S2Katana Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Kαλημερα.Εχω ενα λαπτοπ IBM R40 και θα ηθελα να μου πειτε γιατι οταν βαλω ενα καλωδιο SVideo για να στειλω εικονα στην τηλεοραση, μου τα δειχνει ολα γκρι.Επισης, τι αναλυση πρεπει να επιλεξω?Δεν μπορω να βρω καπου την επιλογη για NTFS-->PAL.Επισης, η τηλεοραση ειναι παλια.Παιζει κατι με το refresh rate? Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 καποια ιδεα κανεις παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nj Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58625#ati θα το κοιτάξω το βράδυ στο δικό μου και θα σου πώ εάν γίνεται λέει: Attributes: This allows you to adjust the TV's Brightness, Contrast, and Color Saturation with a Defaults button to return to normal settings. Adjustments: This allows you to adjust the Screen Position and the Vertical and Horizontal Screen Size. It is limited to usually five clicks. Advanced: This allows you to adjust the S-Video Sharpness, Composite Dot Crawl, and Flicker removal by adjusting Chroma and Luma settings. Format: This allows you to adjust the Format by Country or Format (i.e. NTSC or PAL - all versions are listed). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σε ευχαριστω για την απαντηση.Τελικα εκανες κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ένα που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη να βλέπει το S-video σαν SECAM. Κοίτα γενικά αν η τηλεόραση παίρνει ρυθμίσεις για τον s-video connector της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εγώ που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με έναν Amilo D τελικά δεν κατάφερα να το λύσω....αν θυμάμαι καλά έφταιγε η τηλεόραση που ήταν παλιάς τεχνολογίας και γι-αυτο τα έδειχνε όλα ασπρόμαυρα (απόδειξη του ότι σε άλλη πιο καινουργια τηλεόραση δούλευε κανονικα....). Αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος έπαιζε κάτι με τον τρόπο που στέλνει το σήμα S-video (εγώ χρησιμοποιούσα και έναν adaptora για να μου μετατρέψει το S-video σε Scart ή composite με τα ίδια αποτελέσματα) και δεν υπήρχε λύση (εκτόσ από το να αλλάξω τηλεόραση)....αυτά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εγω ειχα το ιδιο προβλημα με τα δυο laptop που εχω ενα clevo και ενα acer.σε ολες τις τηλεορασεις που τα δοκιμασα τα εβλεπα ολα ασπρομαυρα οτι ρυθμισεις και να εκανα.το προβλημα λυθηκε αγοραζοντας ενα μικρο μετατροπεα απο svideo σε rca σαν αυτο που εχουν οι καρτες γραφικων.κανενα προβλημα απο τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostg Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Υπάρχει πιθανότητα η τηλεόρασή σου να μην δέχεται σήμα S-Video, γι' αυτό τα δείχνει γκρι. Δοκίμασε σε καινούρια TV που έχει αντίστοιχη είσοδο. Δε νομίζω να φταίει το laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Αυτο θα κανω.Ειναι τηλεοραση 5ετιας, και οχι καμια φοβερη μαρκα(SANYO).Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.