SEATIBIZA Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ TRANSPORTER 2 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ BACK UP ΓΙΑ " ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ".ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΒΑΛΩ ΤΟ DVD ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΕΧΩ ΤΟ PIONEER DVD ROM.TI NA KAΝΩ?
zavlakas Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Χωρις παρεξηγηση, ανουσιες προκατ απαντησεις... Αν το drive δεν μπορει να διαβασει το δισκακι κανενα προγραμμα back-up δεν προκειται να λυσει το προβλημα...
Bougas Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Αν το drive δεν μπορει να διαβασει το δισκακι ???? τι εννοεις δεν μπορει να διαβασει το δισκακι? καινουρια κολπα αυτα απο τις εταιριες?
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 οντως. πως γινεται αυτο; εκτος και αν εννοεις οτι το DVD ROM ειναι πολυ παλιο..;;
@zouve@ Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 prospathise na kathariseis tin epifaneia tou dvd an den leitourgisei allaxe to drive an kai dokimase na valeis kapoio allo dvd na deis ti ginetai ... an kai den mas eipes den anaparagei kai katholou o ipologistis sou ???
admin.iekep Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 prosopika to paron trexei kanonika se DVD-RW NEC ara i provlima to diskaki i einai poly palio to drive.
SEATIBIZA Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Mallon Einai Ta Drive Palio Giati Alles Tainies Tis Diabazei Kai Mporo Na Tis Do Apo To Pc .sas Eyxaristo Poly Giatin Yposthriksh.mhpos Mporeitai Na Moy Peite An Mporo Na Bro Sto Net Dll Files Gia To Pinnacle 9.0 Gia Na Ksekleidoso Kleidomenes Efarmoges S'ayto?
CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 > Πήγαινε εδώ http://forum.rpc1.org/dl_all.php >ψάξε για το firmware της συσκευής σου (εξασφάλισε ότι γνωρίζεις καλά ποια συσκευή έχεις και ποιο firmware χρειάζεσαι ) > διάβασε το συνοδευτικό .txt από το αρχείο που θα κατεβάσεις και τέλος αν θες εγκατέστησε και το DVDFab Platinum (η v2.9.7.3 είναι η νεότερη έκδοση που κυκλοφορεί προς το παρόν) μιας και τα υπόλοιπα από μόνα τους δεν αρκούν... ΥΓ : Επίσης υπάρχει και το DVD Genie για να ξεκλειδώσεις το RPC της συσκευής σου αν χρειαστεί. Αυτά! Για λεπτομέρειες πάνω στο κάθε τι που ανέφερα και για ότιδήποτε πιο εξειδικευμένο ψάξε και λίγο google και διάβασε reviews των software προιόντων που πρότεινα ή τα σχετικά manuals και θα καταλάβεις.
MAFIA Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ούτε σε εμένα γινόταν...... και το έβαλα σε ένα παλιό hitachi dvd .... το διάβασε ΚΑΝΟΝΙΚΑ....και μετά το έκανα back up ..... Μετά όμως στεναχωρήθηκα για το δισκάκι που χαλασα γι'αυτή τη ΜΟΥΦΑ !!!
silencer51 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 ZOMGROFLE!!1 Transporter = εγγύηση ποιοτικού θεάματος! :-p Ειδικά η σκηνή με το αμάξι, τη βόμβα και το γάντζο... All the money! Εγώ πάντως το καταευχαριστήθηκα! ;-)
CyberWalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το μέγεθος του original DVD; Σε τι δισκάκι κυκλοφορεί; Άνω των 4.32;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.