Προς το περιεχόμενο

Boithia gia agora BELINEA

thitapet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia kalispera. Kateliksa stin BELINEA Οθόνη TFT 20,1" 10 20 35W alla den eimai sigouros apo pou prepei-mporo na tin agoraso.

Meno Thessaloniki kai tis Belinea tis exo dei mono se site ( infoshop, pixmania) kai mou ekane entyposi oti eno i antiprosopia prosferei 3 xronia egiisi kai zero pixel sto pixmania dinoun 2 xronia xoris anafora se zero pixel. Antitheta to infoshop tin exei 615euro (me fpa) eno to Pixmania 545! Opoiadipote gnomi tha boithouse mias kai den exo analogi empeiria (1 fora pira othoni paketo me to pc to 1999)

Δημοσ.

Αγόρασα την οθόνη που λες από pixmania καθώς και μία άλλη ίδιας μάρκας 17αρα. Η μεγάλη έβγαλε ένα πρόβλημα μέσα σε 2 βδομάδες περίπου και μετά από τηλέφωνο στη cpi μου έστειλαν σπίτι μου καινούργια μέσα σε 2 μέρες. Καμία από της 3 δεν είχε πρόβλημα με pixels όσο για το τι εγγύηση έχει ρώτα το μαγαζί που θα την αγοράσεις και την cpi.

Δημοσ.
Αγόρασα την οθόνη που λες από pixmania καθώς και μία άλλη ίδιας μάρκας 17αρα. Η μεγάλη έβγαλε ένα πρόβλημα μέσα σε 2 βδομάδες περίπου και μετά από τηλέφωνο στη cpi μου έστειλαν σπίτι μου καινούργια μέσα σε 2 μέρες. Καμία από της 3 δεν είχε πρόβλημα με pixels όσο για το τι εγγύηση έχει ρώτα το μαγαζί που θα την αγοράσεις και την cpi.

Δηλαδή η CPI καλύπτει κανονικά την εγγύηση των οθονών Belinea που είναι αγορασμένες από Pixmania; Καλό είναι αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...