στην Λαϊκή. Το πρόβλημα μου είναι ότι είναι παράδεκτοι. Οταν είχαν ελεύθερες πόρτες ο ΟΤΕ δεν έβρισκε την διεύθυνση μου στο Χάρτη και ακύρωσαν το αίτημα. Στην συνέχεια μετά από 2ο αίτημα μου ο ΟΤΕ δεν είχε ελεύθερα καλώδια και δεν μπορούσε να τα περάσει και μετά αφού ο ΟΤΕ αγόρασε καλώδια και είχε να τα περάσει αυτοί δεν έχουν ελέυθερες πόρτες στο Dslam και εδώ και τρεις μήνες δεν κάνουν τίποτα για αυτό.... Δεν είναι λοιπόν για να πάνε να πουλάνε πατάτες......
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Ό,τι και να λέμε, ό,τι και να φταίει δε δικαιολογείται με τίποτα μια καθυστέρηση αυτής της τάξης. Έχει κάθε δίκιο να βρίζει Θεούς και δαίμονες ο ga25 με την ταλαιπωρία που έχει υποστεί και τα χρήματα που στην τελική μπορεί να χάνει παραμένοντας σε συνθήκες pstn (πιθανολογώ) στο μεσοδιάστημα. Μπορώ να δεχτώ πως η περίπτωσή του δεν είναι το σύνηθες, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες τους, ούτε είναι ικανό να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι. Το 'απαράδεκτοι" είναι ένας πολύ κομψός χαρακτηρισμός... Ελπίζω να δεήσει ο Ύψιστος και να έχεις το ζητούμενο το συντομότερο...
geoastrix Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Κατω τα χέρια απο τη Λαϊκή και τους Λαϊκατζίδες.....οσο για τις πατάτες ...αδιάφορο...
geoastrix Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μία είναι η λύση για να πάρετε DSL μέσα σε 5-6 μέρες!!!!!.....ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!....αλλιώς πάρτε κανα LSD και υπομονή!
schumacher_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 @ga25: de nomizo oti einai toso aplo to pragma file mou... ama edo kai 2 mines isoun o monos me aitisi gia dsl (pou leei o logos) tote siga mi dwsei tosa lefta o ote (kai o kathe ote) gia na exei kai xasoura... to exw ksanapei vevaia se allo thread, oti tetoia symperifora apo toso megali etaireia einai entelws lathos, giati idi exei terastia kerdi... tespa @blueviper: ki egw me ton ga25 eimai, apla meta to mperdema pou exei ginei, den prokeitai kamia apo tis 2 etaireies na katsei na psaksei ti exei ginei, gi ayto kai eipa na tous ta zalisei, mpas kai dei fws!! to oti den einai synithismeni kathysterisi einai gegonos, alla oso spania kai na einai, einai ypervolika megali nomizo...
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 apla o ote mexri telos martiou ixe poli elipsi.dimosio stil gia na agorasei kati.diagonismoi ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.