Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SATA 2 σκληρό!!! Help!!!

eem1kv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα ένα PC για ένα φίλο και προσπαθώ να του κάνω εγκατάσταση τα XP. Το σύστημα είναι P4 στα 3.2GHz modo της Gigabyte GA-8N-SLI και ο δίσκος SATA2 250GB WD. πήγα στο site της modo και κατέβασα ένα αρχείο που είναι για την εγκατάσταση του σκληρού και το φορτώνω με F6 κατά την εκκίνηση των XP αλλά πέρα από ότι βλέπει ένα κομμάτι του σκληρού ,130GB περίπου, μου λέει ότι δεν είναι διαμορφωμένο το κομμάτι του σκληρού για νε κάνει εγκατάσταση. Μου λέει μάλιστα να πατήσω το C για να διαμορφώσω το σκληρό αλλά ούτε αυτό το κάνει. Να πω εδώ ότι έχω τα XP χωρίς κανένα Service Pack. Τι πρέπει να κάνω για να δουν τα XP τον σκληρό μου και να κάνω εγκατάσταση????? Α και κάτι ακόμα.... όταν κάνω εκκίνηση δεν βλέπω πουθενά κατά το φόρτωμα του Υπολογιστή ότι βρέθηκε ο σκληρός όπως με τους IDE.!!!!! Είναι σωστό αυτό????? Υπάρχει κάπου που μπορώ να δω ότι τον διάβασε και το βλέπει?????? Ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση σε όλους!!!!

Δημοσ.

Αν πας να εγκαταστήσεις τα xp με το service pack 2 δεν θα έχεις πρόβλημα. Για το SP1 δεν είμαι σίγουρος. Μετά το menu με τους ide δεν βγάζει άλλο μενού για τους sata δίσκους?

Δημοσ.

Έλυσα το πρόβλημα με το διάβασμα του σκληρού. Έπρεπε να απενεργοποιήσω το RAID από το BIOS!!! το πρόβλημα που έχω τώρα είναι με το μέγεθος του σκληρού. Βλέπει μόνο τα 130GB!!! Τι κάνω???????????? Φταίει ότι έχω XP χωρίς SP1 και 2????

Δημοσ.

To provlima sou prepei na einai to klasiko provlima twn 134(an thimame kala) GB.Anavathmise to Bios sou stin teleutaia ekdosi,kane ena search sto insomnia,kai telos dokimase na valeis Win me SP2.An me ta SP2 den die to kanoniko megethos nomizw oti exeis provlima.

Δημοσ.

deksi klik sto "o ipologistis mou"-->diamorfwsi-->diamorfwsi diskwn-->deksi klik sto komati diskou pou den eide-->diamorfwsi...etsi vevaia tha exeis dio partition....an thes na ta kaneis 1 me to partition magic kaneisti douleia sou...iparxoun kai alla progs alla auto mou irthe twra...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...