Προς το περιεχόμενο

Πώς κάνω έναν φάκελο private??

yanniskb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που επισυνάπτω, όταν πάω να κάνω τον φάκελο "Τα έγγραφά μου" ιδιωτικό το αντίστοιχο checkbox είναι απενεργοποιημένο... Τι μπορώ να κάνω??

Να σημειώσω ότι και όταν δεν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι για κοινή χρήση στο δίκτυο πάλι συμβαίνει το ίδιο πράγμα...

post-24973-129062931691_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο δισκος σου με την εγκατασταση των winXP ειναι σε NTFS?

Αλλιως δεν υποστηριζεται αυτο που θες.

Δημοσ.

Πήγαινε εργαλεία --> επιλογές φακέλων --> προβολή --> και ξετσετίκαρε την επιλογή που λέει χρήση απλής κοινής χρήσης(προτείνετε) ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

Με την προϋπόθεση ότι είναι ntfs. Νομίζω ότι μπορείς να το μετατρέψεις σε ntfs με το partition magic αλλά δεν ξέρω κατά πόσο προτείνεται αυτό.

Δημοσ.
Gia na ton kano Ntfs prepei oposdipote format??

Οχι, γινεται και με την εντολη convert απο ενα παραθυρο dos.

Γραφεις (εννοειται οτι το c ειναι ο δισκος που θες να μετατρεψεις)

convert c: /fs:ntfs

Το εχω δοκιμασει μια φορα κ δουλευει. Βεβαια ας πουμε χοντρικα οτι δεν ειναι κ ο καλυτερος τροπος να κανεις το δισκο σου ntfs, δεν ειναι τοσο σωστη διαμορφωση οσο θα εκανε ενα format. (το σωστο δεν παει στο οτι θα σου δημιουργρει προβληματα, μια χαρα δουλευει)

Ολα αυτα βεβαια αφου τσεκαρεις οτι ο δισκος σου ειναι σε fat32 γιατι αν ειναι ειδη σε ntfs αλλου θα ειναι το προβλημα

Δημοσ.
Οχι' date=' γινεται και με την εντολη convert απο ενα παραθυρο dos.

Γραφεις (εννοειται οτι το c ειναι ο δισκος που θες να μετατρεψεις)

convert c: /fs:ntfs

Το εχω δοκιμασει μια φορα κ δουλευει. Βεβαια ας πουμε χοντρικα οτι δεν ειναι κ ο καλυτερος τροπος να κανεις το δισκο σου ntfs, δεν ειναι τοσο σωστη διαμορφωση οσο θα εκανε ενα format. (το σωστο δεν παει στο οτι θα σου δημιουργρει προβληματα, μια χαρα δουλευει)

Ολα αυτα βεβαια αφου τσεκαρεις οτι ο δισκος σου ειναι σε fat32 γιατι αν ειναι ειδη σε ntfs αλλου θα ειναι το προβλημα[/quote']

Nice Avatar :-D

Αν δεν κάνω λάθος γίνεται και από την διαχείριση δίσκων...

Δημοσ.
Yparxei periptosi na diagrafoun arxeia??

Εγω παντως δεν εχω ακουσει κατι απο καποιον, ουτε σε εμενα εχει συμβει που το εχω δοκιμασει 2 φορες.

Τωρα αν εχεις σημαντικα δεδομενα, ενα backup ποτε δεν ειναι κακη ιδεα.

Δημοσ.
Πήγαινε εργαλεία --> επιλογές φακέλων --> προβολή --> και ξετσετίκαρε την [b']επιλογή που λέει χρήση απλής κοινής χρήσης(προτείνετε) ή κάπως έτσι.[/b]

Δε βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή.. έχω win XP gr HOME (φυσικά ntfs).. μήπως είναι αλλού;

Δημοσ.
Δε βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή.. έχω win XP gr HOME (φυσικά ntfs).. μήπως είναι αλλού;

Οχι, εκει ειναι αλλα με εναν απλο ελεγχο που εκανα, δεν υπαρχει αυτη η επιλογη σε WinXP Home αλλα μονο στα Pro.

Παρ'ολα αυτα αν θες να κανεις private καποιον φακελο μπορεις, δεν νομιζω οτι σου χρειαζεται αυτο. Εγω το εχω δοκιμασει χωρις τικ στην επιλογη αυτη κ γινεται κανονικα. Επισης, απ'οτι καταλαβαινω απ'το help αυτης της επιλογης, δεν σου χρειαζεται για να κενεις private εναν φακελο.

(αν καποιος ξερει περισσοτερες λεπτομερειες ας βοηθησει)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Go to ERGALIA-->IDIOTITES FAKELWN&ARXEIWN-->VIEW-->NA MH EMVANISTOUN TA KRIVA ARXEIA KAI FAKILOI

ALLA PROTON PREPEI NA TO KANEIS KRIBO WS EKSIS:-

DEXI KLIK STO FAKELOS TO OPOIO THELEIS NA TO KANEIS KRIVO KAI DIALEKSE THN EPILOGH hiden

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...