mjmj Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Υπαρχει καμια Online υπηρεσία ή άλλος τρόπος να ενημερωνόμαστε ότι κάποια προγραμματα που μας ενδιαφερουν, ανανεωθηκαν και αλλαξε η έκδοση τους? Η αλλη λυση φυσικα-που ειναι κουραστικη- ειναι να πηγαινεις καθε λιγο στις ιστοσελιδες των προγραμματων και να κοιτας αν βγηκε νεα εκδοση. Ισως ομως με καποιο newsletter ή με καποια επιλογη απο Online φορμα, η με καποιο αλλο τροπο τελωσπαντων, αυτη η διαδικασια να γινεται πιο ευκολη. Γιατι φανταστειτε να πρεπει να τσεκαρεις τακτικα για 100 προγραμματα... Ξερετε κατι σχετικο?
gokal Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Το μονο που ξερω ειναι οτι τα περισσοτερα προγραμματα εχουν λειτουργιες update ή look for updates κτλ. Επισης κ πολλοι κατασκευαστες στις σελιδες τους εχουν φορμες που δινεις το email σου ωστε να σε ενημερωνουν για νεα της εταιριας. Περα απο αυτα ομως, κατα τη γνωμη μου στα περισσοτερα προγραμματα, αν εξαιρεσουμε προγραμματα ασφαλειας ή κατι πολυ σημαντικο, δεν χαθηκε ο κοσμος να μην εχω την τελευταια εκδοση μολις βγαινει. Τη δουλεια μου την κανω μια χαρα! (πχ εβαλα το nero 7 πριν 1-2 μηνες, και μεχρι τοτε ειχα το 6 για πανω απο 1 χρονο.)
madboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Πριν 3-4 χρόνια είχα πετύχει ενα site που είχε ακριβώς αυτο που ζητούσες. Τωρα αν υπάρχει ακόμα ή οχι δεν το γνωρίζω γιατί δυστυχως ύστερα απο φορματ έχασα το Url. Ισως μια αναζήτηση στο Google να σε βοηθήσει.
mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 [url']http://www.versiontracker.com/windows/[/url] Καλη προσπαθεια αλλα μαλλον ουτε αυτο εχει κατι σαν newsletter να ενημερωνει για προγραμματα που αλλαξαν εκδοση και εχουμε δηλωσει οτι μας ενδιαφερουν.
soraver Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 mporeis na to kaneis request alla k pali den fobasai pws iosws kapoios er8ei k se rwthsei an exeis adeia xrhshs gia osa programmata xrhsimopoieis?
mjmj Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 mporeis na to kaneis request alla k pali den fobasai pws iosws kapoios er8ei k se rwthsei an exeis adeia xrhshs gia osa programmata xrhsimopoieis? request? Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη... Οσο για αδεια χρησης...ειμαι ο x απο το tibuktu, και το μονο που ξερουν θα ειναι ενα ξερο email...
blueviper Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Χρησιμοποιώ το Betanews για ενημέρωση πάνω στα προγράμματα που με ενδιαφέρουν (Opera, Firefox, CCleaner κοκ). Αν πατήσεις στο "Add to your watch list" σου αποστέλλεται email σε περίπτωση που το πρόγραμμα έχει βγάλει καινούρια έκδοση.
blueviper Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Είναι το "ματάκι" στα δεξιά κάθε περιγραφής ενός προγράμματος...πρέπει να γίνεις μέλος όμως...δωρεάν το registration.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.