manosbnb Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Επειδη εχω βαρεθει τις εγκαταστασεις windows σκεφτομαι να αγορασω ενα software το οποιο να κανει clone disk.Ξερει κανεις καποιο?
novice21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 1)Acronis 2)Norton Ghost Gnwmh mou,to Acronis.
e-tic Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Norton Ghost. Μπορείς να κάνεις μια καλή εγκατάσταση στον υπολογιστή σου και αυτή την εγκατάσταση να την κάνεις image και να την περάσεις σε ένα bootable DVD, ώστε κάθε φορά που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση να καλείς το image που έχει ήδη εγκατεστημένα και παραμετροποιημένα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς, καθώς και τους drivers των συσκευών σου. ΔΕΝ συνίστατε αυτή η διαδικασία άν αλλάζεις συχνά hardware.
manosbnb Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Αλλαζω συνεχεια hardware. το ACRONIS TRUE IMAGE?
Members gsarig Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Members Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Νομίζω πως το Acronis το πρόσφερε κάποιο περιοδικό κάποτε δωρεάν σε πλήρη έκδοση (η οποία δεν ήταν φυσικά η πιο πρόσφατη αλλά τη δουλειά του την έκανε). Δεν θυμάμαι ποιο περιοδικό ήταν όμως.
e-tic Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Αν αλλάζεις συνεχώς hardware τότε θα έχεις πρόβλημα με το image γιατί όταν θα το καλείς για αποκατάσταση θα εντοπίζει νέες συσκευές, θα θέλει νέους drivers οι οποίοι θα κάνουν conflict με τος παλιούς, τα windows θα θέλουν ξανά ενεργοποίηση, η registry θα θέλει καθάρισμα και γενικά όλα αυτά τα καλούδια σταθερότητας της M$. Αυτό ισχύει με οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν χρησιμοποιήσεις.
Καριώτης1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Νorton Gost αλλά με πολύ προσοχή την έχω πατήσει ασχημα με αυτό το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.