Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 350 ευρώ

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nokia 6270

Nokia 6280 (αν θες 3G κινητό)

Επισκέψου και το http://www.myphone.gr για να δεις ελληνικά review κτλπ.

PS.: Ας μην καταλήξει σε flame αυτό το thread...

PS2.:Είμαι κάτοχος του 6270,οπότε αν θες πληροφορίες μπορείς μέσω pm να με

ρωτήσεις.

Δημοσ.

Οκ ,τα είδα, w800 και 6270, το w800 είναι ακριβώς ίδιο με Κ750 σε δυνατότητες εκτός οτι έχει διαφορετικό media player και παίζει mp3 και κλειστό. Το 6270 έχει καλύτερη οθόνη αλλά χειρότερη κάμερα και παίζει πρόβλημα με το sync νομίζω.. Προς το παρόν το Κ750 είναι η καλύτερη αγορά..

Δημοσ.
Οκ ,τα είδα, w800 και 6270, το w800 είναι ακριβώς ίδιο με Κ750 σε δυνατότητες εκτός οτι έχει διαφορετικό media player και παίζει mp3 και κλειστό. Το 6270 έχει καλύτερη οθόνη αλλά χειρότερη κάμερα και παίζει πρόβλημα με το sync νομίζω.. Προς το παρόν το Κ750 είναι η καλύτερη αγορά..

Το κακό μ'αυτό το κινητό, ενώ έχει πολλά αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και καλή κάμερα, είναι το joestic του στη μέση, για το οποίο έχει ακουστεί ότι χαλάει εύκολα.

Δημοσ.

Εγώ είχα το Κ750i και ύστερα από 3 μήνες και χωρίς κανέναν λόγο κάηκε η πλακέτα, φίλος με το ίδιο κινητό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν λέω, έγινε αντικατάσταση συσκευής (ύστερα από 1 μήνα) και το κινητό έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω και έχει και πολύ καλή αυτονομία. Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, σαν τα NOKIA δεν έχει.

Δημοσ.

Το έχουν 4 φίλοι μου αυτό το κινητό, εκτός απο έναν που κατάφερε να υπάρχουν κομμάτια απο 2 firmware ταυτόχρονα (είναι να μην στραβώσει το firmware update) στους άλλους δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Αλλά πολύ 'σούπα' (και) αυτό το μοντέλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...