Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση (ξανά) modem/router με wi-fi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ομως φιλαρακι ....σε ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ολα αυτα που παρεχει το mRouter αυτο και σου τονιζω ....δεν εχει να ζηλεψει ΤΙΠΟΤΑ απο κατι ακριβοπληρωμενα mRouter.....

Τρεχα παρε το και στειλε PM να σε ενημερωσω με το τελευταιο Firmware....:)

Ειναι ΚΑΙ ετοιμο για VoIP....:)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[stratos 2004]

Φιλαράκι, με τέτοιο σύστημα που έχεις (αξιοζήλευτο είναι η αλήθεια), θα έπρεπε να έχεις Cisco καθαρό, και όχι να "παίζεις" με Linksys, Thomson και USR! :-D

Δημοσ.
[stratos 2004]

Φιλαράκι' date=' με τέτοιο σύστημα που έχεις (αξιοζήλευτο είναι η αλήθεια), θα έπρεπε να έχεις Cisco καθαρό, και όχι να "παίζεις" με Linksys, Thomson και USR! :-D[/quote']

Προσφατα "εσπρωξα" ενα Cisco SOHO97 .....χεχεχεχε

Παντως η νεα σειρα την TOMSON ειναι αρκετα καλη και τρομερα ανταγωνιστικη :)

Δημοσ.

Βγαίνω τώρα στο κυνήγι σε κοντινό oteshop... να πω την αμαρτία μου και εγώ αυτό σκεφτόμουν χτες, μια περιουσία έχει σκάσει στο μηχάνημα του δε θα ξέρει από modem-router? Αλλά το έψαξα και σε άλλα forum και γενικά δεν είδα προβλήματα εκτός από τα κλασικά του τύπου πως ανοίγουν τα ports που τα θεωρώ noobies.

Το τρίτο θα είναι για να δούμε...

Δημοσ.
Βγαίνω τώρα στο κυνήγι σε κοντινό oteshop... να πω την αμαρτία μου και εγώ αυτό σκεφτόμουν χτες' date=' μια περιουσία έχει σκάσει στο μηχάνημα του δε θα ξέρει από modem-router? Αλλά το έψαξα και σε άλλα forum και γενικά δεν είδα προβλήματα εκτός από τα κλασικά του τύπου πως ανοίγουν τα ports που τα θεωρώ noobies.

Το τρίτο θα είναι για να δούμε...[/quote']

Για οτιδηποτε βοηθεια στειλε ΠΜ.....

Δημοσ.
Stratos2004 κ το D-Link πατσαρισμένο πετάει με 2048! Το patch έχει ανέβει σε άλλο σχετικό φόρουμ

Φιλε μου δεν αντιλεγω για το αν υπαρχει "καποιο" patch που δινει "καποιες" επιπλεον δυνατοτητες σε "καποιο" μοντελο της DLink.... H "ελαχιστη" εμπειρια μου σε "καποια" mRouter μου εχει αποδειξει πως για τα περισσοτερα "προιοντα" υπαρχουν και τα εκαστοτε "patchακια" .... Θα προτειμησω ομως να παρω ενα mRouter το οποιο να εχει σαν "αρχη" τουλαχιστον ότι δινουν καποια αλλα με patch..... ( Δεν αντιφερω στον λογο σου γιατι και εγω "ειδικα" τα LinkSys τα δουλευω με καποια αναλογα patch και γνωριζω..... την σταθεροτητα τους )

" Η τσεπη μου στον βωμο της επιστημης και της τεχνολογιας......Αρκετα "πειραματα"

Εντελει σε ποιο μοντελο DLink αναφερεσαι?

Δημοσ.

gia tin istoria na anafero pos oloi oi texnikoi otetzides einai megaloi fan ton speedtouch (tis palia siras pou edine o ote stis arxes 530 kai 510) dioti exoun poli megali simbatotita men ton iparxon eksoplismo tous.

e kai na kano mia erotisoula. i keraia apenrigopiite i einai monima anoixti (min mou psisi kai to kefali an apofasiso na to paro kai ego :P)

Δημοσ.

πρώτη κίνηση ήταν να κλείσω το wi-fi, με τη μία μπήκα, μόνο username-pass έβαλα. κατά τα άλλα τύπωσα και τις 10 σελίδες που δίνει η forthnet οδηγίες για το speedtouch!το κουμπάκι μπροστά τι κάνει!?!?

Δημοσ.

Το κουμπακι μπροστα ....δεν ειναι κουμπακι αλλα μπορει ισως σε καποια αλλη υλοποιηση SpeedTouch με το ιδιο "σασι" , να παιζει το ρολο του κουμπιου.

Δημοσ.

Τελικά είχα δίκιο! Αν το κρατήσεις πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα, ανοίγει/κλείνει το wi-fi!

Δημοσ.

όντως πάρα πολυ καλό routerακι..

το σέταρα/δούλεψα κι εγώ για έναν φίλου και όλα πήγαιναν τζάμι. (ήταν σε πακέτο connex )

εύκολες ρυθμίσεις.. άντεχε στα πολλά connections.

για τα λεφτά του πολύ καλή αγορά πιστεύω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...