Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Παιζω τωρα το Silent Hill 1 και παρολλο που τα γραφικα ειναι πολυ αθλια, τρομαζω παρα πολυ! ειδικα αυτος ο ηχος ειναι κατσε καλα! θυμαμαι οτι στο Silent Hill 3 που επαιζα ενα DEMO ανατριχιαζα απο τον φοβο. παντου σκοταδι ειχε!! και οσο για το τελος. διευκαλυνεται η υποθεση ή μπα;
Dark_son20 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 pio telos? den exoun telos ta silent hill...apla pola diaforetika video (exei arketa video termatismou) pou se afinei.....mpip...
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 ακριβως. στην ουσια παιζεις τοσες ωρες ( προσωπικα τωρα αρχισα να ασχολουμαι με το παιχνιδι ) και οταν φτανεις στο τελος, δεν υπαρχει! αξιζει να το παιξεις δλδ ή οχι;
De@th L0rd Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Γαξίζει.Κ είμαι πολύ φαν του Silent Hill 1.Για μένα είναι cult πλέον..Αλλά γενικώς όλη η σειρά αξίζει.Προσωπικά μου αρέσει ποιό πολύ απο το RE γιατί είναι τρομακτικότερο...΄-)
NOMIKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Και εγώ ψυφίζω για τα Silent Hill,αυτό το διάστημα ασχολούμε με το 4 (room)όποτε μπορώ και με έχει αποροφήσει. Το βασικό όμως να παίζεις με pad (χειριστήριο) γιατί από έλεγχο κινήσεων πάσχουν πολύ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Giati pezeis to 1 SH ego den mporo na katalavo?Mipos to pezeis kai sto PS1 kiolas?
planetman Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Εγώ ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το 3ο. Απίστευτο.
Shinta Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 To 1o kai to 4o einai ta agapimena mou.Den einai aloste tixaio pou prospathisan na kanoun to 4 na exei tin idia "geusi" me to 1. Oso gia tous termatismous nomizw einai 3.Exw kanei mono ton kalitero kai ton xirotero.I ipothesi dieleukanete sto telos apla na akous tous dialogous.Oso gia tin diafora tou telous einai poios zei kai poios pethenei. I atmosfaira tou "den kserw an paizw oniro i exw ksipnisei" einai mamati gia emena.Opos kai olo to skiniko. Oso gia to PE imho to ena einai splater kai to allo pragmatiko Horror.Se kanei na koitas me ton car piso sou.
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 τι ειναι το PE; Giati pezeis to 1 SH ego den mporo na katalavo?Mipos to pezeis kai sto PS1 kiolas?ειπα να τα ξεκινησω με την σειρα. στον υπολογιστη το παιζω. υπαρχει ειδικη εκδοση για pc.
Shinta Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 PE=den kserw na grafw vasika. Resident enoousa.Tha mborouse na itan vevaia kai Parasite Eve alla den einai kai poli horror.Still kai to parasite einai must imho.Mono t soundtrack na akouseis tha katalaveis.
Luxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 γενικα απ' οτι εχω καταλαβει, ο ηχος ειναι αυτος που κανει ενα παιχνιδι τρομακτικο ή οχι..
Shinta Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Kai oxi mono, alla to pos ston dinoun.Px Silent hill 1 paizei iremi mousikoula ston iponomo kai esi proxoras psiloklasmenos giati ksereis oti stadar kapoia mlkia tha ginei.Akous ixo apo piso sou, girnas, tpta, ton ksanaakous kai ksanagirnas, pali tpta.Kai ekei pou les ok sou skaei apo to tavani ena terataki sinodeuomeno apo ta drums tis mousikis pou akrivos ekini tin ora arxisan.
Luxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 εχω κολλησει στο σχολειο που ειναι βραδυ. παντως ακουω αγριους ηχους που σημαινει οτι εκει θα βρισκεται το πρωτο boss. ανεβαινω στον δευτερο οροφο, αλλα η πορτα ειναι κλειδωμενη. επισης βλεπω και ενα φαντασματακι, αλλα δεν σκοτωνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.