Προς το περιεχόμενο

skins για today

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολουσ.Παιδια μια ερωτηση.Ξερει κανεισ απο που μπορω να κατεβασω skins για το today, ξερετε το προγραμμα/εορτολογιο.

Δημοσ.

@louben Δεν νομίζω να υπάρχουν skins... Στείλε κανά μήνυμα στον δημιουργό του, μήπως έχει κανένα ή σκέφτεται να βγάλει...

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το background του είναι μια απλή bmp εικόνα, οπότε μπορείς να την αλλάξεις με οποιαδήποτε άλλη... Κάπου έχει οδηγίες, είτε στο help είτε στο site του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανα άλλο πιο καλό εορτολόγιο? Αυτά που έχω δοκιμάσει (today , eortes) μπερδεύουν τις γιορτές. Κοιτάτε για παράδειγμα τι δείχνει σήμερα το 'eortes'

eortes4js.jpg

και τι το 'today'

today7uz.jpg

και σύμφωνα με το http://www.eortologio.gr/ :

Γιορτάζουν (γνωστές γιορτές)

σήμερα 22/4

Μεγάλο Σάββατο, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος

αύριο 23/4

Αγιο Πάσχα, Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Λάμπρος, Λαμπρινή, Λαμπρίνα, Πασχάλης, Πασχαλίνα, Λίνα

WTF?

Πρώτα πρέπει να βρούμε ενα καλό εορτολόγιο να δουλεύει σωστά και μετά skins :-/

Δημοσ.

Παιδια χρονια πολλα.Δε θα εκανα αναφορα για skins toy today αν δεν ηξερα πως υπαρχουνΥπαρχουν σιγουρα λοιπον και εγω εχω 2 ζε μορφη ΖΙΡ με οδηγιεσ μαλιστα που παραπεπμπουν στο site του κατασκευαστη.Απλα εινια σκουροχρωμα και επειδη εγκατεστησα το ενα δεν ξερω πως θμπορω να ξαναγυρισω στο παλιο.Παντως μου τα εδωσαν σε cd και δεν ξερω απο που τα εχουν βρει.Καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...