Προς το περιεχόμενο

DSL σε 24 ώρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ναι!!! έχω συνδεθεί μέσα σε 24 ώρες. Και το πιο απίστευτο από όλα είναι ότι συνδέθηκα με τον Π-ΟΤΕ.

Για να πάρω την ιστορία από την αρχή:

Πριν από μία εβδομάδα μπήκα με την απλή σύνδεσή μου και διάβασα μερικά forums με θέμα το DSL. Σχεδόν όλα έγραφαν για παράπονα χρηστών και για καθυστερήσεις στις συνδέσεις. Πήρα λοιπόν τα πόδια μου χτες το πρωί και πήγα στο oteshop στη Σέρρες όπου μένω με προοπτική να έχω αρκετά μετά το Πάσχα(που μεσολαβεί) DSL. Οι κοπέλες αρκετά εξυπηρετικές μου εξήγησαν για το conn-x. Μάλιστα μου είπαν ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν πόρτες και πληκτρολόγησε το νούμερό μου στο P/C για να δει τι γίνεται. Με έκπληξη η κοπέλα μου λέει ότι υπάρχουν πόρτες στην περιοχή μου και ότι μπορώ να έχω DSL μέχρι το μεσημέρι. Νομίζοντας ότι με δουλεύει γέλασα και της είπα ότι δεν θα έχω πριν περάσουν δέκα μέρες και βάλαμε στοίχημα. Μετά από 2 ώρες με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό και μου λένε ότι η γραμμή είναι ενεργοποιημένη. Άρχισα να τσιμπιέμαι νομίζοντας ότι ονειρεύομαι και μετά από μερικές ώρες πήγα σπίτι. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σηκώνω το τηλέφωνο και είναι νεκρό. Κάτι δεν πάει καλά λέω και αφού συνδέσω το router ξαναδοκιμάζω και πάλι τίποτα.

Τελείωσε το όνειρο λέω μέσα μου και παίρνω το oteshop τηλέφωνο. Εκεί μου λέει ένας τεχνικός ότι θα ειδοποιήσει τις βλάβες. Αποφασισμένος να μείνω για 5 μέρες χωρίς τηλέφωνο αφού είναι Μ.Τετάρτη και λέγοντας για άλλη μια φορά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό πάω για ύπνο.

Για να μην πολυλογώ την άλλη μέρα (Μ.Πέμπτη). με πήραν από τις βλάβες του

Π-ΟΤΕ ήρθαν και μου διόρθωσαν την γραμμή και έχω DSL μέσα σε 24 ώρες.

Δεν ήθελα να βάλω DSL από τον ΟΤΕ με τίποτα.

Δεν θέλω να τον υποστηρίξω με τίποτα.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πόλεις.

Απλώς, επειδή στα forum διάβασα διάφορα για τον Π-ΟΤΕ θέλω να καταγράψω την δική μου περίπτωση.

Δημοσ.
mhn agorazetai apo ton OTE.Protimw na dwsw ta lefta mou allou kai na spasei auto to monopwlio epitelous kai as parei kai mhna na mpei h dsl

Oυσιαστικοτατο ποστ και σχετικο με το αντικειμενο...

Δημοσ.

Egw sou lew oti apla se zhleuw!Eimai apo tous pollous pou akoma perimenoune tis portes k malista sta 2 akra ths Elladas!Anyway kalorizikh h grammh kai as akoustei kai ena mpravo ston OTE pou toso grhgora sou evalan grammh.Mpravo k apo emena pou eixa amfibolies otan mou eipane oti se 3 meres 8a exw sta8ero kai eixa!Isws logw antagwnismou na to exoune dei ligo zestotera to pragma...

Δημοσ.
Egw sou lew oti apla se zhleuw!Eimai apo tous pollous pou akoma perimenoune tis portes k malista sta 2 akra ths Elladas!Anyway kalorizikh h grammh kai as akoustei kai ena mpravo ston OTE pou toso grhgora sou evalan grammh.Mpravo k apo emena pou eixa amfibolies otan mou eipane oti se 3 meres 8a exw sta8ero kai eixa!Isws logw antagwnismou na to exoune dei ligo zestotera to pragma...

bravo ston ote pou dinei proteraiothta stous dikous tou pelates.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το κλειδί για την γρήγορη ενεργοποίηση ήταν το στοίχημα με την κοπέλα που δουλεύει στο oteshop. Δεν ήθελε να χάσει και το κυνήγησε το θέμα με κάποιον γνωστό της τεχνικό.

Καλορίζικη η γραμμή.

Δεν μας είπες τι στοίχημα είχες βάλει και έχασες;

Δημοσ.

PROSOXI! PROSOXI! i tixi sas teleiose edo...fisika siniditopoieis oti de tha ksanaeisai pote tixeros sti zoi sou afou eksantleises ola ta apothemata tixis pou sou analogoun safti ti rimada ti zoi sti DSL sindesi sou...lipamai :D...an ksanafaneis tixeros pes mas ki emas na erthoume pros serres mpas kai mas feksei ligo ki emas tous gkantemides..

Δημοσ.
bravo ston ote pou dinei proteraiothta stous dikous tou pelates.

Έστω ας δίνει προτεραιότητα εγώ δεν έχω πρόβλημα γι αυτό το πρόβλημά μου είναι όταν γράφει στα @@ του όλους τους άλλους (τους γειώνει κανονικά) εκτός από τους δικούς του. Ας δώσει προτεραιότητα αλλά να εξυπηρετεί και τους άλλους έγκαιρα.

Δημοσ.

Aμα πάρεις connex που ειναι γραμμή σύνδεση πΟΤΕ σού δίνουν τη πόρτα σε χρόνο dt.Το ειχα ψάξει πέρυσι πριν βάλω σύνδεση και έτσι ήταν.

Εμένα πέρυσι μού έδωσαν γραμμή σε λιγότερο από 24 ώρες !

Στίς 29 Μαρτίου 2:20 κάνω την αιτηση στο τοπικό OTESHOP και μου δίνουν το πακέτο.Την επόμενη 10 το πρωί το led από πορτοκαλί γίνεται πράσινο και έχω adsl.

Aυτά να τα βλέπει η ΕΕΤΤ γιατί ειναι άδικο για τους ανταγωνιστές του πΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...