Προς το περιεχόμενο

Μπορει ο αλλος να μαθει που βρισκομαι βλεποντας την ip;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xvipes, πιστεύω αυτό είναι άλλη περίπτωση...

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης ζήτησε απο τον ISP να του πει

απο ποια νούμερα γίνοται οι κλήσεις που κάνουν Login

με τον δικό του προσωπικό αριθμό που έχει αγοράσει.

.

Ο ISP απλά του έδωσε στοιχεία απο το log του που αφορούν

τον δικό του λογαριασμό και όχι κάποιου τρίτου.

Δημοσ.
ένας φίλος μου τον πήραν τηλέφωνο σπίτι γιατί χρησιμοποιούσε κλεμμένη (τοτε pstn)σύνδεση(αύτος που τον πήρε τηλέφωνο δεν ήταν απο εταιρία isp,αλλα ο νόμιμος κάτοχος της σύνδεσης)και του είπε να μην ξαναμπεί.τώρα πως βρήκε το τηλέφωνο του φίλου μου,αφού αύτος είναι αθήνα και ο νόμιμος κάτοχος της σύνδεσης στην θεσσαλονίκη....

με οτενετ είναι πανεύκολο..ή ήταν. Θυμάμαι υπήρχε κάποια σελίδα που έβλεπες από ποιο τηλέφωνο μπήκες στο ίντερνετ και πόση ώρα έκατσες μέσα.

Δημοσ.
Πως εμπαινε ο φιλος σου με τη συνδεση του αλλου?

sub7?win98?τότε ήταν πολύ εύκολο να κλέψεις μια σύνδεση από ένα p.c...

Δημοσ.
o sub7 den pianei se xp?

αν δεν κάνω λάθως πιάνει μια έκδοση του,αλλα πλέον με όλα αυτά τα router/firewall/antivirus/antimplampla δεν είναι το ίδιο εύκολο να μπεις στο p.c του άλλου.αλλά ας μην το κάνουμε offtopic.παλιά είχα βρει κ εγώ απο τον otenet μου φενεται στην σελίδα με τους users που αν έβαζες το user και τo pass σου,σου έβγαζε ποτε μπήκες,για πόσην ώρα/απο ποιο τηλέφωνο...(ευτηχώς το τηλ. μου είναι απόρρητο :D)

Δημοσ.
με οτενετ είναι πανεύκολο..ή ήταν. Θυμάμαι υπήρχε κάποια σελίδα που έβλεπες από ποιο τηλέφωνο μπήκες στο ίντερνετ και πόση ώρα έκατσες μέσα.

Kαι με altecnet βλέπεις τα τηλέφωνα με τα οποία συνδέθηκε ο λογαριασμός σου.

Δημοσ.

Κάποιος που ξέρει το IP σου, μπορεί να βρει σε ποιά πόλη είσαι, ίσως και σε ποιά περιοχή στο περίπου (π.χ. στην Αθήνα, Γλυφάδα, κτλ).

Απο εκεί και πέρα, μόνο με δικαστική εντολή, ή από "γνώστό" μπορεί να μάθει λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Κάποιος που ξέρει το IP σου' date=' μπορεί να βρει σε ποιά πόλη είσαι, ίσως και σε ποιά περιοχή στο περίπου (π.χ. στην Αθήνα, Γλυφάδα, κτλ).

Απο εκεί και πέρα, μόνο με δικαστική εντολή, ή από "γνώστό" μπορεί να μάθει λεπτομέρειες.[/quote']

neo trace?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...