gerontas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλή Επιτυχία κι από μένα. Συμπλήρωσα το -πραγματικά καλοσχεδιασμένο- ερωτηματολόγιο, αν και άφησα κενές ορισμένες απαντήσεις, αυτές που προϋποθέτουν την αποδοχή των διαφημήσεων.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 kai ego brisko poli kalo to erotimatologio. re file makari na laboun sobara tis apetisis mas kai na min mas ta"prizoun" me anousies kai ipoxreotikesdiafimiseis. re paidia den sas spaei pa nebra na akoute upoxreotika kapies diafimiseis tis eterias sas? emena pantos para poli, afou prox8es meta apo 5 xronia "sinergasias" me tin katokiniti tis mpordelo cosmote alaksa diktio... (einai poli spastiko na akous diafimiseis otan 8eleis na ma8eis to poso pou exei apomini stin karta sou) ego mia fora exo parei kai tilefono kai exo stili kai email gia na diamartiri8o....alla aftei me egrapsan... "kala na pa8oun"tora exoun enan ligotero pelati...!!!
Jaiel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλό πτυχίο και από μένα...Εύχρηστο ερωτηματολόγιο...
butters Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις συμμετοχές σας. Η ιδέα για αυτή την πτυχιακή ξεκίνησε από το γεγονός ότι είχα Vodafone Live συσκευή και επειδή πατούσα το πλήκτρο για το μενού κατά λάθος μετά λάμβανα διάφορα sms από την εταιρεία τα οποία ήταν εξαιρετικά άσχετα και για εμένα προσωπικά ιδιαίτερα ενοχλητικά. :neutral: Από την άλλη μου δε με πείραζε που είχα γραφτεί σε λίστα σε συγκεκριμένο club και δεδομένου ότι τους είχα δώσει άδεια, μου έστελναν 1 sms την εβδομάδα, σχετικά με djs που έπαιζαν, την ίδια μέρα που λάμβανα το μήνυμα. Βασικά η διαφήμιση στα κινητά, εφόσον γίνεται με τη συναίνεση του χρήστη θα μπορούσε να είναι πολύ ελκυστική (π.χ. μαζί με τη διαφήμιση π.χ. να έχεις και 15% έκπτωση στο διαφημιζόμενο προϊόν ή δωρεάν sms). Aλλα μέχρι τώρα νομίζω ότι δεν υλοποιείται ακριβώς έτσι. Αντιθέτως μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις γίνεται αντιληπτή ως spam και κατά την προσωπική μου άποψη σωστά θεωρείται έτσι, αφού δε σέβεται το χρήστη. Τα αποτελέσματα της έρευνας μαζί με την πτυχιακή μου θα είναι διαθέσιμα σε όποιον επιθυμεί. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, κάθε σχόλιο το οποίο αναδεικνεύει περιορισμούς και αδυναμίες είναι επίσης ευπρόσδεκτο. Butters
butters Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα ξανά, Λόγω παράτασης της παράτασης το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι τις 31-7 Butters
butters Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους, H έρευνα που έγινε στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας ολοκληρώθηκε. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα προς λήψη σε μορφή .pdf από τη σελίδα του ερωτηματολογίου: http://137.205.180.30/panos/ Στη σελίδα υπάρχει σχετική ανακοίνωση με οδηγίες σχετικά με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση / πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail ή εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας Butters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.