Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2001 Παιδιά, προσπαθώ να τρέξω κάποιο από τα 2 γνωστά antivirus σε XP και δεν τρέχουν..<P>Το μεν Norton Antivirus 2002, δεν γίνετε ούτε καν install, ενώ το δε Mcaffe 6.01 (trial) γίνετε Install, φορτώνετε σε κάθε boot up sequence, αλλά όταν κάνω δεξί κλικ στο system-tray icon, και επιλέγω open ή run δεν ανοίγει το παράθυρο του.<P>Υπάρχει κάποιο virus-like activity που να κάνει τα παραπάνω που λέω;<P>Πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρε μου..<BR>Thanks προκαταβολικά..
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2001 Σε εμενα ο norton antivirus2002 και ολα τα προγραμματα απο το norton system works 2002 δουλευουν ΑΨΟΓΑ!!!!<BR>
SoTiRiS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2001 kai ta dio antivirus pou les douleuoun apsoga sta xp.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2001 Τελικά κατάφερα να κάνω να δουλέψει το Norton Antivirus 2k2, αφού έσβησα μόνος μου περίπου 60 εγγραφές στην registry...Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω update τα definitions..Όύτε auto ούτε manual way....Ειδομεν πάλι θα βρω έναν περίεργο τρόπο, και θα postάρω εδώ τη λύση..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 Λοιπόν, χθες το βράδυ κατάφερα να βρω τρόπο να βάζω νέα definitions στο <BR>Norton Antivirus 2k2, και όταν σου απαγορεύει να το κάνεις. Ποστάρω μόνο<BR>και μόνο, αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα να παρακάμψει τη απαγόρευση αυτή.<BR>Λοιπόν,<BR>α. Από το <A HREF="http://symantec.com/avcenter/download/pages/us_nnt.html" TARGET=_blank>http://symantec.com/avcenter/download/pages/us_nnt.html</A> <BR> κατεβάζετε τα νέα definitions, με την μορφή των τριών αρχείων όμως.<BR> 1 exe, 2 zip. Και τα τρία ανοίγουν με το Winzip<BR>β. Αποσυμπιέζετε με το winzip και τα τρία αρχεία στο νέο folder που θα<BR> κάνετε στο γ. <BR>γ. Πηγαίνετε στο folder c:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Virusdefs<BR> και φτιάχνετε ένα νέο folder με ονομασία ΥΥΥΥΜΜDD.XXX, όπου ΥΥΥΥ=χρονιά (2001)<BR> ,ΜΜ=μήνας (10), DD=ημερομηνία (26), και ΧΧΧ ένας αριθμός μεγαλύτερος από<BR> το ήδη υπάρχον folder με τους τελευταίους definitions (αν είναι 027, τότε βάλτε 028)<BR>δ. Στο c:\Program files\Common files\Symantec Shared\VirusDefs υπάρχει ένα αρχείο<BR> definfo.dat, ανοίχτε το με το Notepad, και αλλάχτε τα path στις δηλώσεις <BR> curdefs=(νέα definitions), και lastdefs= (παλιά). Σώστε και κλείστε το αρχείο.<BR>ε. Τρέξτε το Norton Antivirus 2k2 και είστε έτοιμοι<P>Σε μένα το παραπάνω έχει πιάσει 4 φορές που το έκανα.<BR>Αν εμφανιστεί λάθος στο Norton στο πεδίο Definitions, κοιτάχτε αν τα folders<BR>και οι αναφορές στο definfo.dat είναι σωστές.<BR>Επίσης μην κάνετε autoupdate, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας κάνει το<BR>Norton Antivirus 2k2 μπάχαλο, και θα χάσετε την ικανότητα να αλλάζετε<BR>τα definitions με manual-way...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.