Προς το περιεχόμενο

Έρευνα: Απόψεις των Ελλήνων για το m-advertising

butters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Insomnia.gr Forum,

Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου του Warwick (http://www.warwick.ac.uk), στο πρόγραμμα e-business management. Στα πλαίσια της πτυχιακής μου πραγματοποιώ έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά των Ελλήνων χρηστών κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τη λήψη διαφημίσεων μέσω κινητών τηλεφώνων.

Για το σκοπό αυτό σχεδιάστηκε ένα on-line ερωτηματολόγιο το οποίο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση:

http://137.205.180.30/panos/

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και η καταχώρηση των απαντήσεών σας γίνονται on-line, μέσω επιλογής radio buttons και checkboxes (ο συμμετέχων δε χρειάζεται να πληκτρολογήσει τις απαντήσεις). Το ερωτηματολόγιο ΔΕΝ απαιτεί την υποβολή προσωπικών δεδομένων, όπως ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, εισόδημα κτλ. Περισσότερες οδηγίες και e-mail επικοινωνίας είναι διαθέσιμα στην αρχική σελίδα του ερωτηματολογίου.

Επίσης, παρακαλώ αν σας είναι εύκολο να προωθήσετε το e-mail ή απλά τη διεύθυνση του ερωτηματολογίου (http://137.205.180.30/panos/) σε επαφές σας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας,

Butters

post-35772-129062931695_thumb.jpg

Δημοσ.

Το συμπλήρωσα το ερωτηματόλογιο, να πάρεις με 10 το πτυχίο!!!

Πάντως το ερωτηματολόγιο είναι από τα πιο ωραία που έχω συμπληρώσει. Πολλές δυνατές απαντήσεις χωρίς να κουράζεσαι να γράφεις εσύ σε πεδία του τύπου "Άλλα σχόλια".

Απλά αν μπορείς βάλε στο τέλος αφού πατήσεις "Υποβολή Ερωτηματολογίου" να σου λέει ότι στάλθηκε και ευχαριστώ πολύ και τέτοια και να μην σε ξαναστέλνει στην πρώτη σελίδα του ερωτηματολογίυ, γιατί φαίνεται σαν να μην έγινε δεκτό.

Δημοσ.
Το συμπλήρωσα το ερωτηματόλογιο' date=' να πάρεις με 10 το πτυχίο!!!

Πάντως το ερωτηματολόγιο είναι από τα πιο ωραία που έχω συμπληρώσει. Πολλές δυνατές απαντήσεις χωρίς να κουράζεσαι να γράφεις εσύ σε πεδία του τύπου "Άλλα σχόλια".

Απλά αν μπορείς βάλε στο τέλος αφού πατήσεις "Υποβολή Ερωτηματολογίου" να σου λέει ότι στάλθηκε και ευχαριστώ πολύ και τέτοια και να μην σε ξαναστέλνει στην πρώτη σελίδα του ερωτηματολογίυ, γιατί φαίνεται σαν να μην έγινε δεκτό.[/color']

Hello,

Καταρχήν ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας :-D

Αναφορικά με το μήνυμα που θα έπρεπε να εμφανίζεται μετά το τέλος της υποβολής του ερωτηματολογίου, δυστυχώς δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω τέτοια δυνατότητα και η βοήθεια που περίμενα σε αυτό το θέμα από το πανεπιστήμιο δεν... (...) :neutral:

Μάλιστα, επειδή το ερωτηματολόγιο αναπτύχθηκε εξ' ολοκλήρου on-line, τυχόν αλλαγές αποθηκεύονται άμεσα και χωρίς δυνατότητα αναστρεψιμότητας, οπότε επειδή μια φορά έχασα πολλή δουλειά περιορίστηκα σε βασικές λειτουργίες. Για το λόγο αυτό απλά γράφω στην αρχική σελίδα ότι εφόσον γίνει κλικ στο button "Υποβολή ερωτηματολογίου" θα μεταφερθεί ο χρήστης στην 1η σελίδα..

Δημοσ.
Το ερωτηματολόγιο δεν περιέχει απαντήσεις για αυτούς που δεν επιθυμούν διαφήμιση στα κινητά τους.

Δεν θα έπρεπε ;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94011

Έχετε δίκιο σε αυτό το θέμα, δεδομένου ότι η αξιολόγηση του m-advertising γίνεται συνολικά στην τελευταία σελίδα καθώς και με κάποιες εμβόλιμες ερωτήσεις (όπως η προτελεταία της σελίδας 5 για τα ad-blockers). Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι έρευνα σκέφτηκα να μην έχω κάποια "απόλυτη ερώτηση" του στυλ θέλετε διαφημίσεις στο κινητό Ναι ή όχι.

Ο λόγος που τις έβαλα τελευταίες αυτές τις ερωτήσεις είναι επειδή οι περισσότεροι προφανώς αντιτίθενται σε αυτή την ιδέα επειδή έχουν ήδη αρνητικές εμπειρείες. Κάποιοι επίσης δεν έχουν σκεφτεί πως το m-ad θα μπορούσε να είναι "ωφέλιμο" για τους ίδιους (πχ. η λήψη διαφημίσεων με αντάλλαγμα φθηνότερα sms ή έκπτωση σε προϊόντα).

Συνεπώς αν οι ερωτήσεις αξιολόγησης ήταν στην αρχή πολλοί θα απαντούσαν αρνητικά και δε θα συμμετείχαν στην έρευνα. :( Ωστόσο, από τη στιγμή που το m-adv αναπτύσσεται και στην Ελλάδα, θεώρησα πιο σωστά ερευνητικά να διατυπωθούν και απόψεις σχετικά με την ανάπτυξή του, π.χ. πόσο σημαντική είναι η εξουσιοδότηση, πώς θα έπρεπε να γίνεται (έγγραφη/sms κτλ), ώστε η έρευνα να συνεισφέρει περισσότερο.

Για οποιεσδήποτε άλλες παρατηρήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να μου πείτε είτε στο forum είτε μέσω mail ([email protected]) :-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει διαθέσιμο on-line μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Ευχαριστώ,

Butters :wink:

Δημοσ.

poli oraio erotimatologio sou file mou...aplo, sigkekrimeno, ousiastiko

kala apotelesmata na exeis kai na pareis kai epaino!!! (ante kai sta dika mas)

kante kai kana post gia na menei psila to topic na voithisoume oso ginetai

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ :roll:

Οποιαδήποτε σχόλια τα οποία αναδεικνύουν αδυναμίες και περιορισμούς της έρευνας είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Butters ;-)

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Απάντησα και εγώ ;)

Θα με ενδιέφερε να μου πεις τι module χρησιμοποιήσες για το Joomla, γιατί σε λίγες μέρες θα πρέπει να κάνω και εγώ δικό μου ερωτηματολόγιο για την πτυχιακή μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...