^BOOMBOOM Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εδω και πολύ καιρό παίρνω δισκάκια maxell και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, σήμερα όμως αγόρασα δύο 10άδες σε βαρελάκι (16Χ) και όταν πήγα να γράψω ενα dvd στο nero αντί να μου βγάζει frop-down menu με επιλογή ταχύτητας είχε προεπιλεγμένο και φιξαρισμένο το 4Χ. Το κακό είναι πως στο τέλος όταν γράφει το lead-out μου βγάζει error και verification failed ενώ το δισκάκι δεν διαβάζεται μετά. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω maxell :/
apaixtos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 mallon elatomatikh partida afou paliotera hsoun ok.apopshmouna pairneis pio eponima diskakia.tdk,taiyo..twra grafw se verbatim kai eimai euxaristimenos mexri stigmhs.oso gia thn taxitita den xerw.isws kolima tou nero.ektos kai anden einai 16x ta diskakiaalla tote milame gia apath...
giankyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Πιό επώνυμα? Τα Maxell είναι από τα επώνυμα.. Τι ID σου δείνει το Nero CD-DVD Speed?
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Στο disc info μου δίνει: manufavturer: Ricoh Code: RICOHJPN03 Ενω στα φαινομενικά ίδια dvd που αγόραζα τόσο καιρό μου δίνει σαν κατασκευαστή Manufacturer : MAXELL 003 Code : - ΕΠίσης στην προβληματική παρτίδα δεν ξεκινάει το τεστ του Nero cd-dvd speed. :S Αρα αγοράζοντας πλέον maxell παίρνεις τελικά Ricoh αμφιβόλου ποιότητας και αν ήθελα ricoh θα αγόραζα ricoh και όχι maxell.
giankyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 RICOH! Άρα δεν μιλάμε για προβληματική παρτίδα αλλά για απομίμηση.. Και τα δισκάκια της Ricoh είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους :Ρ
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Λίγο δύσκολο μου φαίνεται για απομίμιση, δεν ειναι ασημί χωρίς όνομα, είναι χρυσαφί και έχουν κανονικά τυπωμένα τα λογότυπα της maxell. Μάλλον για συμφωνία μεταξύ των εταιριών μου φαίνεται. Τα αγόρασα απο video club της περιοχής μου, όταν ξαναπάω θα τον ρωτήσω για την προέλευσή τους. Μόνο για σουβέρ κάνουν πάντως, το LG που έχω δεν κατάφερε να γράψει κανένα απο τα 2-3 δισκάκια που δοκίμασα. Ακόμα και άδειο να το βάλεις ψιλοκολάει τον explorer, 100% προβηματικά.
giankyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δηλαδή άμα αγοράσεις BMW και αποδειχθεί να έχει μηχανή FIAT θα εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι BMW επειδή έχει το σηματάκι στο καπώ?
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δηλαδή εσύ λές πως είναι παράνομη απομίμηση? :S
kleidokratwr Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Επειδή έχω μείνει λιγάκι πίσω απο τις εξελίξεις στα dvdιά έχω μια απορία @^BB : Τα maxell είχες λόγο που τα διάλεξες ή απλά αυτά ήξερες απο παλιά και συνέχισες να τα εμπιστεύεσαι; Εννοώ οτι δεν έχω διαβάσει πουθενά για αυτά. Δοκίμασες πχ Tyio Yuden ή Verbatim ή TDK, ή έστω μια μάρκα που είναι περισσότερο δοκιμασμένη; [Αυτά με μια επιφύλαξη, διότι δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ. Δηλαδή παίζει τα maxell να είναι όντως γαμηστερά απλά εγώ θα το μάθω τελευταίος.] Πιό επώνυμα? Τα Maxell είναι από τα επώνυμα.. Είναι όντως έτσι;
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Εϊχα διαβάσει απο τεστ πολύ καλα λόγια, γι'αυτό τα διάλεξα, τα χρησιμοποιώ καιρό και εως τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλα πλέον δε τα εμπιστευομαι προφανώς.
Neurotic_Fest Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Ta authentika giaponezika Maxell kai Ricoh einai sinithos kala mesa, to thema einai oti den tha ta breis eukola stin agora kai idios gia ta Ricoh den ksero kan an ftiaxnontai partides stin Iaponia pleon.Kai oi dio etaireies sinergazontai me tin Ritek gia tin kataskeui dvd me to logotipo tous, i Maxell me Ritek MIDs kai i Ricoh me dika tis MIDs ftiagmena apo Ritek(os epi to pleiston).I dikia mou ipothesi einai oti milame gia Ritek made diskakia gia tin Ricoh pou aplos den perasan apo ton poiotiko elegxo kai kateliksan se cakebox me logotipo Maxell opos kai ta xamilis poiotitas dvd me Ritek MIDs pou sinithos tha sinantiseis sta perissotera Maxell.Ego den tha riskara me kamia apo tis dio markes pia ektos an sinantousa dvd 4x pou mporei na exoune ksemeinei apo tis palies 'kales' epoxes.Episis den ksero ti paizei akomi me ta dvd+/- r 16x Maxell Pro Performance Series pou poulaei ton teleutaio kairo to Mediacenter, einai arketa akriba bebaia kai an den kano lathos mono se jewel case.
cirrus Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 θα προτείνω να ελέγξεις αν έχεις το τελευταίο firmware update για τη συσκευή σου, μιας και μπορεί να διορθώνει τυχόν ασυμβατότητες με τα εκάστοτε media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.