greeneye Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 AKRIVOS AYTA KANEI I POUSTAR* O POTE. anagkazomai na miliso etsi giati ime aganaktismenos me ton pote pou bazei amesos grames stous dikous tou kai stis alles eteries thetei xronodiagramma,pou kai pou leei den exi portes gia na kathisterei kai paei legontas. Aytos pou fteei basika gia mena ine o sigkekrimenos filos pou ebale conne-x kai KA|THE filos tetoios pou protimaei ton ote apo alles eteries kai sinexizi na mas pinei to aima... HMARTON POTE THA BALOUME MIALO EMEIS OI ELLHNES?
nontasg Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Καλημέρα.Μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία??Στο σπίτι έχω γραμμή ISDN,αλλά έχω ζητήσει να γίνει επαναφορά σε PSTN.Μόλις χθες μου είπαν από τον ΟΤΕ ότι θα έρθει τεχνικός να κάνει τη μετατροπή Τετάρτη ή Πέμπτη.Άν,πριν γίνει η γραμμή PSTN,πάω και κάνω μια αίτηση για ADSL τι γραμμή πρέπει να δηλώσω ότι έχω???PSTN ή ISDN??? Ρωτάω γιατί φοβάμαι ότι θα γίνει κανά μπέρδεμα... :confused: Επίσης συγγνώμη αν αυτό που ρωτάω είναι κάπως off topic...:oops:
nontasg Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Απίστευτο και όμως αληθινό. Ναι!!! έχω συνδεθεί μέσα σε 24 ώρες. Και το πιο απίστευτο από όλα είναι ότι συνδέθηκα με τον Π-ΟΤΕ. Για να πάρω την ιστορία από την αρχή: Πριν από μία εβδομάδα μπήκα με την απλή σύνδεσή μου και διάβασα μερικά forums με θέμα το DSL. Σχεδόν όλα έγραφαν για παράπονα χρηστών και για καθυστερήσεις στις συνδέσεις. Πήρα λοιπόν τα πόδια μου χτες το πρωί και πήγα στο oteshop στη Σέρρες όπου μένω με προοπτική να έχω αρκετά μετά το Πάσχα(που μεσολαβεί) DSL. Οι κοπέλες αρκετά εξυπηρετικές μου εξήγησαν για το conn-x. Μάλιστα μου είπαν ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν πόρτες και πληκτρολόγησε το νούμερό μου στο P/C για να δει τι γίνεται. Με έκπληξη η κοπέλα μου λέει ότι υπάρχουν πόρτες στην περιοχή μου και ότι μπορώ να έχω DSL μέχρι το μεσημέρι. Νομίζοντας ότι με δουλεύει γέλασα και της είπα ότι δεν θα έχω πριν περάσουν δέκα μέρες και βάλαμε στοίχημα. Μετά από 2 ώρες με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό και μου λένε ότι η γραμμή είναι ενεργοποιημένη. Άρχισα να τσιμπιέμαι νομίζοντας ότι ονειρεύομαι και μετά από μερικές ώρες πήγα σπίτι. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σηκώνω το τηλέφωνο και είναι νεκρό. Κάτι δεν πάει καλά λέω και αφού συνδέσω το router ξαναδοκιμάζω και πάλι τίποτα. Τελείωσε το όνειρο λέω μέσα μου και παίρνω το oteshop τηλέφωνο. Εκεί μου λέει ένας τεχνικός ότι θα ειδοποιήσει τις βλάβες. Αποφασισμένος να μείνω για 5 μέρες χωρίς τηλέφωνο αφού είναι Μ.Τετάρτη και λέγοντας για άλλη μια φορά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό πάω για ύπνο. Για να μην πολυλογώ την άλλη μέρα (Μ.Πέμπτη). με πήραν από τις βλάβες του Π-ΟΤΕ ήρθαν και μου διόρθωσαν την γραμμή και έχω DSL μέσα σε 24 ώρες. Δεν ήθελα να βάλω DSL από τον ΟΤΕ με τίποτα. Δεν θέλω να τον υποστηρίξω με τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πόλεις. Απλώς' date=' επειδή στα forum διάβασα διάφορα για τον Π-ΟΤΕ θέλω να καταγράψω την δική μου περίπτωση.[/quote'] Φιλαράκι,ήσουν πολύ τυχερός,μπράβο :mrgreen: Μακάρι και εγώ να έχω τη μισή από την τύχη σου όταν θα βάλω ADSL...:???:
HexStatic Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 To alo me ton toto to ksereis. wow.. 1o post... uperbolh auto pou leei. Malon baltos mou fenetai oti einai. File mou oute stin ameriki den sou dinoune adsl mesa se mia mera. oxi oti den ginetai apla uparxei kai mia diadikasia pou mesa se mia mera den ginetai na teleiwsei.
madsc Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 kalos101 καλώς ήλθες στο forum κ καλή ανάσταση. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνει τεχνικά αυτό που αναφέρεις, αλλά θέλω να τσεκάρω κάποια πράγματα πάνω στην περίπτωση σου. Μπορείς να μου στείλεις με pm το user name σου στην otenet, καθώς κ ποιό πακέτο αγόρασες; /sc
yannis27gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 [on offtopic] Με τη σειρά πόσταραν: Γιάννης Πλάτανο Greeneye Nontag Βάζελοι όλου του κόσμου ενωθείτε, ε; :razz: [off oftopic]
nontasg Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 [on offtopic] Με τη σειρά πόσταραν: Γιάννης Πλάτανο Greeneye Nontag Βάζελοι όλου του κόσμου ενωθείτε' date=' ε; :razz: [off oftopic'] Χεχεχε.Όπως τα λες είναι φίλε μου... :mrgreen: Παιδιά,καλή Ανάσταση σε όλους και το βράδυ με μέτρο αρνί ,μαγειρίτσα κλπ έτσι???:twisted: :twisted:
Cotzan Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 ... φίλος στο Βύρωνα έχει φάει "πόρτα" στη μούρη από τον πΟΤΕ εδώ και κάμποσο καιρό (καμμιά 20α μέρες). Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που και ο πΟΤΕ καθυστερεί τις δικές του συνδέσεις DSL.
nontasg Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 ... φίλος στο Βύρωνα έχει φάει "πόρτα" στη μούρη από τον πΟΤΕ εδώ και κάμποσο καιρό (καμμιά 20α μέρες). Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή' date=' αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που και ο πΟΤΕ καθυστερεί τις δικές του συνδέσεις DSL.[/quote'] Πρέπει να είσαι και λίγο κωλ.....ς σε αυτά τα θέματα... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.