louben Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Γεια χαρα σε ολουσ.Παιδια μια ερωτηση.Ξερει κανεισ απο που μπορω να κατεβασω skins για το today, ξερετε το προγραμμα/εορτολογιο.
kostastnt Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 @louben Δεν νομίζω να υπάρχουν skins... Στείλε κανά μήνυμα στον δημιουργό του, μήπως έχει κανένα ή σκέφτεται να βγάλει...
alkisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Αν θυμάμαι καλά το background του είναι μια απλή bmp εικόνα, οπότε μπορείς να την αλλάξεις με οποιαδήποτε άλλη... Κάπου έχει οδηγίες, είτε στο help είτε στο site του.
cozzyzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανα άλλο πιο καλό εορτολόγιο? Αυτά που έχω δοκιμάσει (today , eortes) μπερδεύουν τις γιορτές. Κοιτάτε για παράδειγμα τι δείχνει σήμερα το 'eortes' και τι το 'today' και σύμφωνα με το http://www.eortologio.gr/ : Γιορτάζουν (γνωστές γιορτές) σήμερα 22/4 Μεγάλο Σάββατο, Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα, Νέαρχος, Νιάρχος αύριο 23/4 Αγιο Πάσχα, Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Λάμπρος, Λαμπρινή, Λαμπρίνα, Πασχάλης, Πασχαλίνα, Λίνα WTF? Πρώτα πρέπει να βρούμε ενα καλό εορτολόγιο να δουλεύει σωστά και μετά skins :-/
louben Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Παιδια χρονια πολλα.Δε θα εκανα αναφορα για skins toy today αν δεν ηξερα πως υπαρχουνΥπαρχουν σιγουρα λοιπον και εγω εχω 2 ζε μορφη ΖΙΡ με οδηγιεσ μαλιστα που παραπεπμπουν στο site του κατασκευαστη.Απλα εινια σκουροχρωμα και επειδη εγκατεστησα το ενα δεν ξερω πως θμπορω να ξαναγυρισω στο παλιο.Παντως μου τα εδωσαν σε cd και δεν ξερω απο που τα εχουν βρει.Καμια ιδεα?
Petza Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 anebae ta kapou na dume se ti morfi ta exei ftiaksi isws mporoume na ftiaksoume
Bakxos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 emena mou ta vgazei ola kinezika kai den mporo na diavaso tpt giati? ti prepei na kano? Euxaristo
louben Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 παιδια πως μπορω να τα κανω upload kai που?
Petza Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 παιδια πως μπορω να τα κανω upload kai που? http://rapidshare.de/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.